Yupppiiiii 2 aya kadar kiraya cıkıyorumm :)

ancelom

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
46
0
16
İstanbul
Selam kızlar daha önceki konum kaynanamdı
hepinize içimi döktüm çok teşekkür ederim manevi olarak yardımcı oldunuz akıl verdiniz
kiraya da olsa çık diyen arkadaşlar müjde çıkıyorum ev alalım dedik olmadı allah nasip etmedi bize daha sonra artık
çok istediğim bişey olmasına ragmen üzülmedim
çünkü size derdimi döktüğümün ertesi günü eşim kiraya cıkacağımızı benim çalışmayacağımı cocugumla ömür boyu oturacağımı söyledi çok mutluyum çünkü hep aklım oğlumda kalıyodu ben düzenini kurucam artık oğlumun yemeğini ben yediricem aklım kalmıcak azıcık aşım ağrısız başım kayanamın sesi hiç çıkmıyo bana bi iyi bi iyi anlatamam :)
rahatsız ediyoduk artık kurtuldum onun laf sokmalarından devamlı bu ev benim demesinden allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin alışverini günlük ihtiyaclarını giderdiğimiz bi evde ne yaparsak yapalım göze battık daha doğrusu battım hiç bir iyiliğim görünmedi hatam oldu başıma kaktılar iyiliğimi kimse konuşmadı şimdi bana uzak allaha yakın olsunlar
tekrar hepinize çok teşekkür ederimm fikirleriniz için

Hadi gözün aydın
Şükür et ki eşin bu sorumluluğa girebilmiş
Genel de aynı evde oturtmayı başaranlar, ayrı eve sıcak bakmaz daha zor olacağı işin

Sizin adınıza sevindim
Ayrıca öyle kaynanalar var ki oğluna gidersen ne ölüme ne dirime diyecek kadar bu olayı büyüten
Sizin ki cidden ayrılmak istiyormuş herhalde
Bu bakımdan da şanslı sayılırsınız

Benim bi arkadaşım var, kayınvalidesiyle yakın oturuyorlar
Ev alacaklar, uzak semtten bakıyor hep gelin
Kayınvalidesi oğluna ' uzağa gidersen sütümü helal etmem' demiş
Geline de uzak ta olur nasıl istersen, biz de babanla evi satar o taraflardan ev alırız demiş

hadi gözün aydın güzelim, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin yuvanda mutlu ol, darısı kendi evinizi almaya olsun

çok sanslısın..

benım bı arkadasım var..
kayınpederı evden cıkcaklarını soledıklerınde..
ip alıp boynuna dolamış..
giderseniz öldürürüm kendımı demiş..
şaka gibi ya..

bi ev kurma olayını nasıl trajikomık hale getiriyorlar..
hayırlı olsun cnm..
bol bol mutlu huzurlu gunler sanaa

Hayırlı olsun arkadaşım,
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Darısı tüm kendi yuvasını, kapısını bilmek isteyen arkadaşlarımıza inşallah

bu forumda şunu da duydumya
ee nolcak ömrü billah birlikte oturcaklar öylemi

Sanki yıllardır beraber olduğu hayat arkadaşından ayrılıyo
Çok komikmiş kayınpeder

Gözün aydınn.. inşallah senin gbi herkez huzura kavuşur :)

Allah tüm evi olmayanlara, huzurla ev kısmet etsinn..

gözün aydınn :) kimsenin laflarını dinlemek zorunda diilsin artıkk kapını kapaa rahatına huzuruna bak :)

çok teşekkür ederim başta benim eşimde pek yakın bakmıyodu kiraya yani ya ev alırız yada burdayızdı düşüncesi bende anlamadım şasırdım
gercekten sabredince eş de görüyo gercekleri hiçde dinlemesin arkadaşın ne kadar uzak o kadar iyi aslında ben daha yeni anladım :)allah yardım etsin arkadaşına

ben anlamadım çokmu seviyomuş ne acayip insanlar var :)
eee ne yaptı arkadaşın çıkmadımı
adama bak deli mi ne :)

tebrik ederim mutlulugunuz hiç bozulmasın inşallah bir omur boyle mutlu huzurlu olursunuz, biz sizin kadar şanslı olamadık boşanıyoruz.
Yinede benım durumumdakı bı bayanın huzura kavuşmasına çok sevindim ..

Evin öyle kolay kolay alınamayacağını anlamıştır eşin ve olumsuz tutumlarından da etkilenip başının çaresine bakmaya karar vermiştir

Bu konuda çok şanslısın.

Neyse ki artık sen kurtuluyorsun darısı o arkadaşımın ( aslında eşi, eşimin arkadaşıydı bizde onlar sayesinde arkadaş olduk ve diğer gelinlerin başına..

gözün aydınn.

bende kayınvalide yanında oturmuş mağdur gelinlerdenim ayrı eve çıkma kararımızı duyunca,kayınpeder oğlum diye yüzüne bakmam senin demişti kocama,valla bende ayrı evim olmazsa zaten oğlunun yuvası dağılacak o zaman oğlunun yüzüne hiçç bakamayacaksın demiştim.

şimdi bi gör kızımm kızıımm diye kendini paralıyor..

sebebi tam olarak bende kestiremedim daha .. birlikte oturmamız sureklı huzursuzluk yaratan bişeydi zaten ama ne oldu bende çözemedim bi anda oldu ne olduysa ..

belki düzelir belki eşin durumun ciddiyetini anlayıp evleri ayırmaya karar verir, dönülmez bi durumda değilsiniz bence daha ziyade sen çok kızgın gibisin yanılıyomuyum, dava açmadınız ikinizde?

belki düzelir belki eşin durumun ciddiyetini anlayıp evleri ayırmaya karar verir, dönülmez bi durumda değilsiniz bence daha ziyade sen çok kızgın gibisin yanılıyomuyum, dava açmadınız ikinizde?
malesef dönülebilicek bi durum değil nemesis buraya konuyu acıp acmamakta çok kararsız kaldım ... beynim durdu resmen düşünemiyorum bile . ben açmadım oda açmamıştır heralde ama bugun yarın açar inan ben hala şoktayım kabus gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…