• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüreğimde kaç kedi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz bir aile sirketiyiz. Erkek kardesimle beraber calisiyoruz. Bazen aldigim parayi yazmayi unutuyorum da icim icimi yiyor. Elalemin parasina nasil el uzatabiliyorsunuz anlamiyorum.

uzatabiliyorsunuz derken evet ben bunu yaparken omzuna masaj yapıyordum

bu akşam bir daha sorgulatacagım ama yok yani söylemeyecek biliyorum
Tabi ki söylemeyecek. Hadi bitcoinde falan batırmış olsun, haltları yerken haberiniz bile yoktu, ortaya çıktı hala söylemiyor. Bu da demek ki yaptığı şeyi yine yapacak, ve başardığı zaman planlarının içinde siz yoksunuz.

Eşiniz hırsızlık yapmış, anneniz ve arkadaşlarınız olur deyip ayrılmayın mı diyorlar :KK57: borç yapar anlarım, hazır paranız vardır onu harcar anlarım ama aleni hırsızlık yapmış.En adi suçlardan biri.Öyle olur denecek birşey değil, her nereye vermiş olursa olsun.Açığı kapatmış olmanızda suçu işlenmemiş saymaz.Eşiniz devlet memuru mu?Yoksa özel sektör çalışanı mı?

Boşa.
Ben adımın beş paralık olmasına izin veremezdim bana bi açıklama yapmaya bile tenezzül etmeyen bi adam için üstelik.
İşiniz gücünüz yerinde. Kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Ne gerek var kendinizide riske atmaya ?

Bahsettiğiniz olay “yüz kızartıcı suçlar”dan bir tanesi. netten baktım, arşiv kaydından silinmesi memnu hakların geri verilmesi halinde 15 yılı, verilmemesi halinde ise 30 yılı buluyormuş. Yani neredeyse bir insan ömrü. Peki siz ve çocuklarınız, bu ömürlük lekeyle yaşayabilecek misiniz?

Bahsettiğiniz olay “yüz kızartıcı suçlar”dan bir tanesi. netten baktım, arşiv kaydından silinmesi memnu hakların geri verilmesi halinde 15 yılı, verilmemesi halinde ise 30 yılı buluyormuş. Yani neredeyse bir insan ömrü. Peki siz ve çocuklarınız, bu ömürlük lekeyle yaşayabilecek misiniz?
yaaa ciddi misiniz inanın bakmak aklıma bile gelmedi iş dahi bulamaz artık

kızlar meblağ büyük değil birikimle hallettik dava adamın vicdanına kalmış benim tek sorum ben ne yapacağım utanıyorum

o kadar sıkıştırdık yok cevap yok yedim yedim yedim arkadaşlarına falan borç vermiş gelsin kurtarsın şimdi arkadaşların

Yani siz birikiminizi eşiniz arkadaşlarına borç versin diye yapmışsınız. Sizin başınızı öne eğip utanmanız için yapmış yani bunu.

yaaa ciddi misiniz inanın bakmak aklıma bile gelmedi iş dahi bulamaz artık
🤷🏻‍♀️ Adli sicil kaydı demiyorum bakın, arşiv kaydı. Memursunuz siz de bilirsiniz, 5 sene sonunda adli sicil kaydından silinir basit suçlar. Mesela kavgaya karışmıştır, adli sicil kaydında yazar. 5 sene boyunca ikinci bir olayı olmazsa dilekçe ile kayıtlardan silinir. Hatta Arşiv kaydından da silinir Ama bu suç silinmiyor 🤷🏻‍♀️

Belki daha evvel de yapmıştır ama farkedilmemiştir.
Haram para çıkar bir yerden.
Zor bir şey. Yüz kızartıcı tam manasıyla.
Öyle yedim demekle olmaz. Ha, ne önemi var çalmış mı çalmış ama yine de sebebini bilmelisiniz. Nerede yemiş? Kumar mı, kadın mı, tefeciye mi borçlandı ne halt yedi, ben olsam öğrenene kadar huzur vermezdim.

Marketten alışveriş yaptıktan sonra kasiyer eksik ürün geçtiyse, eksik ücret aldıysa veya 5 kuruşu olmayıp almadıysa bile hemen götürüp veriyoruz çocuklarla onlar da görsün diye...

Bu eşle nasıl çocuk yetiştireceksiniz nasıl örnek olacak çocuklara!!!

Eşiniz bir daha kolay kolay bir yerde iş bulamaz. Yaptığı " yüz kızartıcı suç" olarak geçiyor. Büyük ihtimal dava açılır bunu da unutmayın hele de kamuda...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X