Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Yaa peki yunus emrede 2 defa yaptırdığında genetikte sıkıntı yok muydu?
Hayırlısı olsun inşallah kavuşursun bebeğine
İns canım.Tesekkur ederim. Bilgi verdiğin içinde çok sağol. Yunus Emre'de isim bittigi halde sıra bekleyen insanları gördükçe cok üzülüyordum. Burada olup biten herşeyi yaziyorduk ki bu ise girenler durumu görsün kendine yeni bi yol çizsin.

Teoman bey izine bayramdan sonra izindeymis senin ekiprizi kim yazar bilmiyorum zaten başka yerde yaptiram deyince bı tripler atıyorlar ki hić sorma
Canım ben acıbademde başladım oradan alıcam epikrizi. Ya kişisel algılanmasına gerek yok bence. Ben de orada yaptırmayı isterdim ama gün bile veremediler. Asıl bizim kızıp trip atmamız gerekirken bu şekilde davranmaları sadece hasta kaybettirir. Hele de bana yasal olabir şeyi yasal değil diyerek tutmaya çalışmaları hiç hoş değildi. Yeni başlayan başlayacak olan varsa seslerini çıkarsınlar tedavi bizim hakkımız. Benim gibi saf saf beklemesinler.

Anladım canım düşük olunca tesadüf olmuyormuş sanırım genelde. Acıbademde neden o kadar farketti ki? İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun

Çok haklısınız gerçekten devletin verdiği hakkı onlar engellemeye çalışıyor şaşkınım doğrusu...Benim de raporum yetişirse Ağustos'ta tekrar başlıyorum yetismezse Eylül e kalacak artık umarım hepimiz için hayırlısı olur

Özelde raporlu değil ücretli yaptirdiysan epikriz almana gerek yok diye biliyorum ama bu işler karışık işler sen yinede bir sor istersen
Canım raporlu yaptırmıştım özelde de. İnşallah yetişir raporun. Benim de ağustosa yetişmez muhtemelen. Peki bir şey soracağım 2. Raporda da her şeyi baştan mı yapacağız sağlık kurulu tahliller vs.?

Hayır 2. Kez çıkardığım için biliyorum sadece SGK dökümünü yenileyeceksiniz tamam

Çok teşekkürlerbir tek epikriz kalıyor onu da hallederim umarım
Aaa evet o olmadan yenisi çıkmıyor ekpikriz ben özel hastanede yazdırmıştım zaten özel de tedavi oluyordum Acıbadem de siz nerede oluyorsunuz tedavinizi aslında çok uzun bir işlem değil ama devlette ki doktor hemen yazmayabilir

Ben de acıbademde tedavi oluyorum, orda da devam edeceğiz havuz için ikinci rapor gerekiyor. Yarın halletmeye çalışcaklar epikrizi.
Buarada hayırlı olsun hamileliğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Aaa tamam o zaman nicel bey hemen yazar Benim de öyle olmuştu sağolsun aynı Gün hemen yazdı verdi rica ederseniz bekliyorlar hastaneden diye hemen verirler canım. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim size de nasip etsin inşallah emekleriniz boşa çıkmasın

Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Tamam ben yarın tekrar arayıp acil olduğunu söyleyeyim o zaman

Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Tamam ben yarın tekrar arayıp acil olduğunu söyleyeyim o zaman
Amin canım inşallah Özlem hanıma rica edersen ilgileniyor sağolsun hastane benden sadece bu evrağı bekliyor Prof izine çıkacakmış falan filan bişeyler de

Amin canım inşallah Özlem hanıma rica edersen ilgileniyor sağolsun hastane benden sadece bu evrağı bekliyor Prof izine çıkacakmış falan filan bişeyler de
Özlem hanımı tanımıyorum canım ya zaten yetişmezse diğer aya kalacak ya o yüzden onu da söylesem yeter mi ki tekrar acaba? Diğer aya kalınca prof. izne çıksa da farketmez

Özlem hanımı tanımıyorum canım ya zaten yetişmezse diğer aya kalacak ya o yüzden onu da söylesem yeter mi ki tekrar acaba? Diğer aya kalınca prof. izne çıksa da farketmez
Aynen söyle canım yardımcı olurlar ben de öyle demiştim hastane bekliyor benden ama işe de gidicem aciliyeti var dedim doktora söylediler yarım saat falan bekledim yazmıştı

Aynen söyle canım yardımcı olurlar ben de öyle demiştim hastane bekliyor benden ama işe de gidicem aciliyeti var dedim doktora söylediler yarım saat falan bekledim yazmıştı
Yani yarım saatlik bi şeyse ben gidip söyleyeyim o zaman. Bugün gidicem hastaneye diye. Çok teşekkürler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…