Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Selam kızlar ben babybels :) Kendi isteğinizle üyeliğiniz iptal oldu dendi. (Öyle bişey istemedim halbuki. Karışıklık oldu sanırım) Düzelmedi de yeniden üye olmak gerekiyormuş. Bi süre tekrar üye olmakta istemedim konulardan uzak kalmak için... Haziranda açılmasına sevindim. Zaman kaybediyoruz. Benim daha ikinci aşılamam var rapor alacaktık. Aşılamalar başlar mı acaba?

Yeniden hoşgeldin canım farkediyordum yok olduğunu. Transferlerden sonra asilamalari da yapacaklarmış sanırım.

Haziran da artık başlıyoruz canım hepimiz tedavilerimize. Hayırlısı olsun ☺
Senin adına çok sevindim canım, transferleri mi başlatıcaklarmış haziranda yoksa tüm tedavileri mi? diye sormuştum ama sonrasında son cevabını gördüm.

Kızlar selamlar. Ben uzun süre yani kasımda aşılamadan sonra tekrar tedavi görmedim. Tam cesaretimi toplayıp gittim adet söktürücü yazdı virüs patladı başlayamadan kaldı. Şuan durum ne randevular açıldı ama yoğunluk olacak muhtemelen gidip gitmemek arasında kaldım. Şansıma 1 senedir ilaçsız adet göremiyordum ilk defa bu ay kendiliğinden oldu onda da randevular geç kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tedavisi başlayanlar aşılama hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi? Aşılamalar ne zaman başlayacak acaba?

Aşılama hakkinda hiçbir bilgim yok maalesef. Öncelik donmus embriyo transferi onu biliyorum. İnşallah çok beklemeden sizin tedavilerinizde kaldığı yerden devam eder.

Benimde ikinci aşılamam var. Adetim yeni bitti diğer aya kaldı. Ne zaman başlar bilmiyorum. Adete yakın ararım ona göre rapor alırım.

Aşılama hakkinda hiçbir bilgim yok maalesef. Öncelik donmus embriyo transferi onu biliyorum. İnşallah çok beklemeden sizin tedavilerinizde kaldığı yerden devam eder.
İnşallah. Ama ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü adet söktürücü yazdırmak için gittiğimde teoman beyin aşılamalara ara verdiğini elindeki hastaları bitirmeye çalıştığını söylediler. Sonrasında virüs parladı. Ve ben çok sıkıldım gidip saatlerce beklemekten. Bu konudaki ilk yorumumda da söylemiştim önceliği tüp bebeğe veriyorlar ve doktorun ilgisi de tüp bebek üzerine. Merdan beyi düşünmeye başladım.

Merdan Bey'in de çok hastası var gordugum kadarıyla. Tüp bebek surecine gelene kadar kendim adına bir ilgisizlik görmedim fakat siz de haklısınız tabi ki sıra olayı insanı geriyor.

Evet muayene için gittiğimde bi kaç kez "artık aşılama almayın" diye hemşirelere söylemisti. Sanırım yoğunluktan aşılama istemiyorlar. Aşılamadan ben bile bunalıyorum.Gereksiz ve yıpratıcı buluyorum. Allah yardımcımız olsun

Teoman beyin virüs öncesinde son aşılama hastalarindandim. Aşılama almamayı tüp bebeği de azaltmayı düşünüyorlardı ki virüs oldu. Ben muayene masasında beklerken hemşirelerle konuştular öyle duymuştum şimdi nasıl işler süreç bilmiyorum. Merdan hocanin Teoman hocaya göre biraz daha az hastası ama onda sıra daha çabuk işliyor sanki. Teoman hocanin opusu ameliyatı vs daha cok

Merdan Bey'in de çok hastası var gordugum kadarıyla. Tüp bebek surecine gelene kadar kendim adına bir ilgisizlik görmedim fakat siz de haklısınız tabi ki sıra olayı insanı geriyor.
Merdan bey bazı hastaları ile normal telefondan bile görüşüyor. Biz ise teoman beye soru dahi soramıyoruz yoğunluktan. Doktoru suçlamıyorum asla ama eskişehirde herkes teoman beyi önerdiği için aşırı kalabalık var ve doktor da bunalmış durumda. Benim artık kaybedecek vaktim yok 3.yılımı doldurdum tüp bebeğe geçiş yapmam lazım aşılamaları durduracaksa tüp bebeğe nasıl gececeğim? Tezatlık var. Düzenli adet görsem tamam bir iki ay beklerim ama 3 4 ayda bir adet görüyorum e bize haber verseydin aşılama kabul etmiyoruz diyorlar. Ben de artık ne yapacağımı şaşırdığım için çareyi böyle buldum

Arkadaşım Merdan Bey'in hastasıydı transferini sadece Teoman Bey yapti. Şu an 3 aylık hamile Merdan Bey de ilgili bir doktor. Tabi ki git ona haklısın aşırı bir kalabalık var

Ben tüp bebek bölümü açıldığından beri giden ilk hastalardanım. Ama hala tüp bebeğe geçemedim. Benle birlikte başlayanların çoğu hamile karnı burnunda geliyorlar hatta doğuranlar var.
Aşılama süreci tüp bebek için şart olmasa keşke. Kadınları gereksiz yere hem hormon ilacı kullanıdırıyorlar hemde psikolojik sıkıntıya sokuyorlar. Başarı şansı %25 olan bişey yüzünden hormon iğneleri kullanmak mantıklı değil. Kiloya sebebiyet veriyor. Bende tüylenme de yaptı.

Merdan doktor iki tarafa da bakıyor hem normal kadın doğuma gidiyo hem infertelite ile ilgileniyor ama yine de bu kadar beklene olmuyor. Dediğiniz gibi teoman doktorun ameliyatı filan da çok oluyor.

Arkadaşım Merdan Bey'in hastasıydı transferini sadece Teoman Bey yapti. Şu an 3 aylık hamile Merdan Bey de ilgili bir doktor. Tabi ki git ona haklısın aşırı bir kalabalık var
Sağlıkla kucağına alsın inşallah
Benim tanıdığımın biri doğurdu biri de hamile suan 5 aylık falan oldu. Bi kaç arkadaşım daha teoman doktordan merdan doktora geçti yoğunluk sıkıntısından. Darısı bizlere artık

Ayyy inşallah çok beklemeyiz. Arkadaşlarımız gibi biz de inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…