Heyet raporu almak oguden çok mu zaman alıyorAklımda canım temmuzda aramazlarsa ben arayacağım. Boşuna mı uğraştık rapordur bilmem nedir ? Ben yeniden heyete girip rapor hazırlamak istemiyorum
Benim şansıma uzun surmedi. Ama heyet raporu için randevu alıyorsun ne zamana randevu verirlerse artık. Ben tıpa gittim ertesi gün akşam raporumu aldım fakat uzun süren çok arkadaş olmusHeyet raporu almak oguden çok mu zaman alıyor
Sen heyet raporunu ogüden mi almıştın canım? Ben yunus emreden alıp sadece onaylatmaya oraya gittin sandım.Benim şansıma uzun surmedi. Ama heyet raporu için randevu alıyorsun ne zamana randevu verirlerse artık. Ben tıpa gittim ertesi gün akşam raporumu aldım fakat uzun süren çok arkadaş olmus
Heyet raporunu yunus emreden aldım canım. Yunus emredeki heyetten bahsetmiştim ne zamana randevu verirlerse artık diyerekSen heyet raporunu ogüden mi almıştın canım? Ben yunus emreden alıp sadece onaylatmaya oraya gittin sandım.
Heyet raporunu yunus emreden aldım canım. Yunus emredeki heyetten bahsetmiştim ne zamana randevu verirlerse artık diyerek
Heyet raporu almak oguden çok mu zaman alıyor
Çok sevindim senin adına inanKızlar bugün gittik. Nicel beyle görüştük. İlk kez hiç beklemedimBu ara çok yoğunuz dedi.Yazın genelde öğretmen polis çiftler geliyor hep dedi.Tatil diye heralde... Zaten bu mesleklerde kısırlık mi oluyor nedir. (Vardiyalı iş, uykusuzluk falan ) Bı sıkıntın yok dedi büyük ihtimalle olur dedi.Yaşın iyi dedi. 40 yaş üzeri hastalarım var dedi.. Aşılama yaptirabilirsin dedi istersen. Yok dedim. Aşılamadan bıktım zaten Sadece amh mi düsük buldu. Dedim 1-3 arası normal değil mi? Değişmiş o 1.2 nin altı düşük kabul ediliyormus artık. Sınırda gibiyim sanırım. Hoş bu amh ye de çok güvenmiyorumda neyse görüşler değişiyor. Bu adette başlayalım dedi. Raporsuz fiyatta İlaçlar hariç 9875 TL. İlaclar 4-5 bin tutan varmış. Eczaneye göre değişiyormuş. En az 15 bin TL falan fiyatı. Ekstra birşeyler çıkarsa artabilirde... Hayırlısı bakalım
Eskisehirden almıştım ben de ilaçlarımı eczanenin ismini hatırlamıyorum ama en uygun orası demişti. Hayy Allah adı neydi ki Yunus Emre'nin yukarisinda bir eczaneKızlar bugün gittik. Nicel beyle görüştük. İlk kez hiç beklemedimBu ara çok yoğunuz dedi.Yazın genelde öğretmen polis çiftler geliyor hep dedi.Tatil diye heralde... Zaten bu mesleklerde kısırlık mi oluyor nedir. (Vardiyalı iş, uykusuzluk falan ) Bı sıkıntın yok dedi büyük ihtimalle olur dedi.Yaşın iyi dedi. 40 yaş üzeri hastalarım var dedi.. Aşılama yaptirabilirsin dedi istersen. Yok dedim. Aşılamadan bıktım zaten Sadece amh mi düsük buldu. Dedim 1-3 arası normal değil mi? Değişmiş o 1.2 nin altı düşük kabul ediliyormus artık. Sınırda gibiyim sanırım. Hoş bu amh ye de çok güvenmiyorumda neyse görüşler değişiyor. Bu adette başlayalım dedi. Raporsuz fiyatta İlaçlar hariç 9875 TL. İlaclar 4-5 bin tutan varmış. Eczaneye göre değişiyormuş. En az 15 bin TL falan fiyatı. Ekstra birşeyler çıkarsa artabilirde... Hayırlısı bakalım
Ayy hatırla canım giderim oraya akbulut mu yoksaEskisehirden almıştım ben de ilaçlarımı eczanenin ismini hatırlamıyorum ama en uygun orası demişti. Hayy Allah adı neydi ki Yunus Emre'nin yukarisinda bir eczane
Hayırlısı olsun canım. İnşallah ikizlerin olur bir oğlan bır kızKızlar bugün gittik. Nicel beyle görüştük. İlk kez hiç beklemedimBu ara çok yoğunuz dedi.Yazın genelde öğretmen polis çiftler geliyor hep dedi.Tatil diye heralde... Zaten bu mesleklerde kısırlık mi oluyor nedir. (Vardiyalı iş, uykusuzluk falan ) Bı sıkıntın yok dedi büyük ihtimalle olur dedi.Yaşın iyi dedi. 40 yaş üzeri hastalarım var dedi.. Aşılama yaptirabilirsin dedi istersen. Yok dedim. Aşılamadan bıktım zaten Sadece amh mi düsük buldu. Dedim 1-3 arası normal değil mi? Değişmiş o 1.2 nin altı düşük kabul ediliyormus artık. Sınırda gibiyim sanırım. Hoş bu amh ye de çok güvenmiyorumda neyse görüşler değişiyor. Bu adette başlayalım dedi. Raporsuz fiyatta İlaçlar hariç 9875 TL. İlaclar 4-5 bin tutan varmış. Eczaneye göre değişiyormuş. En az 15 bin TL falan fiyatı. Ekstra birşeyler çıkarsa artabilirde... Hayırlısı bakalım
Sağol canımmÇok sevindim senin adına inaninşallah en yakın zamanda güzel haberler alacağız senden. Amh 1.2 nin altında düşük deniyorsa vaaayyy benim halime
Acaba iki tane koyar mi, ben taşıyabilir miyim? hiç güvenmiyorum kendimeHayırlısı olsun canım. İnşallah ikizlerin olur bir oğlan bır kız
Tasirsin tasirsin anne gücüAcaba iki tane koyar mi, ben taşıyabilir miyim? hiç güvenmiyorum kendime
Tabi ki tasirsin hem de seve seveAcaba iki tane koyar mi, ben taşıyabilir miyim? hiç güvenmiyorum kendimeçok sağol canimm❤
Temmuzun 3ü 5i olsun arayacağım hastaneyi ben de. Benim rapor bitiyor napcaz diye. Yok yok bu sefer baya şanslı görüyorum seni olcak olcakSağol canımmpek şanslı değilim baksana gittiğim yere kalabalığıda götürüyorum ins hepimizin olsunda bitsin biran önce... Sorma herkes farklı bı yorum yapıyor amh ye... Amh konusuna zaten takığım
Hatirlicam hatirlicam bir internet turu atayım hatırlarım eczaneyi.Ayy hatırla canım giderim oraya akbulut mu yoksa
Rapor bitmeden kesin alırlar. Raporun mu ilacın mi öyle bişeydi onun süresine görede sıraya koyduk demişti. Amin ins canım. Stres yapmamaya dikkat edicem.Temmuzun 3ü 5i olsun arayacağım hastaneyi ben de. Benim rapor bitiyor napcaz diye. Yok yok bu sefer baya şanslı görüyorum seni olcak olcak
Tamam canım sağol bulunca yaz banaHatirlicam hatirlicam bir internet turu atayım hatırlarım eczaneyi.Yunus Emre hastanesinden yukarıya cikiyosun tramvay yolundan sağa donuyosun tam karşıdaki eczane yanında tekel büfeler lokantalar falan var
Eylül 3te bitiyor raporum. Agustos adetiyle kesinlikle tedaviye başlamalıyım. Yani inşallah öyle olur. Hiiiic yapma ne kadar uğraştın bu raddeye gelebilmek içinRapor bitmeden kesin alırlar. Raporun mu ilacın mi öyle bişeydi onun süresine görede sıraya koyduk demişti. Amin ins canım. Stres yapmamaya dikkat edicem.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?