Süper.Tebrik ederimBen asilamadan da tup bebekdende hepsinden umutluydum 4 kez klomen kullanip catlatma ignesi oldum 2 kez asilama 2 kez tup bebek hepsi negatif oldu daha sonra son tup bebek hakkim kalmisti ozelr gitmeyi dusunuyordum ama biraz psikolojik olarak toparlanmamiz gerekiyordu umutsuzluga dusuyorsun cunku bu donemde yani 2 aylik surecte dogal yollarla hamile kaldim.
Pardon zaten başlamışsın bende baştan anlatmışım:) mesajlarda 10 dk geçince düzeltilmiyor silinmiyorda hiç iyi değilMerhaba arkadaşlar bende merdan beyde başladım tedaviye aşılama yaptıracağım.gonal f kullanıyorum . Aşılama yaptıranlar süreci ve sonuçlarını paylaşırlarsa çok seviniriz. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Çok zor ve uzun bir süreç. Bu da bizim sınavımız napalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Tesekkur ederimSüper.Tebrik ederim
Aşılama sonucum öğleden sonraya kaldı ama e nabızda zaten yazıyor. Baktım bthcg 0,2 hamile değilim. Zaten ümitli değildim çok şaşırtmadı hayırlısı olsun.
İnşallaaahhhhhh ya bende de aynı korku var inşallah büyürSende Yunus emrede tedavi goruyordun değil mi. Bende başladım aşılama tedavisine ama bir haftadir kullaniyorum gonal f i 11 mm olmuş en büyüğü.simdi pazartesine kadar yine kullanicam aynı doz. Pko olduğu için düşük doz veriyorlar inşallah buyur de iptal falan olmaz.
Üzüldüm ama sabretmemiz gerekiyor. Umarım bir gün bizde ödülümüzü alacağız umut olan hikayeler okuyun. Başka şeylerden etkilenmeyin. Olumsuz şeyler benim de psikolojimi bozmaya başladıAşılama sonucum öğleden sonraya kaldı ama e nabızda zaten yazıyor. Baktım bthcg 0,2 hamile değilim. Zaten ümitli değildim çok şaşırtmadı hayırlısı olsun.
İnşallah bı sorun çıkmaz. Senin ne durumdaİnşallaaahhhhhh ya bende de aynı korku var inşallah büyür
ben de yarın gideceğim yumurta kontrolü için inşallah güzel gelişmeler vardır.İnşallah bı sorun çıkmaz. Senin ne durumda
İnşallah rabbim yardimcimiz olsunben de yarın gideceğim yumurta kontrolü için inşallah güzel gelişmeler vardır.
amin. Nasıl düşünmekten vazgeçeceğim bilmiyorum. İlk tüp bebek olacağım hem heycanlı hem de endişeliyim. Sürekli birseyler okuyup araştıraraak geçiyor günlerim.İnşallah rabbim yardimcimiz olsun
İnş canım haklısınÜzüldüm ama sabretmemiz gerekiyor. Umarım bir gün bizde ödülümüzü alacağız umut olan hikayeler okuyun. Başka şeylerden etkilenmeyin. Olumsuz şeyler benim de psikolojimi bozmaya başladı
Rahat ol canımm bugün muayenede bi bayanla konuştum 39 yaşında amh 0,03 fsh 75 menepoz bile demişler. Özelde tüp bebek tutmamış ordaki hemşire c life diye bişey önermiş 3 ay kullanılıyormuş oda kullanmış fsh sı 7 ye düşmüş prolaktin falan hep yükselmiş.Ultrasonda 3 yumurtası cıkmış kullandığı sırada hatta merdan beydi galiba oda cok şaşırmış adını istemiş karışımın içinde ne oldugunu falan sormuş. Zararıda yokmuş sağlık bakanlığı onaylıymış Rezervi az olanlar için mükemmel denemeye değer bence ki senin hiçte düşük değil yaşında küçük zaten.Bende amh düşeceği zamanlar kullanıcam.Sağolsun bu bilgiyi verdi. Bi araştırayım şunu bendeamin. Nasıl düşünmekten vazgeçeceğim bilmiyorum. İlk tüp bebek olacağım hem heycanlı hem de endişeliyim. Sürekli birseyler okuyup araştıraraak geçiyor günlerim.
Aminn canım kesinlikle cok haklısın bazen tamamen kaybediyorum ümidimi sanki bi benim olmayacak gibi geliyor halbuki herkes cabalıyor. Karışık duygular içerisindeyim bi mutluyum bi üzülüyorum bilmiyorum.Üzülme canım inşallah bı dahaki tedavinde olur. Herşey nasip. Elbet bizde bir gün anne olucaz ama daha zamanı var demekki. Elbet bir gün olacak pes etme ümidini kaybetme. Herşey nasip.
İnan ki bende de oluyor. Günde kaç defa ümitsizliğe düşüp sonra tekrar yaşamaya ümitlenmeye devam ediyorum bir bilsen. Uzun ve sabır isteyen bir süreç. Bedenen ve psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı. Yazacak o kadar çok şey geçiyor ki aklımdan. Ama seni de üzmek istemiyorum. Hepimiz çok değerliyiz. hiç üzülme. Bı daha denersin.bi daha deneriz. Olmadı yine deneriz. Her yolu deneriz. Yeter ki güçlü olalim.birbirimize destek olalımAminn canım kesinlikle cok haklısın bazen tamamen kaybediyorum ümidimi sanki bi benim olmayacak gibi geliyor halbuki herkes cabalıyor. Karışık duygular içerisindeyim bi mutluyum bi üzülüyorum bilmiyorum.
Merdan bey'in instagram hesabında gördüm. bi hastasının 35 günde yumurtası büyümüş iğneyle ve aşılamayla hamile kalmış.. O yüzden sizin gayet iyiSende Yunus emrede tedavi goruyordun değil mi. Bende başladım aşılama tedavisine ama bir haftadir kullaniyorum gonal f i 11 mm olmuş en büyüğü.simdi pazartesine kadar yine kullanicam aynı doz. Pko olduğu için düşük doz veriyorlar inşallah buyur de iptal falan olmaz.
Sanırım rezervi düşük olanlar için faydalı bizlere uygun değil. Benim zaten hormonlar yüksek cıkıyor zararıda olabilir çarem kalmazsa kesin denerim.Bu arada c life ile hamile kalan arkadaşlarım var. Ben de bir dönem 5-6 kutu kullandım yanlış hatırlamıyorsam.ama bı etkisini göremedim. Yumurta rezervim yüksek zaten pko olduğum için. Belki de o yüzden faydasını görmedim. Ama pco olan arkadaşım hamile kaldı .hemde yılda bir defa ancak adet görüyordu ve macuna bagliyor sebebini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?