Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Merhaba rapor cikardiysaniz acibademde raporunuzu kullanarak daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.
Teşekkür ederim evet ben de acıbademe geçiş yaptım. Muhtemelen havuz yapılacağı için tekrar rapor çıkaracağım amaoraya gitmeyi düşünmüyorum osmangazide halledeceğim

Bu arada benim de ilaçlarımı yazıp beklemeye almışlardı tüp bebek raporu 6 aylık geçerliymiş ve aralıka kadar yapacaklarını söylediler. Ancak ne bir tarih ne bir sıra yok maalesef. Sonrasında özele geçmek istediğimde bana ilaçlar orada yazıldığı için orada tedavi olmak zorunda olduğumu cezasının olduğunu söylediler. Ancak böyle bir durum yokmuş kızlar. Tedavinin hangi aşamasında olursanız olun hekim ve merkez seçme hakkınız var. Teoman bey de çok kızdı ve beni şikayet edeceğini söyledi sırf özele geçmek istediğim için ki böyle bir şey yapması da yasal değilmiş zaten.
Açıkçası bizim için hayati önem taşıyan bu konu onlar için öyle değil bikaç ay bekleyiverirsiniz modundaydılar.

İlk raporunuzu inşallah osmangazi de cikarmissinizdir o zaman işiniz çok kolay oluyor dosyaniz orda olduğu için

Merhaba rapor cikardiysaniz acibademde raporunuzu kullanarak daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz.
Bu yazıyı yazdığımda bırakmıştım Yunus Emre'yi... Şuan Acıbademde tedavi görüyorum.Yumurtalarim toplandı. Malesef 3 yıl evli olmadığımdan raporsuz yaptırıyorum.

İlk raporunuzu inşallah osmangazi de cikarmissinizdir o zaman işiniz çok kolay oluyor dosyaniz orda olduğu için
Yani yunus emrede heyete girdim ama osmangazide onayladılar ve dosyanın bir örneği orada kaldı o zaman oradan çıkarmış oluyorumdur inşallah değil mi? Ne kadar zaman çıkıyor böyle olunca

Ben yunusemrede 2 defa yaptırdım pandemiden sonra acibademde Haziran'da yaptırdım genetik sıkıntıdan dolayı transfer olmadı şimdi son rapor hakkımı Acibadem de deneyim dedim bir ekipriz yazdıran kadar akla karayı seçtim

Evet Osmangazi den çıkıyor raporun direk orayla görüş anlatıyorlar
Tamam salı günü gideyim epikriz alıp. Sorma ben de tüpbebek raporuna bi ay koşturdum gereksiz yere. 3-4 günde halledilecek şeyi halledemedim

Yaa peki yunus emrede 2 defa yaptırdığında genetikte sıkıntı yok muydu?

Allah hepimizin yardımcısı olsun. İns bu denemenizde bebeğinize kavuşursunuz

Yaa peki yunus emrede 2 defa yaptırdığında genetikte sıkıntı yok muydu?
Canım benim ki sebepsiz infertilite diye geçiyor du hep ama 2 defa düşük yaptım biri aşılama diğeri tüp bebek ikiside 8.haftada kayıp.Onlara göre tesadüftü ama kendiliğinden hiç hamile kalamadigim için bence bir sorun vardı genetik baktırdım eşimle birlikte bir sorun çıkmadı .Acibadem e başladığımda çok kaliteli bir embriyoyu genetige gönderdik ve 22.kromozomda takıldığını öğrendik yani muhtemelen bundan öncekiler dede böyle bir sıkıntı olduğu için hep düşüyordu .Yunusemre yumurta rezervim çok düşük diyordu iki defada 4 yumurta topladı ve kapasiten bu kadar dedi Acibadem de 15 tane toplandı aradaki farkı sen düsün artik

Teoman bey izine bayramdan sonra izindeymis senin ekiprizi kim yazar bilmiyorum zaten başka yerde yaptiram deyince bı tripler atıyorlar ki hić sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…