• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Kan testi vermiştim özelde 9 Ekim akşamı oradaki hemşireler pozitif olduğunu, bazen oradaki testlerin de öyle kayabildiğini söyledi ama sonuç <2 çıktı, hala regl olmadım göğüs uçlarım sızlıyor, akıntım ve bulantım da var ama regl olmayı bekliyorum
Günün de geçtiyse 9 ekimden bu güne beta yükselmiş olabilir. Bence test yapın

Merhaba, 29 yaşındayım olursa ilk gebeliğim olucak. İstiyoruz aynı zamanda. 7.ayımız korunmadığımız. Bat 17 ekim veriyor. 5 gün erken kahverengi sulu akıntım oldu. Erken sökülüyor heralde dedim ama 1.5 gün sürüp kesildi. Bugün ise 2 gün kala erken gebelik testi yaptım. T bölgesinde silik çizgi var, yükleyeceğim ama kalite aşırı bozuluyor tıkladığınızda çıkar mı bilmiyorum. Yorumlar mısınız🥹
Yeniden test yaptınız mı?

Günün de geçtiyse 9 ekimden bu güne beta yükselmiş olabilir. Bence test yapın
9 Ekim gecikmemin 13. Günüydü çıksa çıkardı diye düşünüyorum ama aklımı da kurcalıyor biraz açıkçası, çünkü hemşireler testime pozitif gözüküyor demişti negatif çıkınca ister istemez hayal kırıklığı oldu biraz 🤏 bakalım bir kaç güne daha gelmezse reglim tekrar test veririm

9 Ekim gecikmemin 13. Günüydü çıksa çıkardı diye düşünüyorum ama aklımı da kurcalıyor biraz açıkçası, çünkü hemşireler testime pozitif gözüküyor demişti negatif çıkınca ister istemez hayal kırıklığı oldu biraz 🤏 bakalım bir kaç güne daha gelmezse reglim tekrar test veririm
Geç döllenme olmuş olabilir

Benimde adetim 11 gün gecikti 8. Gün kan verdim negatif çıktı doktorum bir hafta daha bekle dedi ama bende de aynı durum hiç adet olacak gibi hissetmiyorum göğüslerim acıyor ve sanki büyüdüler kendimi o kadar hazırlamıştım ki hamileyim diye kan testini görünce yıkıldım ama inşallah geç döllenme olmuştur ama pek umudum yok olsa belli olmaz mıydı kanda acaba

Benimde adetim 11 gün gecikti 8. Gün kan verdim negatif çıktı doktorum bir hafta daha bekle dedi ama bende de aynı durum hiç adet olacak gibi hissetmiyorum göğüslerim acıyor ve sanki büyüdüler kendimi o kadar hazırlamıştım ki hamileyim diye kan testini görünce yıkıldım ama inşallah geç döllenme olmuştur ama pek umudum yok olsa belli olmaz mıydı kanda acaba
O kadar farklı şeyler söyleyen var ki bence çok umutlanmadan olursa sevinirim diye takip etmek lazım süreci ben 2 saat önce kan verdim tekrar negatif çıktı

Back
X