Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yumuşak ve parlak saçlar için önerilerimizi paylaşalım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mor_yel34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
780
312
158
37
Hangi ürünü ya da maskeyi kullanıp yumuşak saçlara sahip oldunuz burdan paylaşalım lütfen.Ben BC Bonacure acil kurtarma serisinin saç kreminden memnunum.Ama yine de istedgim kadar yumusak olmuyor.Saçlarım cok yıpranmıs durumda. Gliss in siyah olan maskesini kullanmayı düşünüyorum.

Siz de öneri ve tecrübelerinizi paylaşın lütfen.

canım eğer boyadan veya başka kimyasal işlemlerden dolayı saçın yıpranmışsa sana Matrix Biolage Colorcaretherapie Delicate Care Hassas Bakım Maskesi'ni tavsiye ederim. İçinde silikon ve paraben yok. Tamamen bitkisel. Argan yağı, üzüm filan var. Hani saç zaten çok yıprandığı için, normal maskeler bir şekilde çok kimyasal ve bir yandan da bozuyor saçı. O yüzden bu ürün daha güvenilir. Annem kullanıyor şu an. Onun saçı boyadan dolayı çok sönük ve sertti. Şimdi hem daha yumuşak hem de daha parlak. Sağlıklı görünüyor. Biz kozmar.com'dan aldık. Sen de bir bak istersen: MATRIX Biolage Colorcaretherapie Delicate Care Silikonsuz Parabensiz Hassas Bakım Maskesi 150ml - KozMar.com

benim sacım inanılmaz dökülüyordu kırık vardı ve uzamıyordu dogal olarak bu yüzden. buraya yazmamın sebebi ben saçımdan cok çektim şimdi gören kimse inanmıyor çünkü inanılmaz güçlü ve bakımlı saçlarım ve hiç dökülmüyo arkadaslar saç için defne resmen bi mucize tabi tek basına degil ben bi arkadasımın tavsiyesi üzerine dogal bi şampuan kullandım içerisinde defne yagı ve 11 bitki özü var gerçekten mucize diyorum cünkü yıllarca dünya para koyup sonuc alamadım bişeyden. sizlerede tavsiye ederim fiyatıda öyle yüksek değil adı deflin şampuanın bi arastırın derim aynı zamanda saç uzmanları var size her konuda yardımcı olan.

Defne şampuanı kulağa hoş gelıyor da, sizin niciniz ve butun mesajlarınızın sadece bunun üzerıne olması hoş gelmıyor. KK kolluk kuvveti heran duruma müdahele edebilir söyleyeyim, hiç olmazsa bari biraz kamuflaj kullansaydın be arkadaşım
Ama ben yıne de sitesine göz attım defne şampuanı ve sabunu aklımda kalacak..

kamuflajla inan alakası yok ki benim yasadıgım sorunları inan anlatsam neden böyle msj attıgımı anlarsın canım. ben en az 20 ürün kullandım denedim son 2 yılda ama bundan gördüğüm faydayı baska bişeyde bulamadım ve bu sayfayı hergün takip eden biriydim ama yorum yazmıyordum ki fayda görünce paylasmak istedim.

Peki mucizedefne öyle dıyorsan dogrudur, belki ben yanlıs anlamısımdır kusura bakma.

Bu arada moryel, benim saçlarım da röfleden boyadan çok yıpranmıştı, son iki aydır doa kozmetığın urunlerınden bol bol kullandım shea butter, hint yağı maskesı yaptım sacıma ve gonderdıklerı keratın maskesını uyguladım şimdi de saç dokulmesı ıcın olan yagla sac kremı karısımını maske yapıp kullanıyorum ıcıne bıraz da hındıstan cevızı yagı kattım dokulmeler ıcın ıyı gelıyor ve yumusatıyor saçı, özellıkle bu karısımı önerırım. Şaçlarımı kestırelı ıkı aydan fazla oldu ve şuan saclarımda kırık yok gayet ıyı uzuyor ve yumusaklar doa'nın şampuanını da kullanıyorum ama şampuanı kullanmaya devam etmede bıraz kararsızım fakat bahsettıgım dıger urunlerden gayet memnunum tavsıye ederım. Bu arada hındıstan cevızı yağı saca boya yapmadan önce uygulanıp uzerıne boya yapılırsa boya saca daha az zarar verıyormus, amora denemıstı ve bunun ıcın topık acmıstı belkı gormussundur. Ben de önumuzdekı gunlerde boya ve sonra da rofle yaptıracagım o zaman bu uygulamayı yapacagım hazır saçlarım duzelmısken tekrar yıpratmayayım barı olabıldıgınce koruyayım. Benım saçlarım dalgalı ve genelde kuru bır yapıya sahıp o yuzden hep nemlendırıcı urunler kullanmaya çalısırım rofle yaptıgım da ıyıce kuruyorlar dalgalı saçların kurumus halını dusun tek tek havalanıp kabarıyor o zamanlar Einstein ile kendimi çok benzetiyorum

Evett şimdi yine baktım da gerçekten saçlarımız çok benzıyormuş yalnız ben daha şanslı gıbıyım çünkü bu onun röfle yaptırmamış normal halı ya bır de benım gıbı röfle yaptırsaydı fenaa, neyse artık ona da hındıstan cevızı yağı önerırdık..

Eklentiler

• $Albert einsten.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 490
  • $Albert-Einstein-2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 526
Mlek canım çok güldüm :)) Tavsiyelerin için çok sğaol ben de bugün gliss in siyah renkli olan onarıcı maskesini aldım , arkadaslarım da çok övdü nette de övülmüş.Down under naturals şampuan var elimde onu bitirmeye calışıyorum şimdi de .Hindistan cevizi yagının iyi geldigini duymamıstım daha önce deneyecegim bunu mutlaka yağ karısımı yapıp maske yapıyorum bunu da alıp eklerim.

Benim de dalgalı kışın çalıştığım için düzleştiriyordum şimdi dinlendiriyorum uzamasını istiyorum çabucak (

Einstein gibi akıl ama saçlarımızın olmaması dileğiyle :))

Down under naturals şampuanı ben de kullanmıstım bır ara watsons dakı kızlar önermıstı.

Dileğine de amin diyorum :)

Gliss in siyah ultimaterpair di sanırım bu maskesi çok yıpranmıs ve işlem görmüş saçlar için.Ben az önce kullandım ve ilk kullanımda bile farketti saçlarımı yumuşacık yaptı.Ki ben uzun zamandır saçlarımın eskisi gibi yumuşak olmamasından yakınıyordum.Kesinlikle tavsiye ederim..

Evet fena değil down unders da aslında wella ve gliss i merak ediyorum.

:))

Wellayı denemedım ama daha önce gliss'in şampuanlarını çok kullandım, saçlarımın kabarıklıgını yatıstırıyor dalgasını belırgınlestırıyordu memnundum.

Hem watsons da gliss ürünlerinde %25 indirim varmış indirimdeyken alabılırsın.

Normalde watsons tan alıyordum ist da oldugum süre içersinde ama bu defa öyle olmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…