- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
tırmalıyorlar nefes alamıyorumYüreğimde kaç kedi var ne demek? Samimiyetle soruyorum. Sebep?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tırmalıyorlar nefes alamıyorumYüreğimde kaç kedi var ne demek? Samimiyetle soruyorum. Sebep?
asla yanlarında konuşmuyoruz bile çok etkilenirler ofUsulsuzlugun ıcerıgı ne oda onemlı ben bosamazdım pısman olacak gonulden tövbe edecek ve bır daha boyle hatalar yapmıcak cocukların hatrına derdım bır daha boyle bırsey asla ıstemıyorum derdım nıce fakır fukara haram para getirmiyor evıne bızım durumumuz iyiyken nıye yaptın diye kızardım da.Cocuklarınızın bilmesin bu durum sasılmasın cocuklar.
2.bir hayatı var kocanızın.Merhaba
Kızlar öncelikle eski üyeyim hemen konuya girmek istiyorum eşim iş yerinde usulsüzlük yapmış ilk okula giden bir oğlum ve kızım var kendisine her an dava açılabilir gül gibi işinden de oldu evimiz var ben çalışıyorum sağlıkçıyım maaşım iyi şimdi ben çok çok üzgünüm inanın daha fazla detay veremiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum benim yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız ?
Şimdiden saolun
Hem usulsuzluk yapıyor hemde yaptığı usulsuzlukten gelen paralarla ne yaptığını açıklamıyor. Böyle bir adamla birlikte çocuklarınızı büyültmeyin boşayın gitsinMerhaba
Kızlar öncelikle eski üyeyim hemen konuya girmek istiyorum eşim iş yerinde usulsüzlük yapmış ilk okula giden bir oğlum ve kızım var kendisine her an dava açılabilir gül gibi işinden de oldu evimiz var ben çalışıyorum sağlıkçıyım maaşım iyi şimdi ben çok çok üzgünüm inanın daha fazla detay veremiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum benim yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız ?
Şimdiden saolun
ya hiç denk gelmedim telefonunda falan ne biliyim keşke görsem görebilsem herseyi2.bir hayatı var kocanızın.
Yakında kokusu çıkar zaten. Eşiniz soruşturma geçirecek mi?ya hiç denk gelmedim telefonunda falan ne biliyim keşke görsem görebilsem herseyi
Kediye bir şeymi oldu diye geldim vurguncu çıktı boşayın gitsinMerhaba
Şimdiden saolun
Kimseye de duyurmayın ailelere bıle dısarı ınsanlar acımasız olur senın baban hırsızlık yapmıs gıbı uzmek isteyen arkadasları bıle olur ınsallah gecer gıder bu gunler.asla yanlarında konuşmuyoruz bile çok etkilenirler of
Klasik yalancı savunması. Aynı şey olsa yine yaparağlıyor işte sürekli naptım nasıl oldu bilmiyorum diyor
Evet ya, usulsüzlük yaptı madem,nerede o para?Hem usulsuzluk yapıyor hemde yaptığı usulsuzlukten gelen paralarla ne yaptığını açıklamıyor. Böyle bir adamla birlikte çocuklarınızı büyültmeyin boşayın gitsin
ya hiç denk gelmedim telefonunda falan ne biliyim keşke görsem görebilsem herseyi