Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Belki de o yüzden bilemiyorum. Raporunu al canım 6 ay geçerliliği var diye biliyorum.

Ben de bugün görüştüm hastaneyle benim transfer temmuz olmus. Öncelikli hastalara vermişler bu ayı. Eğer durdurmazsak temmuz dedi. Belki yeniden bir durdurma kararı alabilirlermis
Ne şanssısız. Aşılama içinde öncelikli hastaları Haziran'da alıyoruz demişlerdi. Demek tüp bebekte de aynı durum... Bugün zaten adetimi hesapladım. Haziran sonuna denk geliyor Temmuzdaki adetim kurban bayramına denk geliyor. Bugun izinler için gün istediler aşılama var diye Ağustos dedik izine.Öyle böyle kışa mi kalacak bu iş Zaman gelip geçiyor bunu düşününce çok bunaldım zaten ağladım. Normalde hep neşeli,mutlu bi insandım ama son olaylar belirsizlikler yıpratıyor, üzüyor artık İns senin uzamadan Temmuzda hallolur.Allah acısın bize ne diyim

Canım ben de artık kışa kalacak diye düşünmeye başladım. Ne diyim bunda da vardır bir hayır. Dondurulmuş embriyom olduğu için bi tık daha rahatım. Eninde sonunda mutlaka transfer olacagim. Ama zaman aleyhimize isliyor. Eğer ilki tutmazsa hemen 2. Başlayacaktım erken menapozluk durumum olunca yumurtalarim daha da kalitesizlesmeden olsun istiyordum. Nasip artık. Sen de üzme lütfen kendini stres bu dönemdeki en büyük dusmanimiz

Canım üzme kendini çok iyi anlıyorum seni. Öyle gün gün de hesaplama. Biraz akışına bırakmaya ilerisini düşünmeye çalış. Ben de çok zorlanıyorum bu belirsizlikte. Bir de biz kendimize işkence etmeyelim elimizde olan bir şey değil sonuçta. Bi bakmışsın başlamış tedavin hatta karşılaşmışız bekleme salonunda beraber beklemişiz

Senin amh kaçtı canım, benim 1.19 du kasım da bakıldığında ama folikül 5 tane filan görüldüğünden doktora ya yeterli yumurtam oluşmazsa demiştim o da olmadı havuz yöntemini kullanırız demişti o yüzden tedavi de uzun sürcek gibi geliyo bana senin kaç tane oluşmuştu yumurtan?

Bana da kışa kalacak gibi geliyo böyle düşününce bunalıyorum

Son düzenleme:
Teoman hoca Instagramda da paylaşmış kizlar. Öncelik dondurulmuş embriyo daha sonra normal tup bebek tedavisi başlamis bulunmakta covid kurallarına uyarak hasta kabulüne başladık diyor. Aşılama için bir ayrıntı vermemiş konuşmasında. Süreç bıktırdı artık hepimiz için hayırlısı olsun

Evet izledim canım.Yeni hasta kabulü olacağına göre hepsi başlıyor. Sıraya koymuşlar. Tekrar durdurma işininde hemen olmayacağını düşünüyorum. Tup bebekler temmuzda olacaktır bence... Ben zaten Eylüle rapor alabiliyorum her şekilde bekliycem. Şuan normale döndüm.Birden çok karamsarlasıyorum Kolay değil yaşadıklarımız tabi. Eşim de diyor telefonu yasaklıycam sana Okudukça, araştırdıkca moralim bozuluyor çünkü...

Ben de öyleyim ya. Tamam bıraktım sonbaharda gideceğim diyorum ama sürekli kendimi bir şeyler araştırırken buluyorum. Kafam hep bu meselede. Üzerine bir de malum karantina sürecinde etrafta artan gebelik haberleri oynatmama çok az kaldi

Selam kızlar ben bugün gittim hastaneye sabahtan. Kimse yoktu saat 9.30ta bile. Doktorlar filan da yoktu. Bekleme salonuna tek tek alıp işlem yapıyorlar. Sağlık kurulu sadece şehir hastanesinde açıkmış haftaya randevu aldım önce ordan rapor alıp sonra tüm belgeleri teslim edecekmişim. Bakalım ne kadar sürerse

Canimmm inşallah çok beklemeden ararlar gel diye

Canım bu tüp bebek rapor işleri bir ay sürüyor mu, Yoksa bı kaç günde halledilir mi?
Hayır hayır benim çok kısa sürdü. Heyet için randevu aldım. 1 günde tüm doktorları gezdim bitirdim. Ertesi gün heyet varmış heyete girdim. Sonra rapor için tıpa gittim orada muayene ettiler falan ertesi gün akşamı raporumu aldım. Yani benim işim birkaç güne bitti

Tekrar tahlil yaptırıyorlarsa adet günü gel falan derler. Ondan bi iki ay sürer diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…