yüreğimde kaç kedi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız
:KK62:

Merhaba

Kızlar öncelikle eski üyeyim hemen konuya girmek istiyorum eşim iş yerinde usulsüzlük yapmış ilk okula giden bir oğlum ve kızım var kendisine her an dava açılabilir gül gibi işinden de oldu evimiz var ben çalışıyorum sağlıkçıyım maaşım iyi şimdi ben çok çok üzgünüm inanın daha fazla detay veremiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum benim yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız ?

Şimdiden saolun
Gırtlağına çöker, Bunca şeye mal olan olayı ve o paraya ne olduğunu detaylıca anlatmadan bırakmazdım. Belirsizliğe tahmmül edemem cevabına göre cezasını ayrıca keserdim.

kızlar meblağ büyük değil birikimle hallettik dava adamın vicdanına kalmış benim tek sorum ben ne yapacağım utanıyorum

Yakalanmasa aynen devam edecekti utanmadan arlanmadan.
Pervasızca yedim parayı diyor, siz nereye harcandığı belli olmayan çalıntı paraları yerine koyuyorsunuz ve ne yapıcam diye soruyorsunuz. Ne yapılması gerektiği belli değil mi ?
Şoktan çıkınca olması gerekeni en azından çocuklarınız için yapacağınızı tahmin ediyorum.

Yakalanmasa aynen devam edecekti utanmadan arlanmadan.
Pervasızca yedim parayı diyor, siz nereye harcandığı belli olmayan çalıntı paraları yerine koyuyorsunuz ve ne yapıcam diye soruyorsunuz. Ne yapılması gerektiği belli değil mi ?
Şoktan çıkınca olması gerekeni en azından çocuklarınız için yapacağınızı tahmin ediyorum.
hazmetmek lazım önce haklısınız

Ne için yapmış peki? Hem evlatlarınızın babasının hırsız olduğu gerçeğini sindirmek zorundasınız hemde parayı başka bir kadınlamı yedi ,kumar mı oynadı gibi belirsizlik bataklığında çırpınacaksınız.
o kadar sıkıştırdık yok cevap yok yedim yedim yedim arkadaşlarına falan borç vermiş gelsin kurtarsın şimdi arkadaşların

Biz bir aile sirketiyiz. Erkek kardesimle beraber calisiyoruz. Bazen aldigim parayi yazmayi unutuyorum da icim icimi yiyor. Elalemin parasina nasil el uzatabiliyorsunuz anlamiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X