Yumutlama sonrası ilişki

Nureyda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
100
123
103
Herkese merhabalar. ilişki sonrası kondomun patladığını farkettik. Normalde yumutlama günümün üstünden iki gün geçti. Merak ettiğim yumutlama olduktan sonrada gebelik ihtimali var mı yoksa yumutlama sonrası döllenmeyen yumurta işlevini kayıp mı ediyor konu hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirse çok mutlu olurum.

Bildiğim kadarıyla yumurtlama gününüz oynayabilir, çatlama uzun sürebilir, çatladılar sonra 24 saat sonra işlevini kaybeder diye biliyorum yani verimli zamanınız olabilir

Bildiğim kadarıyla yumurtlama gününüz oynayabilir, çatlama uzun sürebilir, çatladılar sonra 24 saat sonra işlevini kaybeder diye biliyorum yani verimli zamanınız olabilir
Takvime göre hamile kalma ihtimali orta görünüyor. Aslında ben çok istiyordum çünkü kızım artık 4 yaşında ama eşim biraz daha bekleme taraftarıydı. Dün de böyle bir şey olunca bi heveslenmedik değil

Takvime aldanmayın, benim hep takvimden sonra oluyor, inşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun

Gebelik ihtimali var tabi. Yumurtlamayı takip eden günler de de ihtimal var çünkü her ay aynı günde yumurtlama olmuyor bazen sarkıyor. Tabi bunu biraz siz de anlarsınız. Yumurtlama belirtileriniz devam ediyorsa ihtimal var denebilir.

Çok hafif kasıklarda batma oluyor ama bir iki gün öncesinde çok daha şiddetliydi. Bir de dün afedersiniz gün boyunca ıslaklık hissi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…