- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Biz bir aile sirketiyiz. Erkek kardesimle beraber calisiyoruz. Bazen aldigim parayi yazmayi unutuyorum da icim icimi yiyor. Elalemin parasina nasil el uzatabiliyorsunuz anlamiyorum.
Kumar olsa söylerdi şimdiye. Kesin kadının tekine kaptırdı.o kadar sıkıştırdık yok cevap yok yedim yedim yedim arkadaşlarına falan borç vermiş gelsin kurtarsın şimdi arkadaşların
bu akşam bir daha sorgulatacagım ama yok yani söylemeyecek biliyorumKumar olsa söylerdi şimdiye. Kesin kadının tekine kaptırdı.
Ciddiyetsizliginizden belli zaten merak etmeyin.uzatabiliyorsunuz derken evet ben bunu yaparken omzuna masaj yapıyordum
Tabi ki söylemeyecek. Hadi bitcoinde falan batırmış olsun, haltları yerken haberiniz bile yoktu, ortaya çıktı hala söylemiyor. Bu da demek ki yaptığı şeyi yine yapacak, ve başardığı zaman planlarının içinde siz yoksunuz.bu akşam bir daha sorgulatacagım ama yok yani söylemeyecek biliyorum
bu akşam bir daha sorgulatacagım ama yok yani söylemeyecek biliyorum
canınız sıkılmış sağa sola sarıyorsunuzCiddiyetsizliginizden belli zaten merak etmeyin.
olay fark edildi işten ihraç edilince mecbur kaldı söyledi ben şok hala şokSiz olayı nasıl öğrendiniz? Kendisi mi söyledi?
olay fark edildi işten ihraç edilince mecbur kaldı söyledi ben şok hala şok
yaaa ciddi misiniz inanın bakmak aklıma bile gelmedi iş dahi bulamaz artıkBahsettiğiniz olay “yüz kızartıcı suçlar”dan bir tanesi. netten baktım, arşiv kaydından silinmesi memnu hakların geri verilmesi halinde 15 yılı, verilmemesi halinde ise 30 yılı buluyormuş. Yani neredeyse bir insan ömrü. Peki siz ve çocuklarınız, bu ömürlük lekeyle yaşayabilecek misiniz?
kızlar meblağ büyük değil birikimle hallettik dava adamın vicdanına kalmış benim tek sorum ben ne yapacağım utanıyorum
o kadar sıkıştırdık yok cevap yok yedim yedim yedim arkadaşlarına falan borç vermiş gelsin kurtarsın şimdi arkadaşların
Masallah duymayan kalmamısannem olmuş bir hata diyor arkadaşlarım da ben napıcam
yaaa ciddi misiniz inanın bakmak aklıma bile gelmedi iş dahi bulamaz artık
yakın 2 arkadaşıma anlattım çatlardım yoksa ev üstüme üstüme geldiMasallah duymayan kalmamıs
Amlatmam arkadasa anne belkı ama yanlıs yapmıssınyakın 2 arkadaşıma anlattım çatlardım yoksa ev üstüme üstüme geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?