Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Heyet raporu almak oguden çok mu zaman alıyor
Benim şansıma uzun surmedi. Ama heyet raporu için randevu alıyorsun ne zamana randevu verirlerse artık. Ben tıpa gittim ertesi gün akşam raporumu aldım fakat uzun süren çok arkadaş olmus

Benim şansıma uzun surmedi. Ama heyet raporu için randevu alıyorsun ne zamana randevu verirlerse artık. Ben tıpa gittim ertesi gün akşam raporumu aldım fakat uzun süren çok arkadaş olmus
Sen heyet raporunu ogüden mi almıştın canım? Ben yunus emreden alıp sadece onaylatmaya oraya gittin sandım.

Heyet raporunu yunus emreden aldım canım. Yunus emredeki heyetten bahsetmiştim ne zamana randevu verirlerse artık diyerek
Heyet raporu almak oguden çok mu zaman alıyor

Anladım @medusares ben sağlık kuruluna randevu ile gittim ama randevusuz 15 kişiye kadar alıyolarmış günlük, sonrasında doktor gezme filan derken 2-3 günde aldım heyeti varsa öyle bir planınız hiç beklemeyin derim M Menisss

Kızlar bugün gittik. Nicel beyle görüştük. İlk kez hiç beklemedim Bu ara çok yoğunuz dedi.Yazın genelde öğretmen polis çiftler geliyor hep dedi.Tatil diye heralde... Zaten bu mesleklerde kısırlık mi oluyor nedir. (Vardiyalı iş, uykusuzluk falan ) Bı sıkıntın yok dedi büyük ihtimalle olur dedi.Yaşın iyi dedi. 40 yaş üzeri hastalarım var dedi.. Aşılama yaptirabilirsin dedi istersen. Yok dedim. Aşılamadan bıktım zaten Sadece amh mi düsük buldu. Dedim 1-3 arası normal değil mi? Değişmiş o 1.2 nin altı düşük kabul ediliyormus artık. Sınırda gibiyim sanırım. Hoş bu amh ye de çok güvenmiyorumda neyse görüşler değişiyor. Bu adette başlayalım dedi. Raporsuz fiyatta İlaçlar hariç 9875 TL. İlaclar 4-5 bin tutan varmış. Eczaneye göre değişiyormuş. En az 15 bin TL falan fiyatı. Ekstra birşeyler çıkarsa artabilirde... Hayırlısı bakalım

Çok sevindim senin adına inan inşallah en yakın zamanda güzel haberler alacağız senden. Amh 1.2 nin altında düşük deniyorsa vaaayyy benim halime

Eskisehirden almıştım ben de ilaçlarımı eczanenin ismini hatırlamıyorum ama en uygun orası demişti. Hayy Allah adı neydi ki Yunus Emre'nin yukarisinda bir eczane

Hayırlısı olsun canım. İnşallah ikizlerin olur bir oğlan bır kız

Çok sevindim senin adına inan inşallah en yakın zamanda güzel haberler alacağız senden. Amh 1.2 nin altında düşük deniyorsa vaaayyy benim halime
Sağol canımm pek şanslı değilim baksana gittiğim yere kalabalığıda götürüyorum ins hepimizin olsunda bitsin biran önce... Sorma herkes farklı bı yorum yapıyor amh ye... Amh konusuna zaten takığım

Temmuzun 3ü 5i olsun arayacağım hastaneyi ben de. Benim rapor bitiyor napcaz diye. Yok yok bu sefer baya şanslı görüyorum seni olcak olcak

Ayy hatırla canım giderim oraya akbulut mu yoksa
Hatirlicam hatirlicam bir internet turu atayım hatırlarım eczaneyi. Yunus Emre hastanesinden yukarıya cikiyosun tramvay yolundan sağa donuyosun tam karşıdaki eczane yanında tekel büfeler lokantalar falan var

Temmuzun 3ü 5i olsun arayacağım hastaneyi ben de. Benim rapor bitiyor napcaz diye. Yok yok bu sefer baya şanslı görüyorum seni olcak olcak
Rapor bitmeden kesin alırlar. Raporun mu ilacın mi öyle bişeydi onun süresine görede sıraya koyduk demişti. Amin ins canım. Stres yapmamaya dikkat edicem.

Hatirlicam hatirlicam bir internet turu atayım hatırlarım eczaneyi. Yunus Emre hastanesinden yukarıya cikiyosun tramvay yolundan sağa donuyosun tam karşıdaki eczane yanında tekel büfeler lokantalar falan var
Tamam canım sağol bulunca yaz bana

Rapor bitmeden kesin alırlar. Raporun mu ilacın mi öyle bişeydi onun süresine görede sıraya koyduk demişti. Amin ins canım. Stres yapmamaya dikkat edicem.❤
Eylül 3te bitiyor raporum. Agustos adetiyle kesinlikle tedaviye başlamalıyım. Yani inşallah öyle olur. Hiiiic yapma ne kadar uğraştın bu raddeye gelebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…