- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi yenidennnnnn
Kedi; ben nalakaa ?
Bu başlığı ne mantıkla yazdınız
Bu başlığı ne mantıkla yazdınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynını yazmışızz mesaj tekrarımı yaptım zannetim hdjdjdjdKedi: ben ne alaka
Neyse konuya dönersek affetmeyin çok büyük onur kırıcı bir hata
Ah kalbimAynını yazmışızz mesaj tekrarımı yaptım zannetim hdjdjdjd
yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız
Gırtlağına çöker, Bunca şeye mal olan olayı ve o paraya ne olduğunu detaylıca anlatmadan bırakmazdım. Belirsizliğe tahmmül edemem cevabına göre cezasını ayrıca keserdim.Merhaba
Kızlar öncelikle eski üyeyim hemen konuya girmek istiyorum eşim iş yerinde usulsüzlük yapmış ilk okula giden bir oğlum ve kızım var kendisine her an dava açılabilir gül gibi işinden de oldu evimiz var ben çalışıyorum sağlıkçıyım maaşım iyi şimdi ben çok çok üzgünüm inanın daha fazla detay veremiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum benim yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız ?
Şimdiden saolun
Herkes benzer soruyu sormuş doğal olarak. Ben en başta kredi okudum. Meslek hastalığı sanırımBaşlığı anlamayan bir tek ben olamam değil mi?
Zırlamayı kesip anlatsın bence ki siz de nasıl birşeyin içindeymişsiniz öğrenip, ona göre tavır alırısnız.ağlıyor işte sürekli naptım nasıl oldu bilmiyorum diyor
sadece yedim işte diyorZırlamayı kesip anlatsın bence ki siz de nasıl birşeyin içindeymişsiniz öğrenip, ona göre tavır alırısnız.
sadece yedim işte diyor
ihtiyacımız yoktuHırsızlığın açıklaması olamaz. Çok arsızmış zaten eşiniz. Açıklaması bile sinir sebebi. Ben açıkçası inanmadım sadece yemek için çaldığına.
annem olmuş bir hata diyor arkadaşlarım da ben napıcamihtiyacımız yoktu
Ne için yapmış peki? Hem evlatlarınızın babasının hırsız olduğu gerçeğini sindirmek zorundasınız hemde parayı başka bir kadınlamı yedi ,kumar mı oynadı gibi belirsizlik bataklığında çırpınacaksınız.ihtiyacımız yoktu
hazmetmek lazım önce haklısınızYakalanmasa aynen devam edecekti utanmadan arlanmadan.
Pervasızca yedim parayı diyor, siz nereye harcandığı belli olmayan çalıntı paraları yerine koyuyorsunuz ve ne yapıcam diye soruyorsunuz. Ne yapılması gerektiği belli değil mi ?
Şoktan çıkınca olması gerekeni en azından çocuklarınız için yapacağınızı tahmin ediyorum.
o kadar sıkıştırdık yok cevap yok yedim yedim yedim arkadaşlarına falan borç vermiş gelsin kurtarsın şimdi arkadaşlarınNe için yapmış peki? Hem evlatlarınızın babasının hırsız olduğu gerçeğini sindirmek zorundasınız hemde parayı başka bir kadınlamı yedi ,kumar mı oynadı gibi belirsizlik bataklığında çırpınacaksınız.
Heralde tırmalıyor demek istemişYüreğimde kaç kedi var ne demek? Samimiyetle soruyorum. Sebep?