Yumurtlamadan sonra sağ kasık, kalça ve bel ağrısı

Merhaba. Adetime 1 hafta kala kaset test yapmıştım. Negatifti. Bu kadar erken yapma sebebimde şu; benim yoğun yumurta akım adetimin 12. Günü geldi. Bende yumurtamın çatlamış olduğu günü yani adet döngümün 12. Gününü baz aldım. Aslında erken yapsaydım ve sonuç negatif olsaydı üzülürdüm. Ama normal kaset test olduğundan dolayı onun sonucunu değerlendirmiyorum. 3 gün kaldı regl olmama. Bekleyeceğim.
Ara ara kasık, bel, rahim ortası sızım var.
Bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Sizde durumlar nasıl ? İnşallah aramızda hamile olanlar vardır.
Geçen ay aynı ağrıları yaşadım erken gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim pozitifti ama adet gününde adet oldum kimyasal gebelikmiş bu ay beklemeden devam ediyoruz inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza

Yazdığın belirtilerin aynısını ben yaşyprum sonuç ne oldu acaba canım dilerim hamilesin

Daha belli değil. 3 günüm kaldı regl olmama. Test henüz yapmadım. Adet günü yapmayı düşünüyorum nasip olursa. Muhakkak buraya yazacağım negatif veya pozitif farketmeksizin. İnşallah sizden de güzel haberler alırım. :))

Sakın şimdi yapmayın test falan 1 hafta sonra belki insan gerçekten çok üzülüyor sonra odağınızı değiştirin
1 seneye yakındır korunmuyoruz ne gelen var ne giden arada ümitlendiğim ve bu sefer oldu dedim anlar cok oldu 2020 de doğum yapıp 20 günlüken kaybedince uzun süre düşünmemiştik şuan da ise neden böyle oluyor anlamıyorum bu sene içinde de doğumumu yaptıran doktoruma gittim kist yada başka bişey görmedini söyledi ancak ben gittikten bir süre sonra emekliliğe ayrılmış başka doktora gitmeden öncede beklemek istedim bu sabah 2 kere ilişkiye girdikten 3 saat sonra sol kasığımda ve belimde sızlar gibi ağrı var ama tuhaf bi ağrı hani çok ağrıyor denmez ama can yakıyor doğurgan dönemimdeyim açıkçası beynim düşünmekten zaten durmuş durumda artık internetten o bu diye araştırmaktanda bunaldım lütfen biriniz bana yardımcı olursanız sevinirim

Adet bugün veya yarın olmam gerekiyor. Bugün 28. Gün. Belim karnım heryerim ağrıyor. Çoookça da uykum var. Ama her adet öncesi septomlarımdan 1 tık daha ağır. Ama içimden bir ses 2 gün bekle diyor. Negatifi görmek istemiyorum. Beyaz ve şeffaf akıntım çoğaldı. Onuda bilmiyorum dikkat ettiğimden mi öyle geliyor acaba diye düşünüyorum. Allah büyük. Bekleyeceğim biraz daha bakalım

Merhaba, öncelikle başınız sağolsun. Rabbim size hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bilemiyorum şimdi ne desem. Yumurtlama ağrısı öyle oluyor diyorlar. Hepimiz bir umut vücüdumuzu dinliyoruz işte. Kelin ilacı olsa başına sürerdi o hesap.

Arkadaşlar açık pembe akıntım geldi daha demin. Eğer kırmızılar gelmezse yarın test yapacağım. Bilgilendirmek istedim. Merak edip konuya bakanlar olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…