Yupppiiiii 2 aya kadar kiraya cıkıyorumm :)

bende bakınıyodum acaba konu açtında ben mi görmedim falan diye, hikaye netleşmeye başladığında detaylı bi konu açar içini dökersin istersen
sanırım şu an ailenlesin

neden boşanıyosunuz çok özel değilse hiç sıkma canını allah ileride daha da mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin sana inşallah kaynanan yüzünden mi boşanıyosunuz

Arkadaşa sevinirken , sana üzüldüm canım.
Serinkanlı düşünüce belki biraz ayrı kalınca durumu tekrar değerlendirirsiniz.
Yuva yıkmak zor, bir şans daha olamaz mı sizin için?

bende bakınıyodum acaba konu açtında ben mi görmedim falan diye, hikaye netleşmeye başladığında detaylı bi konu açar içini dökersin istersen
sanırım şu an ailenlesin
konu aslında yeterince netleşti sadece ben bunun farkına varamıyorum ...
neden boşanıyosunuz çok özel değilse hiç sıkma canını allah ileride daha da mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin sana inşallah kaynanan yüzünden mi boşanıyosunuz
evet kv yuzunden tek ıstegı yuvamızı yıkmaktı yıktı rahatladı .... biliyorum eşim çok pişman olucak ama o zamanda dilan eski dilan olmıycak ... bi anlatsam zaten şoka girersiniz hepınız. açsammı konu ya şimdi abuk subuk tepkıler verenlerde cıkıcak aradan onları kaldırmaycagım ıcın zaten konu acmak istemıyorum

bekle bence eşin herşeyi anlayacaktır herşeyi bi anda dağıtmak çok kolay ama düzeltmek çok zor düşün çok iyi düşün biraz ayrı kal bakalım belki şuan ayrısındır ama inşallah herşey düzelir eski mutluğuna dönersin birde ara yapacak kimse yokmu ya herkesmi ayrılmanızdan yana

ben ona yeşil ısık yaktım ama bana cevabı senı kafamdada kalbımdede bıtırdım dilan davayı acmanı beklıycem acmazsan ben acıcam oldu . ve sebepsiz bı yere bunu soyleyen adam olaydan bı kac saat once sana ölürüm geberirim canım karım die opup kokluyodu ya gercekten hala inanamıyorum anlam veremıyorum .

kv yüzündense hiç boşuna onu sevindirme bekle derim ben üzme kendini eşin elbet anlayacak sen başkalarına ne bakıyosun belki bi nebze rahatlarsın bazen öyle güzel şeyler yazılıyoki gerçekten senin düşünemediğin yapman gereken şeyler oluyo akıl akıldan üstündür istersen dök içini kimseyi de takma

Dilan sinirlerin sağlam değilse açma konu.
Bazen diyorum keşke yorum yapacak kişileri seçebilsek.
Kaynanana ne desem, Allah bildiği gibi yapsın.
Biraz zaman geçince gerçekler daha da netleşiyor insanın kafasında ama dediğin gibi
sen sen olmaktan geçiyorsun(

Son düzenleme:

sinirle söylemiştir bence sakın açma bence bekle o açsın madem ayrılmak istiyo kendisi uğrassın

sebebi tam olarak bende kestiremedim daha .. birlikte oturmamız sureklı huzursuzluk yaratan bişeydi zaten ama ne oldu bende çözemedim bi anda oldu ne olduysa ..

ne biçim bir çağ olduk biz yaa.. adım başı insanların boşandığını duyuyorum..

ne hale gelmişiz biz toplum olarak.. çok acı cidden, insanlar çok tahammülsüz, hele erkekler daha bir tahammülsüz.. çok kızıyorum, üzülüyorum bu durumlara yaa..

Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah

sinirle söylemiştir bence sakın açma bence bekle o açsın madem ayrılmak istiyo kendisi uğrassın
açmayı dusunmuyorum zaten . benim kapım ona açık , hatasını anlayıpda donerse ne mutlu .. anlamazda hala bıldıgı dogrultuda devam ederse kaybeden kendisi olucak . 4 ocak dogum gunumdu aramadı bile .. neyse konuyu daha fazla dagıtmıyım kendimi topladıgımda açarım konuyu fikirlerinizide alırım kızlar..

Son düzenleme:
Bir an karım diye severken, bir an sonra boşanalım olmuşta nasıl oldu bu iş.
Duygusal gelgitler yaşıyor belli.
Aile mi baskı yaptı adam iki arada, derede kaldı.
Biraz zaman Dilan,onun tavrına göre sende tavrını belirlersin.
Aile büyüğünüz yok mu saydığı , sevdiği bi çekip konuşsa.
Ahhh hiç korkmuyorlar vebalden hiççç

bide derlerki yüzyılların klişe sorusu kadınlar ne ister?
asıl erkekler ne ister bi anlasak

anne babam asla olmaz diyo onun aileside aynı sekılde zaten onların amacı oydu ben bebegımı kaybettegım gun kız kardesı sevıncınden göklere çıkmıştı . ya dusundukce cıldırıcak gibi öluyorum ya. bekliycem aklını basına almasını umarım bıseylerın farkına varır..... teyzemı sverdi teyzem aramıs oglum ne bu diye bilmiyorum teyze ya bilmiyorum demiş napmayı planlıosun diyince(bunu teyzem bana söyledı sanırım üzülmiyim diye dedi teyzem , cunku esımle telde konustugumda teyzenede bu ısın bıttıgını asla olmıycanı soledım dedi ) yapabılecegım hıc bısey yok beklemek dısında . gercı konuyu acsam sen manyakmısın bitir gitsin dıyceksınız hepınız ama su an bunu duymaya bile takatim yok biraz kendımı toparlayınca en ınce ayrıntısına kadar anlatıcam o zaman alıcam fikirlerinizi.

sevincinden göklere uçtu. oda geçer bu günlerden. ne diyelim Allah ıslah etsin böylelerini.

Önemli olan kendini toparlaman canım.
Bu uzun ve zor bir süreç olacak.
Bebeğinide kaybetmişsin((
Sevindi görümcen öyle mi,
ağzımı doldura doldura bela atasım geldi ama bulur nasıl olsa ettiğinin karşılığını.
Herkes yaşadığını en iyi kendi bilir.
Bazen konu sahibine çok yükleniliyor ama bazı şeyleri yaşamak çok farklı , kelimeler karşılamıyor hissedilen duyguları.
Umarım zaman senin lehine işler ve gönlünde ne varsa o olur canım.

allahım onların bana yaşattıklarının dörtte birini onlara yaşatsın kafidir. allaha havale ettim . bigün ''biz o kıza bunları yaptıgımız için bugun bunları yaşıyoruz'' desinler başka bişey istemiyorum.

İnan bu gün olmasa , ileride ayaklarına dolanacakta,
ettim , buldum diyecekler mi bilemem.
Vebalden, ah almaktan korkan bunları yapmaz zaten.

Son düzenleme:

o arkadaşının yerinde olsam sen boğma zahmet olur dur ben seni boğuveriyim derdim

gözünüz aydın,iyi yapmışsınız kira olsun sizin olsun en iyisi insanın kendi düzeni olması gibisi var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…