Herkes normallesti. Onlar neden normalleşmedi ki ? Keşke hepimizin imkanı olsa da vakit kaybetmeden özele gitsekBilmiyorum ki canım hiç birini tanıyamadım. Sanirim bunlar 39 yaş civarı hastalar.Sekreter ilaclarin süresine, yasa, duruma göre sıraya koyduk dedi. Temmuzda gelin demiştiniz dedim artık oda değişti dedi. İstersen Teoman beye randevu al dedi.Dedim ne diyebilir ki her türlü bekliycem zaten. Amh düşerse dedim. Hemsire geldi yanımıza dedi amh bi kaç ayda düşen bişey değil dedi. Zaten yaşım küçük olsa beklerdim.Beklemek şuan beni öldürüyor.
Herkes normallesti. Onlar neden normalleşmedi ki ? Keşke hepimizin imkanı olsa da vakit kaybetmeden özele gitsek
Ya bizde samimiyet kurmak isteyen kişiler değiliz ki muhtaç olmasam neden mesaj atayım. Ne işim olabilir kendisiyle... İlk görüşme dışında tek kelime konuşmuşlugum bile yok. Zaten akrabalar görmesin diye takipte etmiyorum istagramda... İns canımm sizleri seviyorum3 kere devlette denerim. Hala olmazsa kredi falan çeker özelde de bir deneme yaparım diye düşünüyordum. Eylülün başında raporum bitecek. Sil baştan yeniden rapor hazırlamaya mi uğraşacağım sonra ? Teoman bey hastalarıyla ilgili fakat samimiyet kuran biri değil demek ki. Temmuz için de hiç umudum yok öyle olsa şimdiden aramaları lazımdı. Bu ay transfer olacakları bir ay önceden aradılar adet olduğunda gel diye. Bakalım benim nasibim ne zaman ? İnşallah bu yolda daha fazla yıpranmadan evladınız gelir artik
Ben de görmeden sevdim valla sizleri. O kadar paylaşımda bulundukYa bizde samimiyet kurmak isteyen kişiler değiliz ki muhtaç olmasam neden mesaj atayım. Ne işim olabilir kendisiyle... İlk görüşme dışında tek kelime konuşmuşlugum bile yok. Zaten akrabalar görmesin diye takipte etmiyorum istagramda... İns canımm sizleri seviyorum
Ahh inşallah insallaaahhhBakalım tutacak mi benimde her şey belirsiz. İlk seferde tutsun hepimizin de kurtulalım şu işkenceden...
Ya ben yazdıklarınızı yeni görüyorum, canım ben de kaç haftadır bi tüp bebek raporuna koşturuyorum. Sonunda yarın osmangaziden onaylı olarak alacağım inşallah. Ben de gittiğimde hiç tanıdık kimseyi görmedim, bekleyenlerin bikaçı hamileydi zaten anlamadım yani. İmkanın varsa tabiki özelde denemen mantıklı burada çok zaman geçiyor maalesef. Ben de şimdilik en azından yıl sonuna kadar bekliyim olmadı özele gideyim diyorum. Ama hem ömrümüzden hem sabrımızdan gidiyor. En azındanMerhaba kızlar. Hafta sonu adet oldum. bunaldım hastaneyi zaten arayamazdım tatil... Bende Teoman bey'e mesaj attım. Temmuz adetimin bayrama geldiğinden, Yaşım gereği korktugumdan bahsettim. Bu ay gelme ihtimalim var mı? dedim.
Mesajımı gördü ama cevap vermedi yada yoğundu veremedi bilmiyorum.Olumsuzda olsa kısa bi cevap verebilirdi. Yıllarca öğretmenlik yaptım. Ders dışında mesaj atan öğrencilerime bile kırılmasın diye cevap verirdim o yüzden garipsedim. Bizler zaten derdi olan insanlarız yaşamayan anlayamıyor. Ne kadar tahammül etsekte aniden karamsarlığa, mutsuzluga kapılabiliyoruz.Kendisi iyi bı doktor bazen çok iyi davranıyor bazen farklı çözemedim. Neyse baktım böyle olmayacak hastaneye gittim. Bayağı dışarda bekleyen kişi vardı hiç birini tanıyamadım. Sıkıntısı az olan aşina olduğum hasta grubu yoktu. Sekreterlere stresli olduğumu falan anlattım. Sagolsunlar uzun uzun anlattılar. Bırakın haziranda gitmeyi temmuzda bile kabul etmeleri imkansız neredeyse... Yaşımı söylediğimde senin yaş küçük bile geliyor bize dedi. Biz şuan 40 yaşından gün almamış hastaları sıraya koyduk dedi.Teoman bey temmuz 1 den 10 una kadar izin almış ( temmuz sonuda bayram zaten) Sonra Ağustos'un 20 si gibi bı izni var sanırım hatırlayamadım. Yani yazın aşılama işleri hayal... Eylülde hadi diyelim aşılamam başlasa bir ay ara tüp bebeğe gelene kadar 6-7 ay geçer en az. O yüzden Acıbademde ilk tüp bebeği yaptırcam. (hemen yapıyorlarmış zaten) tutmazsa belki devleti denerim yine... Şu ara çok karışık durum. İyi ki gidip sordum yoksa boş yere bekleyecektim.Geçen zamanı kimse bana geri getiremez. Benim gibi bekleyen burayı okuyan hastalar varsa durum bu malesef...Uzun bı yazı oldu kusuruma bakmayın
Hayırlı olsun canım. Son aşamaya gelmişsiniz artıkYa ben yazdıklarınızı yeni görüyorum, canım ben de kaç haftadır bi tüp bebek raporuna koşturuyorum. Sonunda yarın osmangaziden onaylı olarak alacağım inşallah. Ben de gittiğimde hiç tanıdık kimseyi görmedim, bekleyenlerin bikaçı hamileydi zaten anlamadım yani. İmkanın varsa tabiki özelde denemen mantıklı burada çok zaman geçiyor maalesef. Ben de şimdilik en azından yıl sonuna kadar bekliyim olmadı özele gideyim diyorum. Ama hem ömrümüzden hem sabrımızdan gidiyor. En azındanmedusares transferini yaptıraydı bi an önce
Ahh bilmem artık ne zaman olcak benim işler ? İnşallah yeniden rapor işleriyle ugrasmam. Sen de bir an önce işini halledersin de beklemezsin insallahYa ben yazdıklarınızı yeni görüyorum, canım ben de kaç haftadır bi tüp bebek raporuna koşturuyorum. Sonunda yarın osmangaziden onaylı olarak alacağım inşallah. Ben de gittiğimde hiç tanıdık kimseyi görmedim, bekleyenlerin bikaçı hamileydi zaten anlamadım yani. İmkanın varsa tabiki özelde denemen mantıklı burada çok zaman geçiyor maalesef. Ben de şimdilik en azından yıl sonuna kadar bekliyim olmadı özele gideyim diyorum. Ama hem ömrümüzden hem sabrımızdan gidiyor. En azındanmedusares transferini yaptıraydı bi an önce
O kadar haklısın ki. Yeni hasta kabul ediyorsa pekala herkesin tedavisini de yapabilirler. Madem önce bazal hastaların derdini çözsünler. Biz boşuna mı uğraştık o kadar? Aşılama konusunda da aynı fikirdeyim, zaman kaybı. İnşallah her şey gönlünce olur canım. Bizi habersiz bırakmaHayırlı olsun canım. Son aşamaya gelmişsiniz artıkRaporun 6 ay süresi varsa 6 ay içinde alacaklardır zaten. Medusares'i de üç ay içinde alırlar bence. Tüp bebek aşamasında oldugunuzdan artık az kalmış bırakmaya gerek yok sizin. Devletin geç evlenenlere 3 yıl evlilik şartı ve 35 yaşındakilere aşılamayı zorunlu tutması çok saçma. Bu mantıkla napıcaz yani devlette tüp bebek için 40 yaşını mi bekliycez. Birde yeni hasta kabulünü de anlamiyorum eski hastalar bu kadar yığılmışken önce onların mağduriyeti giderilmesi gerekmez mi? yada yeni gelen hastada bekleyecekse niye kabul ediliyor. İnsanlar boşa ünitlenmeden başka yerde tedavisini zaman kaybetmeden yaptırır. İstanbul Marmara EA da tedavi olan bi bayan biz hiç beklemedik dedi. Kısa sürede tedavilerini olmuşlar bile... Küçük illerin derdi büyük oluyor. Bende pazartesi Nicel bey'e randevu aldım. Sizleri takip edicem. İns hamilelik haberlerimizide yazdığımız zamanlar gelir.❤
Bana niyeyse raporun bitmeden alacaklar gibi geliyor, temmuzda almazlarsa darlasan mı arayıp gerekiyorsa gidip filan? Bir ay sonra raporumun süresi bitiyor benimki de acil diye. İnşallah bakalım ne zaman olur benimki de hiç bilmiyorum.Ahh bilmem artık ne zaman olcak benim işler ? İnşallah yeniden rapor işleriyle ugrasmam. Sen de bir an önce işini halledersin de beklemezsin insallah
Aklımda canım temmuzda aramazlarsa ben arayacağım. Boşuna mı uğraştık rapordur bilmem nedir ? Ben yeniden heyete girip rapor hazırlamak istemiyorumO kadar haklısın ki. Yeni hasta kabul ediyorsa pekala herkesin tedavisini de yapabilirler. Madem önce bazal hastaların derdini çözsünler. Biz boşuna mı uğraştık o kadar? Aşılama konusunda da aynı fikirdeyim, zaman kaybı. İnşallah her şey gönlünce olur canım. Bizi habersiz bırakma❤
Bana niyeyse raporun bitmeden alacaklar gibi geliyor, temmuzda almazlarsa darlasan mı arayıp gerekiyorsa gidip filan? Bir ay sonra raporumun süresi bitiyor benimki de acil diye. İnşallah bakalım ne zaman olur benimki de hiç bilmiyorum.
Güzel haberlerinizi bekliyorum. Sizden haber geldiğinde inanın çok sevineceğimHayırlı olsun canım. Son aşamaya gelmişsiniz artıkRaporun 6 ay süresi varsa 6 ay içinde alacaklardır zaten. Medusares'i de üç ay içinde alırlar bence. Tüp bebek aşamasında oldugunuzdan artık az kalmış bırakmaya gerek yok sizin. Devletin geç evlenenlere 3 yıl evlilik şartı ve 35 yaşındakilere aşılamayı zorunlu tutması çok saçma. Bu mantıkla napıcaz yani devlette tüp bebek için 40 yaşını mi bekliycez. Birde yeni hasta kabulünü de anlamiyorum eski hastalar bu kadar yığılmışken önce onların mağduriyeti giderilmesi gerekmez mi? yada yeni gelen hastada bekleyecekse niye kabul ediliyor. İnsanlar boşa ünitlenmeden başka yerde tedavisini zaman kaybetmeden yaptırır. İstanbul Marmara EA da tedavi olan bi bayan biz hiç beklemedik dedi. Kısa sürede tedavilerini olmuşlar bile... Küçük illerin derdi büyük oluyor. Bende pazartesi Nicel bey'e randevu aldım. Sizleri takip edicem. İns hamilelik haberlerimizide yazdığımız zamanlar gelir.❤
Kesinlikle aramalısın hatta gelebiliyorsan gel bir gün. Anlat durumunu hemşirelere gerekiyosa doktora. Tamam öncelik 40ına yaklaşanlara verilmiş ama kaç ay boyunca sürecek bu? Ah şu rapor işi resmen zulüm oldu bana da. Geçen zorla randevu alıp gitmiştim ya sağlık kuruluna meğer günlük 15 kişiye kadar randevusuz bakılıyormuş onu öğrendim, çok kızdım. Hastaneye soracakmışım, hastane zaten randevu al dedi. Bi de pandemi bilmem ne diye yok tam zamanında gelin yok beklemeyin filan. Ya tamam yoğunluk olmasın da gayet normal zaten şu anda hastane. Kaç tane doktora girdim çıktım bi tek tüp bebek merkezinde önlemler yoğun diğer taraflar gayet kalabalık ve normal muayene sürecine başlamış.Aklımda canım temmuzda aramazlarsa ben arayacağım. Boşuna mı uğraştık rapordur bilmem nedir ? Ben yeniden heyete girip rapor hazırlamak istemiyorum
Bende aynı şekilde.Güzel haberlerinizi bekliyorum. Sizden haber geldiğinde inanın çok sevineceğim ❤❤
Haberin olmadan nereden bileceksin.Ne yaptıklarının kendileri bile farkında degil. Kara düzen gidiyorlar.Viruste çıkınca hepten karışmış bellikiKesinlikle aramalısın hatta gelebiliyorsan gel bir gün. Anlat durumunu hemşirelere gerekiyosa doktora. Tamam öncelik 40ına yaklaşanlara verilmiş ama kaç ay boyunca sürecek bu? Ah şu rapor işi resmen zulüm oldu bana da. Geçen zorla randevu alıp gitmiştim ya sağlık kuruluna meğer günlük 15 kişiye kadar randevusuz bakılıyormuş onu öğrendim, çok kızdım. Hastaneye soracakmışım, hastane zaten randevu al dedi. Bi de pandemi bilmem ne diye yok tam zamanında gelin yok beklemeyin filan. Ya tamam yoğunluk olmasın da gayet normal zaten şu anda hastane. Kaç tane doktora girdim çıktım bi tek tüp bebek merkezinde önlemler yoğun diğer taraflar gayet kalabalık ve normal muayene sürecine başlamış.
Bu forum sayesinde birçok merkez hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Okuduğum kadariyla bir tek bizim hastanede problemliKesinlikle aramalısın hatta gelebiliyorsan gel bir gün. Anlat durumunu hemşirelere gerekiyosa doktora. Tamam öncelik 40ına yaklaşanlara verilmiş ama kaç ay boyunca sürecek bu? Ah şu rapor işi resmen zulüm oldu bana da. Geçen zorla randevu alıp gitmiştim ya sağlık kuruluna meğer günlük 15 kişiye kadar randevusuz bakılıyormuş onu öğrendim, çok kızdım. Hastaneye soracakmışım, hastane zaten randevu al dedi. Bi de pandemi bilmem ne diye yok tam zamanında gelin yok beklemeyin filan. Ya tamam yoğunluk olmasın da gayet normal zaten şu anda hastane. Kaç tane doktora girdim çıktım bi tek tüp bebek merkezinde önlemler yoğun diğer taraflar gayet kalabalık ve normal muayene sürecine başlamış.
Farklı şehirlerden bı sürü insan gidiyor. İki tane doktorla kime yetisebilirler. Bence isimlerini değiştirsinler. Butik Tüp Bebek Merkezi olmalı ismiBu forum sayesinde birçok merkez hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Okuduğum kadariyla bir tek bizim hastanede problemli
Eylüle de transfer umudum yok artık. Bugün bir arkadaşımla görüştüm o da tedavi görüyor. Eylül ayında belki transfer olursun o da düşük ihtimal. Eylül'de yeniden merkez kapanabilir demişler ikinci dalga için.Farklı şehirlerden bı sürü insan gidiyor. İki tane doktorla kime yetisebilirler. Bence isimlerini değiştirsinler. Butik Tüp Bebek Merkezi olmalı ismi
Bazen diyorum bilinçli işi yokuşa mı sürüyorlar. Bazı hastalar bıraksın diye yoğunluktanEylüle de transfer umudum yok artık. Bugün bir arkadaşımla görüştüm o da tedavi görüyor. Eylül ayında belki transfer olursun o da düşük ihtimal. Eylül'de yeniden merkez kapanabilir demişler ikinci dalga için.
Embriyolarim orda olmasaydı başka hastaneye giderdim ben deBazen diyorum bilinçli işi yokuşa mı sürüyorlar. Bazı hastalar bıraksın diye yoğunluktan
Senin transfer işide 15-20 dk lik iş. Aylarca bekletilmesi çok saçmaEmbriyolarim orda olmasaydı başka hastaneye giderdim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?