Hangi ürünü ya da maskeyi kullanıp yumuşak saçlara sahip oldunuz burdan paylaşalım lütfen.Ben BC Bonacure acil kurtarma serisinin saç kreminden memnunum.Ama yine de istedgim kadar yumusak olmuyor.Saçlarım cok yıpranmıs durumda. Gliss in siyah olan maskesini kullanmayı düşünüyorum.
Siz de öneri ve tecrübelerinizi paylaşın lütfen.
Sağol canım paraben içermemesi güzel gercekten bakacagım.
benim sacım inanılmaz dökülüyordu kırık vardı ve uzamıyordu dogal olarak bu yüzden. buraya yazmamın sebebi ben saçımdan cok çektim şimdi gören kimse inanmıyor çünkü inanılmaz güçlü ve bakımlı saçlarım ve hiç dökülmüyo arkadaslar saç için defne resmen bi mucize tabi tek basına degil ben bi arkadasımın tavsiyesi üzerine dogal bi şampuan kullandım içerisinde defne yagı ve 11 bitki özü var gerçekten mucize diyorum cünkü yıllarca dünya para koyup sonuc alamadım bişeyden. sizlerede tavsiye ederim fiyatıda öyle yüksek değil adı deflin şampuanın bi arastırın derim aynı zamanda saç uzmanları var size her konuda yardımcı olan.
Defne şampuanı kulağa hoş gelıyor da, sizin niciniz ve butun mesajlarınızın sadece bunun üzerıne olması hoş gelmıyor. KK kolluk kuvveti heran duruma müdahele edebilir söyleyeyim, hiç olmazsa bari biraz kamuflaj kullansaydın be arkadaşım
Ama ben yıne de sitesine göz attım defne şampuanı ve sabunu aklımda kalacak..
Mlek canım çok güldüm :)) Tavsiyelerin için çok sğaol ben de bugün gliss in siyah renkli olan onarıcı maskesini aldım , arkadaslarım da çok övdü nette de övülmüş.Down under naturals şampuan var elimde onu bitirmeye calışıyorum şimdi de .Hindistan cevizi yagının iyi geldigini duymamıstım daha önce deneyecegim bunu mutlaka yağ karısımı yapıp maske yapıyorum bunu da alıp eklerim.
Benim de dalgalı kışın çalıştığım için düzleştiriyordum şimdi dinlendiriyorum uzamasını istiyorum çabucak(
Einstein gibi akıl ama saçlarımızın olmaması dileğiyle :))
Evet fena değil down unders da aslında wella ve gliss i merak ediyorum.
:))
Çok tşkler...Bundan sonra GLİSS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?