Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Süper.Tebrik ederim

Pardon zaten başlamışsın bende baştan anlatmışım:) mesajlarda 10 dk geçince düzeltilmiyor silinmiyorda hiç iyi değil

Aşılama sonucum öğleden sonraya kaldı ama e nabızda zaten yazıyor. Baktım bthcg 0,2 hamile değilim. Zaten ümitli değildim çok şaşırtmadı hayırlısı olsun.

Aşılama sonucum öğleden sonraya kaldı ama e nabızda zaten yazıyor. Baktım bthcg 0,2 hamile değilim. Zaten ümitli değildim çok şaşırtmadı hayırlısı olsun.
Üzülme canım inşallah bı dahaki tedavinde olur. Herşey nasip. Elbet bizde bir gün anne olucaz ama daha zamanı var demekki. Elbet bir gün olacak pes etme ümidini kaybetme. Herşey nasip.

Sende Yunus emrede tedavi goruyordun değil mi. Bende başladım aşılama tedavisine ama bir haftadir kullaniyorum gonal f i 11 mm olmuş en büyüğü.simdi pazartesine kadar yine kullanicam aynı doz. Pko olduğu için düşük doz veriyorlar inşallah buyur de iptal falan olmaz.

İnşallaaahhhhhh ya bende de aynı korku var inşallah büyür

Üzüldüm ama sabretmemiz gerekiyor. Umarım bir gün bizde ödülümüzü alacağız umut olan hikayeler okuyun. Başka şeylerden etkilenmeyin. Olumsuz şeyler benim de psikolojimi bozmaya başladı

İnşallah rabbim yardimcimiz olsun
amin. Nasıl düşünmekten vazgeçeceğim bilmiyorum. İlk tüp bebek olacağım hem heycanlı hem de endişeliyim. Sürekli birseyler okuyup araştıraraak geçiyor günlerim.

Çok iyi anlıyorum . Çok fazla bilgi kirliliği var doktorunun dediklerini yap ilaçlarıni zamanında kullan bol bol dua et inşallah. En önemlisi moral. Hiç kimseyi ve hiç birşeyi kafana takma. İnşallah olur.ama olmazsada buda bı sınav .buda bizim sınavımız.elbet bir gün basaracağiz.

Üzüldüm ama sabretmemiz gerekiyor. Umarım bir gün bizde ödülümüzü alacağız umut olan hikayeler okuyun. Başka şeylerden etkilenmeyin. Olumsuz şeyler benim de psikolojimi bozmaya başladı
İnş canım haklısın Aminn cok teşekkür ederim.Doktorda dedi üzülme bir ay ara verip ikinciyi yaparız.Tüp bebek şansın yüksek dedi bilmiyorum artık. Biz sıramızı beklerken bi bayan Teoman beyin hastası tüp bebek sonrası hamile olduğunu öğrendi duygulandı sarıldı annesine Anneside hepimize dua etti biz tabi dolmuşuz tutamadık kendimizi başladık ağlamaya İnş bizde çabalarımızın karşılığını alırız.

amin. Nasıl düşünmekten vazgeçeceğim bilmiyorum. İlk tüp bebek olacağım hem heycanlı hem de endişeliyim. Sürekli birseyler okuyup araştıraraak geçiyor günlerim.
Rahat ol canımm bugün muayenede bi bayanla konuştum 39 yaşında amh 0,03 fsh 75 menepoz bile demişler. Özelde tüp bebek tutmamış ordaki hemşire c life diye bişey önermiş 3 ay kullanılıyormuş oda kullanmış fsh sı 7 ye düşmüş prolaktin falan hep yükselmiş.Ultrasonda 3 yumurtası cıkmış kullandığı sırada hatta merdan beydi galiba oda cok şaşırmış adını istemiş karışımın içinde ne oldugunu falan sormuş. Zararıda yokmuş sağlık bakanlığı onaylıymış Rezervi az olanlar için mükemmel denemeye değer bence ki senin hiçte düşük değil yaşında küçük zaten.Bende amh düşeceği zamanlar kullanıcam.Sağolsun bu bilgiyi verdi. Bi araştırayım şunu bende

Üzülme canım inşallah bı dahaki tedavinde olur. Herşey nasip. Elbet bizde bir gün anne olucaz ama daha zamanı var demekki. Elbet bir gün olacak pes etme ümidini kaybetme. Herşey nasip.
Aminn canım kesinlikle cok haklısın bazen tamamen kaybediyorum ümidimi sanki bi benim olmayacak gibi geliyor halbuki herkes cabalıyor. Karışık duygular içerisindeyim bi mutluyum bi üzülüyorum bilmiyorum.

Aminn canım kesinlikle cok haklısın bazen tamamen kaybediyorum ümidimi sanki bi benim olmayacak gibi geliyor halbuki herkes cabalıyor. Karışık duygular içerisindeyim bi mutluyum bi üzülüyorum bilmiyorum.
İnan ki bende de oluyor. Günde kaç defa ümitsizliğe düşüp sonra tekrar yaşamaya ümitlenmeye devam ediyorum bir bilsen. Uzun ve sabır isteyen bir süreç. Bedenen ve psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı. Yazacak o kadar çok şey geçiyor ki aklımdan. Ama seni de üzmek istemiyorum. Hepimiz çok değerliyiz. hiç üzülme. Bı daha denersin.bi daha deneriz. Olmadı yine deneriz. Her yolu deneriz. Yeter ki güçlü olalim.birbirimize destek olalım

Bu arada c life ile hamile kalan arkadaşlarım var. Ben de bir dönem 5-6 kutu kullandım yanlış hatırlamıyorsam.ama bı etkisini göremedim. Yumurta rezervim yüksek zaten pko olduğum için. Belki de o yüzden faydasını görmedim. Ama pco olan arkadaşım hamile kaldı .hemde yılda bir defa ancak adet görüyordu ve macuna bagliyor sebebini

Merdan bey'in instagram hesabında gördüm. bi hastasının 35 günde yumurtası büyümüş iğneyle ve aşılamayla hamile kalmış.. O yüzden sizin gayet iyi

Sanırım rezervi düşük olanlar için faydalı bizlere uygun değil. Benim zaten hormonlar yüksek cıkıyor zararıda olabilir çarem kalmazsa kesin denerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…