malesef dönülebilicek bi durum değil nemesisburaya konuyu acıp acmamakta çok kararsız kaldım ... beynim durdu resmen düşünemiyorum bile . ben açmadım oda açmamıştır heralde ama bugun yarın açar inan ben hala şoktayım kabus gibi.
tebrik ederim mutlulugunuz hiç bozulmasın inşallah bir omur boyle mutlu huzurlu olursunuz, biz sizin kadar şanslı olamadık boşanıyoruz.
Yinede benım durumumdakı bı bayanın huzura kavuşmasına çok sevindim ..
malesef dönülebilicek bi durum değil nemesisburaya konuyu acıp acmamakta çok kararsız kaldım ... beynim durdu resmen düşünemiyorum bile . ben açmadım oda açmamıştır heralde ama bugun yarın açar inan ben hala şoktayım kabus gibi.
konu aslında yeterince netleşti sadece ben bunun farkına varamıyorum ...bende bakınıyodum acaba konu açtında ben mi görmedim falan diye, hikaye netleşmeye başladığında detaylı bi konu açar içini dökersin istersen
sanırım şu an ailenlesin
evet kv yuzunden tek ıstegı yuvamızı yıkmaktı yıktı rahatladı .... biliyorum eşim çok pişman olucak ama o zamanda dilan eski dilan olmıycak ... bi anlatsam zaten şoka girersiniz hepınız. açsammı konu ya şimdi abuk subuk tepkıler verenlerde cıkıcak aradan onları kaldırmaycagım ıcın zaten konu acmak istemıyorumneden boşanıyosunuz çok özel değilse hiç sıkma canını allah ileride daha da mutlu huzurlu bi hayat nasip etsin sana inşallah kaynanan yüzünden mi boşanıyosunuz
malesef dönülebilicek bi durum değil nemesisburaya konuyu acıp acmamakta çok kararsız kaldım ... Beynim durdu resmen düşünemiyorum bile . Ben açmadım oda açmamıştır heralde ama bugun yarın açar inan ben hala şoktayım kabus gibi.
ben ona yeşil ısık yaktım ama bana cevabı senı kafamdada kalbımdede bıtırdım dilan davayı acmanı beklıycem acmazsan ben acıcam oldu . ve sebepsiz bı yere bunu soyleyen adam olaydan bı kac saat once sana ölürüm geberirim canım karım die opup kokluyodu ya gercekten hala inanamıyorum anlam veremıyorum .bekle bence eşin herşeyi anlayacaktır herşeyi bi anda dağıtmak çok kolay ama düzeltmek çok zor düşün çok iyi düşün biraz ayrı kal bakalım belki şuan ayrısındır ama inşallah herşey düzelir eski mutluğuna dönersin birde ara yapacak kimse yokmu ya herkesmi ayrılmanızdan yana
konu aslında yeterince netleşti sadece ben bunun farkına varamıyorum ...
Evet kv yuzunden tek ıstegı yuvamızı yıkmaktı yıktı rahatladı .... Biliyorum eşim çok pişman olucak ama o zamanda dilan eski dilan olmıycak ... Bi anlatsam zaten şoka girersiniz hepınız. Açsammı konu ya şimdi abuk subuk tepkıler verenlerde cıkıcak aradan onları kaldırmaycagım ıcın zaten konu acmak istemıyorum
ben ona yeşil ısık yaktım ama bana cevabı senı kafamdada kalbımdede bıtırdım dilan davayı acmanı beklıycem acmazsan ben acıcam oldu . Ve sebepsiz bı yere bunu soyleyen adam olaydan bı kac saat once sana ölürüm geberirim canım karım die opup kokluyodu ya gercekten hala inanamıyorum anlam veremıyorum .
sebebi tam olarak bende kestiremedim daha .. birlikte oturmamız sureklı huzursuzluk yaratan bişeydi zaten ama ne oldu bende çözemedim bi anda oldu ne olduysa ..
açmayı dusunmuyorum zaten . benim kapım ona açık , hatasını anlayıpda donerse ne mutlu .. anlamazda hala bıldıgı dogrultuda devam ederse kaybeden kendisi olucak . 4 ocak dogum gunumdu aramadı bile .. neyse konuyu daha fazla dagıtmıyım kendimi topladıgımda açarım konuyu fikirlerinizide alırım kızlar..sinirle söylemiştir bence sakın açma bence bekle o açsın madem ayrılmak istiyo kendisi uğrassın
Bir an karım diye severken, bir an sonra boşanalım olmuşta nasıl oldu bu iş.
Duygusal gelgitler yaşıyor belli.
Aile mi baskı yaptı adam iki arada, derede kaldı.
Biraz zaman Dilan,onun tavrına göre sende tavrını belirlersin.
Aile büyüğünüz yok mu saydığı , sevdiği bi çekip konuşsa.
Ahhh hiç korkmuyorlar vebalden hiççç
anne babam asla olmaz diyo onun aileside aynı sekılde zaten onların amacı oydu ben bebegımı kaybettegım gun kız kardesı sevıncınden göklere çıkmıştı . ya dusundukce cıldırıcak gibi öluyorum ya. bekliycem aklını basına almasını umarım bıseylerın farkına varır..... teyzemı sverdi teyzem aramıs oglum ne bu diye bilmiyorum teyze ya bilmiyorum demiş napmayı planlıosun diyince(bunu teyzem bana söyledı sanırım üzülmiyim diye dedi teyzem , cunku esımle telde konustugumda teyzenede bu ısın bıttıgını asla olmıycanı soledım dedi ) yapabılecegım hıc bısey yok beklemek dısında . gercı konuyu acsam sen manyakmısın bitir gitsin dıyceksınız hepınız ama su an bunu duymaya bile takatim yok biraz kendımı toparlayınca en ınce ayrıntısına kadar anlatıcam o zaman alıcam fikirlerinizi.Bir an karım diye severken, bir an sonra boşanalım olmuşta nasıl oldu bu iş.
Duygusal gelgitler yaşıyor belli.
Aile mi baskı yaptı adam iki arada, derede kaldı.
Biraz zaman Dilan,onun tavrına göre sende tavrını belirlersin.
Aile büyüğünüz yok mu saydığı , sevdiği bi çekip konuşsa.
Ahhh hiç korkmuyorlar vebalden hiççç
anne babam asla olmaz diyo onun aileside aynı sekılde zaten onların amacı oydu ben bebegımı kaybettegım gun kız kardesı sevıncınden göklere çıkmıştı . ya dusundukce cıldırıcak gibi öluyorum ya. bekliycem aklını basına almasını umarım bıseylerın farkına varır..... teyzemı sverdi teyzem aramıs oglum ne bu diye bilmiyorum teyze ya bilmiyorum demiş napmayı planlıosun diyince(bunu teyzem bana söyledı sanırım üzülmiyim diye dedi teyzem , cunku esımle telde konustugumda teyzenede bu ısın bıttıgını asla olmıycanı soledım dedi ) yapabılecegım hıc bısey yok beklemek dısında . gercı konuyu acsam sen manyakmısın bitir gitsin dıyceksınız hepınız ama su an bunu duymaya bile takatim yok biraz kendımı toparlayınca en ınce ayrıntısına kadar anlatıcam o zaman alıcam fikirlerinizi.
anne babam asla olmaz diyo onun aileside aynı sekılde zaten onların amacı oydu ben bebegımı kaybettegım gun kız kardesı sevıncınden göklere çıkmıştı . ya dusundukce cıldırıcak gibi öluyorum ya. bekliycem aklını basına almasını umarım bıseylerın farkına varır..... teyzemı sverdi teyzem aramıs oglum ne bu diye bilmiyorum teyze ya bilmiyorum demiş napmayı planlıosun diyince(bunu teyzem bana söyledı sanırım üzülmiyim diye dedi teyzem , cunku esımle telde konustugumda teyzenede bu ısın bıttıgını asla olmıycanı soledım dedi ) yapabılecegım hıc bısey yok beklemek dısında . gercı konuyu acsam sen manyakmısın bitir gitsin dıyceksınız hepınız ama su an bunu duymaya bile takatim yok biraz kendımı toparlayınca en ınce ayrıntısına kadar anlatıcam o zaman alıcam fikirlerinizi.
çok sanslısın..
benım bı arkadasım var..
kayınpederı evden cıkcaklarını soledıklerınde..
ip alıp boynuna dolamış..
giderseniz öldürürüm kendımı demiş..
şaka gibi ya..
bi ev kurma olayını nasıl trajikomık hale getiriyorlar..
hayırlı olsun cnm..
bol bol mutlu huzurlu gunler sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?