yüreğimde kaç kedi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yenidennnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
289
169
103
Merhaba

Kızlar öncelikle eski üyeyim hemen konuya girmek istiyorum eşim iş yerinde usulsüzlük yapmış ilk okula giden bir oğlum ve kızım var kendisine her an dava açılabilir gül gibi işinden de oldu evimiz var ben çalışıyorum sağlıkçıyım maaşım iyi şimdi ben çok çok üzgünüm inanın daha fazla detay veremiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum benim yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız ?

Şimdiden saolun

kocaniz hirsiz yani. kim bilir kimlerin hakkini yedi. ben olsam bosarim akil bile danismam kimseye. ama siz akil danistiginiza gore olumlu bir seyler duymak istiyor gibisiniz.
yok sadece yakıştıramıyorum sonraki hayatımdan korkuyorum kafamda bitti ama kafa da bitti derler ya o durumdayım

Merhaba

Kızlar öncelikle eski üyeyim hemen konuya girmek istiyorum eşim iş yerinde usulsüzlük yapmış ilk okula giden bir oğlum ve kızım var kendisine her an dava açılabilir gül gibi işinden de oldu evimiz var ben çalışıyorum sağlıkçıyım maaşım iyi şimdi ben çok çok üzgünüm inanın daha fazla detay veremiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum benim yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız ?

Şimdiden saolun
Kesinlikle boşardım. Etki etmek için yazmıyorum. Ama bildiğim kadarıyla boşanma sebebi zaten yanlış hatırlamıyorsam. Ve hatta durum hakkında bilgi edinmişsem de gider şahitlikte yaparım. Kimse kızmasın. Ama kimin hangi yetimin parası hakkı yendiğini bilemem. Ben kendi çocuğuma verdiğim ekmeği bile , başkası yiyebiliyor mu diye düşünürken, dışarda abartılı birşey göze sokarak yedirmezken .. En başta da korkarım hayat bir döngü gibi gelir bulur. Vicdanen çok rahatsız olurum. Günahı sevabından değil. İnsanlar açlıkla sınanıyor . Bir çok evde ekonomik sıkıntılar var. Kabul edilecek bir tarafı yok bana göre. Yani belki çocuklarına fazladan ya da daha gösterilişli şeyler aldı ama ihtiyaçmıydı?. Ne bileyim katlanamam ya Sahtekarlık karakter ile ilgili. Bilmiyorum. Çocuk küçükte olsa bunu öğrenip kabul edilmiş olunmasını yanlış değerlendirmesini istemem.

Kesinlikle boşardım. Etki etmek için yazmıyorum. Ama bildiğim kadarıyla boşanma sebebi zaten yanlış hatırlamıyorsam. Ve hatta durum hakkında bilgi edinmişsem de gider şahitlikte yaparım. Kimse kızmasın. Ama kimin hangi yetimin parası hakkı yendiğini bilemem. Ben kendi çocuğuma verdiğim ekmeği bile , başkası yiyebiliyor mu diye düşünürken, dışarda abartılı birşey göze sokarak yedirmezken .. En başta da korkarım hayat bir döngü gibi gelir bulur. Vicdanen çok rahatsız olurum. Günahı sevabından değil. İnsanlar açlıkla sınanıyor . Bir çok evde ekonomik sıkıntılar var. Kabul edilecek bir tarafı yok bana göre. Yani belki çocuklarına fazladan ya da daha gösterilişli şeyler aldı ama ihtiyaçmıydı?. Ne bileyim katlanamam ya Sahtekarlık karakter ile ilgili. Bilmiyorum
boşanacağımı söyledim kendisine de ailesine de iş yerinde ki açığı kapattık Allahtan paramız var ama dava boyutuna gelir mi iş o beni maf ediyor onu düşündügümden değil çocuklarım ?

boşanacağımı söyledim kendisine de ailesine de iş yerinde ki açığı kapattık Allahtan paramız var ama dava boyutuna gelir mi iş o beni maf ediyor onu düşündügümden değil çocuklarım ?
Eğer kamu ise tabiki gelir. Özeli bilmem ama yani sanmıyorum açarlar bence. Sonunda tazminat hakkı doğuyorsa bir de . Yüksek bir meblağ sanırım. Çocukların için birşey diyemem . Ama kararı aldıysan da yaşlarına göre destek almanız da fayda var.

yok sadece yakıştıramıyorum sonraki hayatımdan korkuyorum kafamda bitti ama kafa da bitti derler ya o durumdayım
bir daha dogru durust is bulamaz kesinlikle. ki bu yani nasil desem bazi seyler insanin hamurunda olur bazisinda seytana uyar. bence bu sekilde is yerinden para calmak kesinlikle bir anlik bir hata degil. bunu affetseniz bambaska seyler cikabilir. cocuklarinizin boyle bir ortamda, etik degerleri olmayan bir babayla buyumesi onlara zarar verir.

Başlık kitap adı gibi değil mi ya
adı ile içeriği bambaşka :D
Kedili başlık açmak nerden geldi aklınıza konudan bağımsız olacak ama konu başlığı bu ne yapayım ? :D

Konuya istinaden ; usulsüzlüğün derecesi nedir boşanmayı düşündürecek kadar büyük bir şeyse eğer, ya hırsızlıktır ya başkasının hakkına girmektir.
Hırsızlıksa kesinlikle boşardım öyle biriyle asla evli kalamazdım. Hakka girmişse de tövbe edip yaptığı usulsüzlüğü yerine koymasını telafi etmesini isterdim yaptırana kadar da konuşmazdım.

Usulsuzlugun ıcerıgı ne oda onemlı ben bosamazdım pısman olacak gonulden tövbe edecek ve bır daha boyle hatalar yapmıcak cocukların hatrına derdım bır daha boyle bırsey asla ıstemıyorum derdım nıce fakır fukara haram para getirmiyor evıne bızım durumumuz iyiyken nıye yaptın diye kızardım da.Cocuklarınızın bilmesin bu durum sasılmasın cocuklar.

Merhaba

Şimdiden saolun
Kesinse çok kötü Allah korusun. Kıyamam size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X