- 9 Haziran 2019
- 1.222
- 3.704
- 133
- 37
Ay haydi hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar bugün gittik. Nicel beyle görüştük. İlk kez hiç beklemedimBu ara çok yoğunuz dedi.Yazın genelde öğretmen polis çiftler geliyor hep dedi.Tatil diye heralde... Zaten bu mesleklerde kısırlık mi oluyor nedir. (Vardiyalı iş, uykusuzluk falan ) Bı sıkıntın yok dedi büyük ihtimalle olur dedi.Yaşın iyi dedi. 40 yaş üzeri hastalarım var dedi.. Aşılama yaptirabilirsin dedi istersen. Yok dedim. Aşılamadan bıktım zaten Sadece amh mi düsük buldu. Dedim 1-3 arası normal değil mi? Değişmiş o 1.2 nin altı düşük kabul ediliyormus artık. Sınırda gibiyim sanırım. Hoş bu amh ye de çok güvenmiyorumda neyse görüşler değişiyor. Bu adette başlayalım dedi. Raporsuz fiyatta İlaçlar hariç 9875 TL. İlaclar 4-5 bin tutan varmış. Eczaneye göre değişiyormuş. En az 15 bin TL falan fiyatı. Ekstra birşeyler çıkarsa artabilirde... Hayırlısı bakalım
Canım ben dün dosya doldurma ve ilaç yazdırmak ak için gittim hastaneye. Hem hemşirelere hem sekreterlere ben özelde devam etmek istesem olur mu diye sordum şaşırdılar neden diye. Yetişmezse raporum biterse dedim. Yok öyle bir şey olmaz dediler. İçin rahat olsun dediler. Pandemiyi sordum kapanırsa diye. Kapanırsa her yer kapanır bi biz değil dediler. Ağustos adetiyle bi ara dediler. Ama hemşire eylül veya ekim gibi dedi tahminen olmasına. Sen de bi ara hatırlat kendini bence temmuzda.Eylül 3te bitiyor raporum. Agustos adetiyle kesinlikle tedaviye başlamalıyım. Yani inşallah öyle olur. Hiiiic yapma ne kadar uğraştın bu raddeye gelebilmek için
Çok sağol canımmAy haydi hayırlı olsun canım çok sevindimbenim amh 1.19 az demişti ilk gittiğimde doktor. Ama tüpbebek raporuna açıklanamayan infertilite olarak yazıldı. Resmiyette 1 in altında olması lazım rezerv azlığı için ama dediği gibi doktorun 1.2 altı sıkıntı. Yine de tam bir ölçüt değil amh a nolur takılma. Umarım gönlünce olur her şey
Canım yarın aramayı düşünüyorum ben de. Belki dayanamam bugünden ararim. Eylülün 3 ünde raporum bitiyor ağustosta transfer oldum oldum yoksa yeniden rapor almak zorundayım ve bunu hiç istemiyorum. Embriyolarim orda olmasa inan ben de özele giderdim artık.Canım ben dün dosya doldurma ve ilaç yazdırmak ak için gittim hastaneye. Hem hemşirelere hem sekreterlere ben özelde devam etmek istesem olur mu diye sordum şaşırdılar neden diye. Yetişmezse raporum biterse dedim. Yok öyle bir şey olmaz dediler. İçin rahat olsun dediler. Pandemiyi sordum kapanırsa diye. Kapanırsa her yer kapanır bi biz değil dediler. Ağustos adetiyle bi ara dediler. Ama hemşire eylül veya ekim gibi dedi tahminen olmasına. Sen de bi ara hatırlat kendini bence temmuzda.
senin transferini de yaparlar diye düşünüyorum. Ara bence de. En azından durum netleşsin. Senin durumun da acil sonuçta ve uzun bi tedavi protokolü de yok önünde. Şehir dışından gelip gittiğini de söyleCanım yarın aramayı düşünüyorum ben de. Belki dayanamam bugünden ararim. Eylülün 3 ünde raporum bitiyor ağustosta transfer oldum oldum yoksa yeniden rapor almak zorundayım ve bunu hiç istemiyorum. Embriyolarim orda olmasa inan ben de özele giderdim artık.
Dayanamayıp arayacağım sanırım az sonrasenin transferini de yaparlar diye düşünüyorum. Ara bence de. En azından durum netleşsin. Senin durumun da acil sonuçta ve uzun bi tedavi protokolü de yok önünde. Şehir dışından gelip gittiğini de söyle
Aradım ama hiç iç açıcı konuşmadılar. Rapor bitse bile tıpa gönderip yeniden rapor cıkartmanıza yardımcı olacagız dediler. Belki ararlar belli olmaz dediler. Teoman Bey bugun izne çıkacakmış.senin transferini de yaparlar diye düşünüyorum. Ara bence de. En azından durum netleşsin. Senin durumun da acil sonuçta ve uzun bi tedavi protokolü de yok önünde. Şehir dışından gelip gittiğini de söyle
Bende adet oldum bugün. Teoman bey tahliller için 2. ya da 3. gün gel demişti. Kızlar ne kadar sıra bekliyorsunuz? Bende önümüzdeki aylarda belki hamile kalırım diye birden hayallere dalmıştımAradım ama hiç iç açıcı konuşmadılar. Rapor bitse bile tıpa gönderip yeniden rapor cıkartmanıza yardımcı olacagız dediler. Belki ararlar belli olmaz dediler. Teoman Bey bugun izne çıkacakmış.
Mart'ta embriyolarim donduruldu Ekim'de transfer olacağım düşün artıkBende adet oldum bugün. Teoman bey tahliller için 2. ya da 3. gün gel demişti. Kızlar ne kadar sıra bekliyorsunuz? Bende önümüzdeki aylarda belki hamile kalırım diye birden hayallere dalmıştım(( Toz pembe düşünmüşüm hemen ilaçlara başlanacak toplama yapılıp transfer olacak sandım :/
Canim ben ocaktan beri tek aşılamada kaldım. Bıraktım o yüzden.Eski hastalar ocağa bile bitmez gelmeyin bence baska çare bulun.Bende adet oldum bugün. Teoman bey tahliller için 2. ya da 3. gün gel demişti. Kızlar ne kadar sıra bekliyorsunuz? Bende önümüzdeki aylarda belki hamile kalırım diye birden hayallere dalmıştım(( Toz pembe düşünmüşüm hemen ilaçlara başlanacak toplama yapılıp transfer olacak sandım :/
Neyine şaşırıyorlar. İnsanlar o kadar neden beklesin. Durum bu kadar vahimken. Senin durumun varsa indirimde olur raporla zaten.Bahceci bile raporlu 7 bin civarı sanırımCanım ben dün dosya doldurma ve ilaç yazdırmak ak için gittim hastaneye. Hem hemşirelere hem sekreterlere ben özelde devam etmek istesem olur mu diye sordum şaşırdılar neden diye. Yetişmezse raporum biterse dedim. Yok öyle bir şey olmaz dediler. İçin rahat olsun dediler. Pandemiyi sordum kapanırsa diye. Kapanırsa her yer kapanır bi biz değil dediler. Ağustos adetiyle bi ara dediler. Ama hemşire eylül veya ekim gibi dedi tahminen olmasına. Sen de bi ara hatırlat kendini bence temmuzda.
seninki pandemiden dolayı da sarkmış olabilir miMart'ta embriyolarim donduruldu Ekim'de transfer olacağım düşün artıkTeoman bey bugünden itibaren yokmus
Herşeyden dolayı sarktiseninki pandemiden dolayı da sarkmış olabilir mi
Canım ben de onu sorguladım ama ilaçlarımı yazan hastanefe yaptırmam gerekiyormuş, başka bir yerde yaptırırsam cezası varmış. Hiç raporu işletmeyip direkt özele gitsem olurdu ama dün dediğim gibi umut verici konuşunca tamam dedim. Yazdırdım reçeteyi ilaçlarımı aldım. Bir de bir yerde okudum transferde indirim olması için taze transfer olması gerekiyormuş sanırım. İlaçta zatrn indirim oluyor da her türlü.Neyine şaşırıyorlar. İnsanlar o kadar neden beklesin. Durum bu kadar vahimken. Senin durumun varsa indirimde olur raporla zaten.Bahceci bile raporlu 7 bin civarı sanırım
Allah allah bana bile olumlu konuştular dün. Ama tabi eylül ekime olur dediler de. Senin bir tek transfer kaldı neden bu kadar bekletiyorlar acaba?Aradım ama hiç iç açıcı konuşmadılar. Rapor bitse bile tıpa gönderip yeniden rapor cıkartmanıza yardımcı olacagız dediler. Belki ararlar belli olmaz dediler. Teoman Bey bugun izne çıkacakmış.
Sıram o zaman geliyormusAllah allah bana bile olumlu konuştular dün. Ama tabi eylül ekime olur dediler de. Senin bir tek transfer kaldı neden bu kadar bekletiyorlar acaba?
Ya zaten temmuzu hiç saymıyorlar, ağustos eylülde ocak şubatın embriyolarını yapacaklar herhalde yabi umuyorumSıram o zaman geliyormus
İns virüs artmaz. Bide kapanırsa tam olur.Ya zaten temmuzu hiç saymıyorlar, ağustos eylülde ocak şubatın embriyolarını yapacaklar herhalde yabi umuyorum
Aynen canım aralik bitmiş ocağa başlamışlarYa zaten temmuzu hiç saymıyorlar, ağustos eylülde ocak şubatın embriyolarını yapacaklar herhalde yabi umuyorum
Anladım canım. Artık raporuda aldın. Hayirlisi olsun.Bebeklerin tutacağına yüzde yüz bilsek takmayız. İns bekledigimize değsin hepimizinCanım ben de onu sorguladım ama ilaçlarımı yazan hastanefe yaptırmam gerekiyormuş, başka bir yerde yaptırırsam cezası varmış. Hiç raporu işletmeyip direkt özele gitsem olurdu ama dün dediğim gibi umut verici konuşunca tamam dedim. Yazdırdım reçeteyi ilaçlarımı aldım. Bir de bir yerde okudum transferde indirim olması için taze transfer olması gerekiyormuş sanırım. İlaçta zatrn indirim oluyor da her türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?