Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Tekrar tahlil yaptırıyorlarsa adet günü gel falan derler. Ondan bi iki ay sürer diye düşündüm.
Ben rapor için tıpa gitmiştim gittiğim gün vajinal ultrasonla muayene ettiler bir de o gün eşinde olması lazım 3 sayfalık soru sordular eşimle bana. Öyle adetli muayene falan yapmadılar hic

Tüp bebek için rapor ne kadar süre geçerli acaba kizlar.
İlaç raporu bir ay geçerliymiş. Ama işlem için 6 ay sanırım. Bana rapor çıktıktan sonra bi muayene olursun, ilaçlarını alır beklersin bizim aramamızı dedi sekreter hanım.

Herkese merhaba, ben yeni üyeyim 2,5 senedir bebek istiyoruz. Eşimde ve bende hiç bir sorun yok dedi doktorlar. 4 kez çatlatma iğnesinden sonra ilk aşılamam kimyasal gebelikle sonuçlandı. 2. aşılamam ise negatif. 35 yaşındayım aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum. Tüp bebek için Teoman beye gitmeyi düşünüyorum. internetten randevu alırken kadın hastalıklarından mı infertilite ve tüp bebek merkezinden mi randevu almam gerekli?

Ben hiç arayarak randevu almadım.mhrs den aldığımda kadın doğum ve hastaliklari tikladigimda Teoman Bey in adı çıkıyordu oradan alıyordum. İnşallah en yakın zamanda bebeğinize kavusursunuz

Ben hiç arayarak randevu almadım.mhrs den aldığımda kadın doğum ve hastaliklari tikladigimda Teoman Bey in adı çıkıyordu oradan alıyordum. İnşallah en yakın zamanda bebeğinize kavusursunuz

Amin inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişleri kucağımıza alırız. Osmangazi tüp bebek merkeziyle ilgili bilginiz var mı? Aslında oraya gitmeyi düşünüyordum ama Teoman beyle ilgili yorumları okuyunca fikri değişti

Memnun olanlar, hamile kalanlar da var fakat benim görüşüm olumsuz.

Merhaba geçmiş olsun. 182 den ya da MHRS den kadın doğum sekmesinden ayrıca infertilite yazmasına dikkat ederek doktor sececeksiniz. Bizim için infertilite geçerli. Sadece kadın doğum secip ona göre randevu alirsaniz mağdur olabilirsiniz.bu ayrıntıya dikkat edin

Merhaba, ben osmangazinin çok kalabalık olduğunu ve hiç ilginemediklerini duydum. Hatta yunus emre de bekleme salonunda bi kadın tıpta hemşire olmasına rağmen hiç memnun kalmadığını o yüzden yunus emreye başladığını söylemişti. Ama tabi başarısı da yüksek. Yunus emre oraya göre daha az kalabalık ve sıra daha çabuk geliyor. Aylar beklemiyorsunuz normal şartlarda. Şimdi nasıl olacak bilemiyorum. Teoman bey yoğun olduğunda ilgilenmeye fırsat bulamıyor. Ama benim sorularımı hiç yanıtsız bırakmadı. Ben çok memnunum.

Tüp bebekteki Hemşirelerin bana ve diğer kişilere tavrı hiç hoşuma gitmemisti ve kavga ederek ayrıldık. O zaman iyi ki Teoman bey i tercih ettim demiştim. Hergun mu oyleler bana mı denk geldi bilmiyorum tabi.

Muayenehanede bı bayan Osmangazi nin başarısı yüzde 90 larda demişti şaşırmıştım. Bu kadar yüksek başarı olabilir mi bilmiyorum. Devletin tüm hastaneleri çok kalabalık maalesef... Aşılama işiniz bittiyse tüp bebek olur sanırım size... Bende Ekim'de 36 olucam aşılamayla uğraşıyorum hala Teoman bey için hasta görüşleri değişiyor. Ben memnunum güven veriyor. İlk görüşme de ilgiliydi mesela sonra artık uygulamaya geçildiğinden konuşma, soru sorma gibi bi fırsat olmuyor. Gerekli bilgiyi kendi veriyor bende tamam diyip çıkıyorum:) Benim için böyle yani çok kısa

Tüp bebekteki Hemşirelerin bana ve diğer kişilere tavrı hiç hoşuma gitmemisti ve kavga ederek ayrıldık. O zaman iyi ki Teoman bey i tercih ettim demiştim. Hergun mu oyleler bana mı denk geldi bilmiyorum tabi.
canım rapor 6 aylık geçerli diye biliyorum ben ama biri bana şey dedi, 6 ay tedavi için, ama ilaçlar için 1 ay geçerliymiş
1 aydan snra ilaçlardan muaf olmuyormuşuz öyle birşey varmı

canım rapor 6 aylık geçerli diye biliyorum ben ama biri bana şey dedi, 6 ay tedavi için, ama ilaçlar için 1 ay geçerliymiş
1 aydan snra ilaçlardan muaf olmuyormuşuz öyle birşey varmı
İlaçların son kullanma tarihi bayağı uzun alıp buzdolabında saklanıyor. Asilamadan kalan ignelerim hala duruyor.

Uzun araştırmalar sonucu forumdaki arkadaşların da tavsiyesiyle Teoman Bey'e muayene oldum. Hemşireler de Teoman Beyde oldukça ilgiliydi. Biraz sıra bekledim ama daha önce Acıbadem ve Anadolu hastanesinde de aynı sırayı bekliyordum. Bu Teoman Beyle ilk muayenemdi. Tüp bebeğe başlamamızın daha uygun olacağını söyledi. Umarım önümüzdeki aşamalarda da memnun kalırım. İlk izlenimim oldukça iyiydi.

İnşallah. Memnuniyet hasta doktor iletişimine, yoğunluğa, hastanın beklentisine göre değişiyor. Hayırlısı olsun

Hala kalabalık mi hastane ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…