Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Nasıl siz devam eden hastası degilmisiniz. Neden kabul etmediler. Yenimi bu bilgi

Amh im dusuk olduğu için ben direk tüp bebekle başladım aşılama olmadan. Başka hangi şartlarda direkt tüp bebeğe geciliyo acaba

Nasıl siz devam eden hastası degilmisiniz. Neden kabul etmediler. Yenimi bu bilgi
Kabul etmediler. Devam eden hastasıyım. Şöyle kasımda aşılama yaptırdım. Bir ay ara verelim diğer adet dönemi gel dediler. Ama ben mart ayına kadar hiç adet görmedim. virüsten önce oldu olay. Doktor şuan aşılama almıyor dediler. bari ilaç yazdırayım da adet göreyim dedim. Öyle askıda kaldı. Şuan ne yaparlar bilmiyorum.

Amh im dusuk olduğu için ben direk tüp bebekle başladım aşılama olmadan. Başka hangi şartlarda direkt tüp bebeğe geciliyo acaba
Pcosluyum ben. 6 kereye kadar aşılamada devlet rapor veriyormuş. Doktor aşılamada devam derse 6 kereye kadar yapabiliyor. En az iki kere aşılama denenmesi şartı var normal durumda. Sizin gibi amh düşüklüğü genetik problemler rahimle alakalk sıkıntılar olduğu zaman yada erkekte sıkıntı olduğunda aşılama yapılmadan tüp bebek diyorlar. Ama doktorla konuşacağım çünkü bir iki ay içinde taşınacağız biz eskişehirden. Olmadı parayla tüp bebek yaptıracağım. Aslında şartlarım tamam 3. Yıl oldu eşimin sigortası falan hani bu tarz şartlar oldu sadece 2. Aşılama yapılmadığı için tüp bebeğe geçemedim

İkinci aşılamaya gel demişti. Kafam karıştı. Hani devam edenler alınıyordu. Yeni basvuranlarin alınmamasını anlarımda devam edenlerin sucu yok. Yarın ariyim en iyisi...

İkinci aşılamaya gel demişti. Kafam karıştı. Hani devam edenler alınıyordu. Yeni basvuranlarin alınmamasını anlarımda devam edenlerin sucu yok. Yarın ariyim en iyisi...
Muhtemelen şu iptal edilme olayı olmadan önce kendi buldukları çözümdü o aşılama almayalım tüp bebeği de azaltalım demeleri bence. Ben de yarın arayacağım tüp bebek raporu için.

Aşılama apayrı bir surec. Ben kendimi bu yüzden şanslı görüyorum. Yani şans denir mi bilmiyorum da en azından aşılama ile zaman harcamadim. Allah gönlünüze göre versin. İnşallah herşey yolunda gider sizin için

Muhtemelen şu iptal edilme olayı olmadan önce kendi buldukları çözümdü o aşılama almayalım tüp bebeği de azaltalım demeleri bence. Ben de yarın arayacağım tüp bebek raporu için.
Yani o kadar rapor, tahlil uğraştık. İzin alıp uykusuz git gel yaptık. İns korktuğum başıma gelmez. Taktım kafaya şimdi

Bencede sevdiye hanımla konuşun en doğru olanı o söyler. Virüsten dolayı düzen değişmiştir
Evet zaten şuan aşılama yapılmıyordur bile. Tüp bebekle başlıyorlar sanırım. Raporsuz yaptırcam belkide dayanamayıp. Böyle beklemek çok zor.Tesekkur ederim.

Evet zaten şuan aşılama yapılmıyordur bile. Tüp bebekle başlıyorlar sanırım. Raporsuz yaptırcam belkide dayanamayıp. Böyle beklemek çok zor.Tesekkur ederim.

Biraz bekle derim canım ben de zor sabrediyorum inan. Ama devlette hakkımız varken de özelde yaptırmak istemiyorum açıkçası. Aşılamaya başladılar mı süreç çok çabuk geçer zaten. Onun raporu bir günlük iş. Tüp bebek raporu daha sıkıntı şu anda sağlık kurulu randevu verecek mi osmangazi ya da şehir hastanesi kabul edecek mi vs. Ben bi altı ay daha süre verdim bi şekilde aksarsa süreç öyle özele yönelmek istiyorum. Yarın birbirimize haber verelim arayınca.

Evet canım çok kararsızım. İsyan ediyorum sürecin böyle uzun olmasına... Aradığım da yazarım buraya

Günaydın arkadaşlar.Aradım. Sekreter Bu ay durumu kritik olan, zaman kaybetmemesi gereken bi kaç aşılama hastası seçtik dedi.Temmuz adetine yakın ara yada randevu al dedi çünkü aradan 2-3 ay geçmiş doktor yeniden tahlil isteyebilir dedi. Yada rapor için direk gel dedi. Yani Temmuzda durumu acele olmayan aşılama hastalarını alacaklar.Temmuzda adet öncesi ararım tahlil ve randevuya gerek kalmayabilir sorar giderim.

Son düzenleme:
Günaydın canım, inşallah temmuz adetinle başlarsın ben de aradım şimdi evraklarınız hazırlayın dediler, raporununuzu hazırlayalım duruma göre sırayla alıcaz dediler bana da

Ben de bugün görüştüm hastaneyle benim transfer temmuz olmus. Öncelikli hastalara vermişler bu ayı. Eğer durdurmazsak temmuz dedi. Belki yeniden bir durdurma kararı alabilirlermis
Ya dün bize hiç öyle bir şey dememişlerdi ama. Şu normalleşme sürecinde ikinci dalga gelirse diye mi dediler ki? Umarım dedikleri gibi olmaz da temmuzda transfer olursun. Ben de uğraşmasam mı acaba rapor filan şimdi? Yarım kalır mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…