- Konu Sahibi pambukmelek8788

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=2]Kızlar merhabaaa:) ßenim cildim karma cilt galiba...banyodan sonra veya sabah yıkadığımda pütür pütür oluyor 1-2 gün sonrada alnım özellikle yağlanıyor parlıyor... Bunun için önerdiğiniz krem ve sabah yüzümü yıkamak için sabun var mı? [/sıze]
cildine sabun falan kullanma gece gündüz cildini saf lavanta suyu ile tonik gibi temizlemeni öneririm.sonrada üzüm çekirdeği kremi diye bir ürün var aktarlarda.öneririm arkadaşım..
canım ben ozon kremı kullanıyorum...
once sbaunu var yıkıyorum cıldımı
sınra kremı var ama degısık bır kokusu oldugu ıcın kremını haftada 2 defa falan..
normal vazelın kullanıyorum hergun cıldıme..
bu arada sıkca bebek pudrasına lımon sıkıp yuzume maske yapıyorum..
kuruyunca yıkıyorum cıldını tanıyamıyorsun...
bnm cıldım cok guzeldır gormussundur sende...
bıtane puruz bulamazsın..
ve bu dedıklerım sayesınde ergenlıkte bıle bır sorun yasamadım
lavanta suyu ve üzüm çekirdği kremi alerji felan yapabilir mi peki ? çok alerjik bnm cildim :))) maaalseff
benimde hassas cildim aynı zamanda karma.ben bir anormalliğini görmedim cildimde. Ya da işini garantile bir dermatolog yardımı al derim..
kızlar merhabaaa:) ßenim cildim karma cilt galiba...Banyodan sonra veya sabah yıkadığımda pütür pütür oluyor 1-2 gün sonrada alnım özellikle yağlanıyor parlıyor... Bunun için önerdiğiniz krem ve sabah yüzümü yıkamak için sabun var mı?
dermotologa çok gittim :) onların verdikleri şeyler sıkıyor beni artık pekte faydası olmuo :)
üzüm çekirdek kremi bi araştırıyım ben de bu lavanta suyunun zararı olcanı pek sanmıyorum hatta saçlaarada etkiliymiş bunu nasıl kullanıosun ?
Sebamed kullanmanı öneririm. Eczanelerde var. hem yumuşak yapıyor hemde sivilce ve siyah nokta oluşumu önlüyor.
ben bunu bir internet sitesinden sipariş vermiştim.%100 saf lavanta suyu diye.geldiğinde püskürtmeli şişede geldi.pamuğa sıkıyorum,yüzüme boynuma tonik gibi sürüyorum.sabah akşam.bunu tavsiye ederim.içinde hiç bir katkı yok.o yüzden zararı olmaz gibime geliyor.nemlendirmek içinde mecitefendi üzüm çekirdeği kreminden almıştım.onunda bir zararını görmedim.
anladım canım hangi siteden aldın site adı yazmak yasak mıki :)
Merhaba canım, ben 21 yaşındayım kendime uygun bir cilt bakım rutini oluşturmak istiyorum ve uzun zamandır da araştırma yapıyorum. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama önerebileceğim birkaç ürün var. Ben bu konuda dermatologların ürün önerilerinin çok güvenilir olduğunu düşünmüyorum, bazı markalarla anlaşmaları var o yüzden sana uygun gelmeyecek bir ürün de önerebilirler. Yumuşak bir cilt için iki şey çok önemli: iyi temizlemek ve cilt tipine uygun doğru ürünle nemlendirmek. Benim cildim de aynı senin dediğin gibi 2 gün sonra parlıyor, karma bir cilt. Bazı yerleri yağlıya (alın, burun, çene) bazı yerleri kuruya dönük. Ben temizleyici olarak Clinique kullandım ama Bioderma'yla değiştirmeyi düşünüyorum. Nemlendirici olaraksa Monteil öneriyorum. Pek bilinen bir marka değil ama Almanya'nın önde gelen bir cilt bakım markası, fiyatları da yüksek. Benim önereceğim nemlendirici Hydro Cell Beauty Emulsion. Bunu iki yerde de daha yazdım reklam yapıyorum sanılacak :) Bu dediğim nemlendirici su bazlı, paraben içermiyor, UV filtreli, yüz ve boyun bölgesine uygulanabiliyor, tüm cilt tipleri için. Ama özellikle genç ve karma ciltlere iyi geldiğini düşünüyorum. Daha detaylı bir yazı istersen bu linke bakabilirsin witchinpurpleplanet: MONTEIL PARIS / HYDRO CELL Yumuşak cilt için günlük cilt bakımını doğru ürünlerle doğru şekilde yapmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir :)
sabun kullanma canım en kaliteli sabun bile cilt ile uyumlu değildir.(dermatolog tavsiyesi) jeller iyi denemelisin mutlaka. gün içindede nemlendiricini yenileyebilirsin yağlı nemlendirici kesinlikle kullanma su bazlı olanları kullan.kadife gibi bir dokunuş yaratıyor.
konuyu keşke cilt için olan bölüme açsaydın. sanırım yine banlanıcaksın.bana da olmuştu![]()
sıvı sabunuumu el sabunu mu canım hangisi iyi oluyor ? krem olarak ne önerirsin
canım el sabunu olanından al. Sebamed sabun değil zaten doğal yapılıyor. Krem olarak bepantol çok iyi.