Allah Allah hiç duymamistim böyle birşey. Raporlu Acıbadem de yaptıran bir hanimefendi vardı o nasıl oluyor kiCanım ben de onu sorguladım ama ilaçlarımı yazan hastanefe yaptırmam gerekiyormuş, başka bir yerde yaptırırsam cezası varmış. Hiç raporu işletmeyip direkt özele gitsem olurdu ama dün dediğim gibi umut verici konuşunca tamam dedim. Yazdırdım reçeteyi ilaçlarımı aldım. Bir de bir yerde okudum transferde indirim olması için taze transfer olması gerekiyormuş sanırım. İlaçta zatrn indirim oluyor da her türlü.
İlaçları almadan direk gitmesi gerekiyordu demekki. He hatırladım Osmangazi'ye gidip ben özelde tüp bebek yaptırcam onun için rapor istiyorum falan deniyormus galibaAllah Allah hiç duymamistim böyle birşey. Raporlu Acıbadem de yaptıran bir hanimefendi vardı o nasıl oluyor ki
Şurada yazmış canımCanım tıpa gidiyorsun
Rapor çıkarmak istediğini söylüyorsun ama dış merkezde yaptıracağını söylüyorsun
Sonra eşinden ve senden testler istiyorlar orada hepsini yaptırıyorsun bi kaç eklemen gereken nüfus kağıt örneği falan var onları ekliyorsun rapor çıkıyor alıyorsun raporu istediğin özel merkezde yaptırıyorsun ama tabi yine ödeme yapıyorsun biraz indirimli oluyor ve ilaçları karşılamış oluyor devlet eğer imkanın varsa öyle yaptır ama yoksa da tıpa git derim orada ki hemşireler falan çok iyiler
Rapor çıkarıp dış merkezde istiyorum dediğinde oluyor canım ben öyle yaptırdım 2 kez rapor çıkarttım bu şekildeAllah Allah hiç duymamistim böyle birşey. Raporlu Acıbadem de yaptıran bir hanimefendi vardı o nasıl oluyor ki
Bana başka biryerde mi yaptiracaksin bizde mi diye sordular başka hastane dedim. Ama özel mi devlet mi falan diye sormadilarİlaçları almadan direk gitmesi gerekiyordu demekki. He hatırladım Osmangazi'ye gidip ben özelde tüp bebek yaptırcam onun için rapor istiyorum falan deniyormus galiba
Varmış canım yaptıranlar öyle diyorAynen ilaçları almadan gitseydim olurdu, ama işte merak etme burada sıra gelir dedikleri için basiretim bağlandı benim de. Buradaki acıbademin anlaşması yok diye biliyordum ben var mıymışankaraya filan gideriz diyorduk. Neyse hayırlısı napalım bekleyeceğiz.
Kısmet artık ne yapalımVarmış canım yaptıranlar öyle diyor
Şimdi özel bir durum olarak korona süreci girdi araya. Korona yokken de zaten yazın doktorları yerinde bulabilmek zor malesef. Yaz tatili, bayram tatilleri derken yaz dönemi çok verimli değil. Onun haricinde Şubat tatilleri ve okulların Kasım ve nisan aylarındaki tatilleri de katıncaböyle ne yazik ki. Adet dönemi için aman şu gün olsun aman oraya denk gelmesin diye hesap yaparken matematik baya kuvvetlendi
Ofis değil fakat hsg için adet başlayınca randevu aliyolardi. Yanılmıyorsam bittiği günden birkaç gün içinde çekildi benim. Ofiste böyledir heralde. Hani bı gebelik oluşmadan adet bitimi hemen
Ofis H/S çektirenler bilgi verebilir mi? Önümüzdeki hafta randevu almaya gidicem. Keşke gittiğim zaman çekseler. İş yerinden izin almak zor oluyor(
Ben de doktorun takvimi dolu diye exemi 1 ay sonra olabilmiştim. Laboratuvar bakımı var diye de 1 ay da öyle atmıştı arada. Korona süreci ayrı bir de tabi normal bekleme süreci var. Şu anda eski hastalar yığılmış durumda ve tedavilerine başlayamıyorlar. Ben tüpbebek raporumu aldım misal Aralık'a kadar sıra gelse bari diyorum.Teoman Bey Ağustos 1-15 arası da izinliymiş. Bu ay da adet dönemim iznine denk gelmişti. Sadece adetliyken vermem gereken kan tahlilleri yapıldı doktorla süreçle ilgili görüşemedim. Ofis H/s ye de bakılmadı onun için kan tahlillerinden sonra randevu almam gerekiyormuş. şimdilik 2 ayım boşa gitti :/
sizin yumurta toplama gerçekleşti mi?Ben de doktorun takvimi dolu diye exemi 1 ay sonra olabilmiştim. Laboratuvar bakımı var diye de 1 ay da öyle atmıştı arada. Korona süreci ayrı bir de tabi normal bekleme süreci var. Şu anda eski hastalar yığılmış durumda ve tedavilerine başlayamıyorlar. Ben tüpbebek raporumu aldım misal Aralık'a kadar sıra gelse bari diyorum.
Hayır raporumu yeni aldım ancak tedaviye başlayamıyorum. Eylül ekim gibi dediler tedavi için. Aralıka kadar yetişir dediler. Ama işte tekrar pandemi patlar vs. kapanabilir de dediler.sizin yumurta toplama gerçekleşti mi?
Hangi konuda? Ofiste kamerayla rahimi inceliyor kanallara bakıyor. Teoman bey bana da göstermişti. O kadar net ki renkli olarak görmek çok guzel.
Ofis H/S çektirenler bilgi verebilir mi? Önümüzdeki hafta randevu almaya gidicem. Keşke gittiğim zaman çekseler. İş yerinden izin almak zor oluyor(
Merhaba rapor cikardiysaniz acibademde raporunuzu kullanarak daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.Merhaba kızlar. Hafta sonu adet oldum. bunaldım hastaneyi zaten arayamazdım tatil... Bende Teoman bey'e mesaj attım. Temmuz adetimin bayrama geldiğinden, Yaşım gereği korktugumdan bahsettim. Bu ay gelme ihtimalim var mı? dedim.
Mesajımı gördü ama cevap vermedi yada yoğundu veremedi bilmiyorum.Olumsuzda olsa kısa bi cevap verebilirdi. Yıllarca öğretmenlik yaptım. Ders dışında mesaj atan öğrencilerime bile kırılmasın diye cevap verirdim o yüzden garipsedim. Bizler zaten derdi olan insanlarız yaşamayan anlayamıyor. Ne kadar tahammül etsekte aniden karamsarlığa, mutsuzluga kapılabiliyoruz.Kendisi iyi bı doktor bazen çok iyi davranıyor bazen farklı çözemedim. Neyse baktım böyle olmayacak hastaneye gittim. Bayağı dışarda bekleyen kişi vardı hiç birini tanıyamadım. Sıkıntısı az olan aşina olduğum hasta grubu yoktu. Sekreterlere stresli olduğumu falan anlattım. Sagolsunlar uzun uzun anlattılar. Bırakın haziranda gitmeyi temmuzda bile kabul etmeleri imkansız neredeyse... Yaşımı söylediğimde senin yaş küçük bile geliyor bize dedi. Biz şuan 40 yaşından gün almamış hastaları sıraya koyduk dedi.Teoman bey temmuz 1 den 10 una kadar izin almış ( temmuz sonuda bayram zaten) Sonra Ağustos'un 20 si gibi bı izni var sanırım hatırlayamadım. Yani yazın aşılama işleri hayal... Eylülde hadi diyelim aşılamam başlasa bir ay ara tüp bebeğe gelene kadar 6-7 ay geçer en az. O yüzden Acıbademde ilk tüp bebeği yaptırcam. (hemen yapıyorlarmış zaten) tutmazsa belki devleti denerim yine... Şu ara çok karışık durum. İyi ki gidip sordum yoksa boş yere bekleyecektim.Geçen zamanı kimse bana geri getiremez. Benim gibi bekleyen burayı okuyan hastalar varsa durum bu malesef...Uzun bı yazı oldu kusuruma bakmayın
Cogu arkadaşımız dediğiniz sebeplerden dolayı özel hastanelere geçiş yaptılar.ozellikle pandemi sürecinde insanları çok mağdur ettiler. Umarım düzelir. Bütün isteyenler bir şekilde en kısa tedaviyle evladına kavuşur. Herkese hayırlı bayramlarYunusemre devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptıracak arkadaşlar mağdur olmaması için yazıyorum ilk tüp bebek yapıldıktan sonra ilgi alaka sıfır resmen yan yattı çamura battı muhabbetleri olmaya başlıyor ilk tüp bebeği yaptırıp ikinci için gittiğiniz de kaç ay sonra anca sıra geliyor özelde yaptıracagim rapor için geldim deyincede sekreterin den hemşiresi ne hepsi burun kıvırıyor rapor bile cikartamiyorsunuz ordan burda yaptirmayacaksaniz biz ilgilenmiyoruz deyip geçiyorlar ekipriz bile bin bir rica üzerine yazıyorlar onuda yanlış yazıyorlar zaten en az 3 kere daha gitmeniz gerekiyor bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?