Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Allah Allah hiç duymamistim böyle birşey. Raporlu Acıbadem de yaptıran bir hanimefendi vardı o nasıl oluyor ki

Allah Allah hiç duymamistim böyle birşey. Raporlu Acıbadem de yaptıran bir hanimefendi vardı o nasıl oluyor ki
İlaçları almadan direk gitmesi gerekiyordu demekki. He hatırladım Osmangazi'ye gidip ben özelde tüp bebek yaptırcam onun için rapor istiyorum falan deniyormus galiba

Son düzenleme:
Şurada yazmış canım

İlaçları almadan direk gitmesi gerekiyordu demekki. He hatırladım Osmangazi'ye gidip ben özelde tüp bebek yaptırcam onun için rapor istiyorum falan deniyormus galiba
Bana başka biryerde mi yaptiracaksin bizde mi diye sordular başka hastane dedim. Ama özel mi devlet mi falan diye sormadilar

Aynen ilaçları almadan gitseydim olurdu, ama işte merak etme burada sıra gelir dedikleri için basiretim bağlandı benim de. Buradaki acıbademin anlaşması yok diye biliyordum ben var mıymışankaraya filan gideriz diyorduk. Neyse hayırlısı napalım bekleyeceğiz.

Varmış canım yaptıranlar öyle diyor

Teoman Bey Ağustos 1-15 arası da izinliymiş. Bu ay da adet dönemim iznine denk gelmişti. Sadece adetliyken vermem gereken kan tahlilleri yapıldı doktorla süreçle ilgili görüşemedim. Ofis H/s ye de bakılmadı onun için kan tahlillerinden sonra randevu almam gerekiyormuş. şimdilik 2 ayım boşa gitti :/

Şimdi özel bir durum olarak korona süreci girdi araya. Korona yokken de zaten yazın doktorları yerinde bulabilmek zor malesef. Yaz tatili, bayram tatilleri derken yaz dönemi çok verimli değil. Onun haricinde Şubat tatilleri ve okulların Kasım ve nisan aylarındaki tatilleri de katınca böyle ne yazik ki. Adet dönemi için aman şu gün olsun aman oraya denk gelmesin diye hesap yaparken matematik baya kuvvetlendi

Ofis H/S çektirenler bilgi verebilir mi? Önümüzdeki hafta randevu almaya gidicem. Keşke gittiğim zaman çekseler. İş yerinden izin almak zor oluyor (

O

Ofis H/S çektirenler bilgi verebilir mi? Önümüzdeki hafta randevu almaya gidicem. Keşke gittiğim zaman çekseler. İş yerinden izin almak zor oluyor (
Ofis değil fakat hsg için adet başlayınca randevu aliyolardi. Yanılmıyorsam bittiği günden birkaç gün içinde çekildi benim. Ofiste böyledir heralde. Hani bı gebelik oluşmadan adet bitimi hemen

Ben de doktorun takvimi dolu diye exemi 1 ay sonra olabilmiştim. Laboratuvar bakımı var diye de 1 ay da öyle atmıştı arada. Korona süreci ayrı bir de tabi normal bekleme süreci var. Şu anda eski hastalar yığılmış durumda ve tedavilerine başlayamıyorlar. Ben tüpbebek raporumu aldım misal Aralık'a kadar sıra gelse bari diyorum.

sizin yumurta toplama gerçekleşti mi?

Hangi konuda? Ofiste kamerayla rahimi inceliyor kanallara bakıyor. Teoman bey bana da göstermişti. O kadar net ki renkli olarak görmek çok guzel. Bende hiç ağrı olmadı. Bazı kişilerde olabiliyormuş. 5-10 dk lik bı işlem... Hsg de duyduğum kadarıyla ağrılı değilmiş eski cihazlar olmadığından. Hsg yı ben özelde anestezili yaptırmıştım meğer çok gereksizmis. Ofis için adet bittiği gibi gitmek yada o hafta içerisinde gitmek iyi rahim kalınlaşmamıs oluyor çünkü. Ofis için deftere not almışlardı boş bı güne veriyorlar.

Son düzenleme:
Merhaba rapor cikardiysaniz acibademde raporunuzu kullanarak daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.

Yunusemre devlet Hastanesi'nde tüp bebek yaptıracak arkadaşlar mağdur olmaması için yazıyorum ilk tüp bebek yapıldıktan sonra ilgi alaka sıfır resmen yan yattı çamura battı muhabbetleri olmaya başlıyor ilk tüp bebeği yaptırıp ikinci için gittiğiniz de kaç ay sonra anca sıra geliyor özelde yaptıracagim rapor için geldim deyincede sekreterin den hemşiresi ne hepsi burun kıvırıyor rapor bile cikartamiyorsunuz ordan burda yaptirmayacaksaniz biz ilgilenmiyoruz deyip geçiyorlar ekipriz bile bin bir rica üzerine yazıyorlar onuda yanlış yazıyorlar zaten en az 3 kere daha gitmeniz gerekiyor bilginiz olsun

Cogu arkadaşımız dediğiniz sebeplerden dolayı özel hastanelere geçiş yaptılar.ozellikle pandemi sürecinde insanları çok mağdur ettiler. Umarım düzelir. Bütün isteyenler bir şekilde en kısa tedaviyle evladına kavuşur. Herkese hayırlı bayramlar

Çok zor,yorucu ve maliyetli bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun ve kimsenin kucağını boş birakmasin.Yunusemrede boşa vakit gecirdiginizi düşünüyorsanız kesinlikle iyi düşünün ve devam etmeyin. 2 defa yaptırdım ve çok pişmanım açıkçası ben yandım siz yanmayın arkadaşlar .2 hakkım da boşa gitti o kadar çok yaptıracak yer varki durumunuza göre iyice araştırıp değerlendirin.Genelde ilk görüşmeler ücretsiz gidip bizzat kendiniz konuşun doktorla ,ondan bundan duyduklarinizla hareket etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…