Saç Bakım Ürünleri Yumusacık ve kolay acılan saclarımın formülü

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
39
selamlar herkese,
arkadaslar şuan da avon un INTENSE REPAIR dıye bır urunu var onu kullanıyorum..bır kutu ıcınde 4 tane kucuk tupler var,bu tuplerde de sac kremı gıbı bır sey var..haftada bır o tuplerden bırını butun sacıma maske olarak uyguluyorum,dıplerınden uclarına kadar her yerıne,bır ıkı dk bekletıyor ve duruluyorum..1-1,5 hafta kadar saclarım yumusacık oluyor ve cok kolay acılıyor :) kesınlıkle tavsıye ederım.tarak degdıgı an acılıyor saclarım bu sayede de kırılmıyor..ayrıca sac kremı de kullanmama gerek kalmıyor sadece sampuan kullanıyorum..sac kremı sevmıyorum zaten ıyı de oluyor boylelıkle :)
ayrıca kuaforumden aldıgım loreal absolut repair dıye bır serum var.cam sısenın ıcınde her banyodan sonra nemlı saclara daha dogrusu uclarına onu suruyorum..avcumun ıcıne ıkı fıs alıyorum ve ellerımle butun sac uclarıma(sadece) onu yedırıyorum ıyıce..bu da saclarımın uclarının kırılmamasını saglıyor..sılıkon gıbı bır sey hem kırılmasını onluyo hemde kırılanları onarıyo..bunu da tavsıye ederım..
kepek ıcın de head and shoulders kullanıyorum suppppeer :)
tavsıyelerım bunlar umarım ısınıze yarar...avon u kesınlıkle tavsıye edıyorum ama ınanın cok faydasını goruceksınız..ben onu yapıp kuafor e gıttıgımde onlar bıle sasırıyo..haftada bır veya bır bucuk hafta da bır uygulamanız yeterlı..ne zmn uygun gorursenız daha dogrusu ben bazen 2 hafta kadar uzatıyorum arayı..

:lepi::lepi::lepi:
 
Tşk cnm duymustum bu urunu .. arkadaslarım da memnunmus sordum... Avon un bademli balsamı cok yradı işime yumusacık yapıp acıyor. ama madem bu banyodayken yapılıyor ekstra bunuda yapabilirm.

onu saclarımı kurulayıp tarayıp suruyorum.. cok güzel oluyo. oneririm.
 
cnm balsam dan bahsediyorsan ben bu ay 4.5 tl almıstım sitedeki aarkadastan.
 
Benim bi oda arkadaşım vardı geçen sene..
Saçları harikaydı katlı bir kesim ve uzunluğu omuz hizasındaydı..
Eskiden beri öyleymiş saçına bir tarak vursa saç uçdan kendiliğinden geliyordu..
Ve sadece bildiğimiz
head and shoulders şampuanlardan kullanıyordu..
Hem hergün yıkıyordu bide ve hergün düzleştiriyordu..
Ama her ay saçlarının uçlarından aldırırdı saçlarını hiç kırık görmedim..:bbo:
En çok bunu istiyorum bende bunu istiyorum saçlarım kolayca taransın..
Ve yumuşak olsun çokmu şey istiyorumm yavvmafoldumben

 
X