Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yumuşak ve parlak saçlar için önerilerimizi paylaşalım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
şaçlarım uzun ve uçları epey bi kırıktı kestirmek de istemiyorum, kırıkları alıyoruz bahanesine baya kısalıyo sinir oluyorum. geçenlerde argan yağının iyi gelebileceğini okumuştum, ii bi markadan olsun diye organix ürünlerine bakarken moraccan argan saç bakım maskesi gördüm biraz fiyatlı ama dedim deneyeyim bakalım... sonuç çok ii yıkamadan evvel bi kez kullandım daha, saçlarım epey toparlandı bi de otacının dökülemeye karşı saç toniğini kullanıyorum belki onun da içindeki maddeler saçımın toparlanmasına yardımcı olmuş olabilir... ama bu saç maskesini kesinlikle tavsiye ederim(organix: hayvanlar üzerinde test yapmayan bi marka=iyi bi marka yani)) üzerinde saçınızda yarın saat bekletin yazıyo ama daha uzun beklettim ben bence 2 saate kadar durabilir...

Gliss`in siyah renkli maskesi bende de cok ise yaradi, yumurta, yag maskelerinden sonra sacim kurudugunda yumusatiyor beyaz sabundan sonra normalde sacima tarak girmez ondan sonra bile ise yariyor

Inecto hindistan cevizi urunleri tavsiye ederim gratiste satiluyor sampuani degil ama diger urunleri oldukca iyi saclarim boyadan yiprandi benimde ama eskisinden daha iyi durumdalaŕ hair serumu ve hair tratment urununu kullaniyorum .saclarim kuruyken de aklima geldikce hask organ oil suruyorum bu arada haskin sac kremini de kullaniyorum keratinli olan o da harika ben boyle her seyi deniyorum sacima bunlar beni en cok mutlu eden ve besleyenler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…