Yupppiiiii 2 aya kadar kiraya cıkıyorumm :)

bu forumda şunu da duydumya
ee nolcak ömrü billah birlikte oturcaklar öylemi

galiba öyle.. burdan bu cıkıyor cunku..
kayınwalıdesı ıkı gelınede ayrı oda verdı..
benım arkadasımın odasında ebeveyn banyosu vardı dıgerlerı ortak banyo kullanıyorlardı..
kaynanası ortak banyoyu degılde arkdasımın banyosunu kullanıyormuş..
bide dank dıye odaya gırıyormuşş...
arkadasım kocasına mumlar yakmış odayı süslemiş..
kayınwalıdesı dalmıs odaya..
odayı gorunce naptın buraya pavyon gıbı olmus sondur sunları demiş..
o kadına zaten cok gıcıgım..
pislik yaa
cok laf sokuyorum arkadasımın kayınwalıdesıne..
oda benı sevmıyor zaten..
bende cok aglıyordum zaten benı sev dıye

terbiyesiz bunlar yaa hiç mi görgü yok kural yok nasıl insan bunlar anlamadım eşi bişi dememişmi bazen bizimki de öyle yapıyodu bir iki kere tepki verdim ne yapıyosun diye artık açmıyo zırt pırt kapıyı evet hiç değilse siz arkadaşınız arkasında bulunun belki ailesi laf sokamaz ama siz kesinlikle hep arkasında hem ailesinin hemde sizin olduğunu gösterin ona belirtin o zaman geri çekebilir kendini yada ezemez

Oğlu da saf mı , anne bu bizim banyomuz sen niye orası dururken pat diye giriyorsun buraya demiyo mu
Kadın da Semra Kaynanadan betermiş

Hayirli olsun canim gule gule oturun. Darisi basima :) benimde 5 sene bitti insallah bu sene esim okulunu bitirebilirse askerden sonra esyalarimizi alip ayri eve cikicaz. Son 2 senem kaldi :) dua edin kizlar esim bu yil bitirsin okulunu

Hayirli olsun canim gule gule oturun. Darisi basima :) benimde 5 sene bitti insallah bu sene esim okulunu bitirebilirse askerden sonra esyalarimizi alip ayri eve cikicaz. Son 2 senem kaldi :) dua edin kizlar esim bu yil bitirsin okulunu

inşallah Allaj evi olmayan herkese nasip etsin inşallah :)

gözün aydın cnmm
Allah ım hayırlısıyla biran önce nasip etsin inşallah çıkarsınız 2 aya

çok teşekkürler arkadaşlar inşallah kendimi yeni evlenecek gibi hissediyorum bu mutluluğu herkese nasip etsin allah :)

senin arkadaşının kaynanası hepten betermiş evett canım gozunaydın Allah mutlulugunu daim etsin .benım kaynanamda oglunu ikna ederek işlerimize uzak kendine yakın ev tutturdu ama eşimide ikna ettim artık ikihaftada bir gidiyoruz yani yakın olmamız onun işine yaramıyor ..en son tavrımdan sonra gelen gidende cok yok Allaha şükür

Gozun aydin canim,senin adina cok sevindim,,,hayirlisi olsun...esinle cocugunla mutluluklar....

gözünaydın canım inşallah yeni yuvanda çok mutlu olursun
darısı evini ayırmak isteyen diğer bayanların başına

hayırlı olsun tatlım.bebişin ve eşinle mutluca yaşayın.tencerede pişirin kapağında yiyin.bacaklarını uzat yat.rahatça yıkan.oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…