yüreğimde kaç kedi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Usulsuzlugun ıcerıgı ne oda onemlı ben bosamazdım pısman olacak gonulden tövbe edecek ve bır daha boyle hatalar yapmıcak cocukların hatrına derdım bır daha boyle bırsey asla ıstemıyorum derdım nıce fakır fukara haram para getirmiyor evıne bızım durumumuz iyiyken nıye yaptın diye kızardım da.Cocuklarınızın bilmesin bu durum sasılmasın cocuklar.
asla yanlarında konuşmuyoruz bile çok etkilenirler of

Büyük konuşmak istemem ama ben boşanırdım sanırım. Bir de parayı naptı belli değil. Eşime her zaman söylediğim şey senden çok para değil helal para istiyorum. Hele çocuğum olduktan sonra extra dikkat etmeye çalışıyorum. Allah hak yemekten korusun.

Merhaba

Kızlar öncelikle eski üyeyim hemen konuya girmek istiyorum eşim iş yerinde usulsüzlük yapmış ilk okula giden bir oğlum ve kızım var kendisine her an dava açılabilir gül gibi işinden de oldu evimiz var ben çalışıyorum sağlıkçıyım maaşım iyi şimdi ben çok çok üzgünüm inanın daha fazla detay veremiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum benim yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız ?

Şimdiden saolun
2.bir hayatı var kocanızın.

Merhaba

Kızlar öncelikle eski üyeyim hemen konuya girmek istiyorum eşim iş yerinde usulsüzlük yapmış ilk okula giden bir oğlum ve kızım var kendisine her an dava açılabilir gül gibi işinden de oldu evimiz var ben çalışıyorum sağlıkçıyım maaşım iyi şimdi ben çok çok üzgünüm inanın daha fazla detay veremiyorum ne diyeceğimi bilmiyorum benim yerimde olsanız hiç ihtiyacımız yokken bu tarz bir şey yaparak kalan iş hayatını maf eden bizi düşünmeyen ne yaptın bu kadar parayı diye sorduğumda cevap vermeyen adamı ne yapardınız ?

Şimdiden saolun
Hem usulsuzluk yapıyor hemde yaptığı usulsuzlukten gelen paralarla ne yaptığını açıklamıyor. Böyle bir adamla birlikte çocuklarınızı büyültmeyin boşayın gitsin

Açıkçası bu kara lekeyle ve onunla devam edemezdim. Boşanırdım. Çocuklarınıza yazık.

Hırsızlık adı üstünde adı bir suç.Na kadar çirkin bir davranış.Yani Allah korusun benim eşim yapsa yerin dibine girerdim

Merhaba

Şimdiden saolun
Kediye bir şeymi oldu diye geldim vurguncu çıktı boşayın gitsin

Hem usulsuzluk yapıyor hemde yaptığı usulsuzlukten gelen paralarla ne yaptığını açıklamıyor. Böyle bir adamla birlikte çocuklarınızı büyültmeyin boşayın gitsin
Evet ya, usulsüzlük yaptı madem,nerede o para?
Kumar mi oynadı, bitcoinde mi kaybetti, pavyonda mi ezdi, sevgilisi vardı da ona mı harcadı? Nerede bu para?
Bir de adamın açık çıkan parasını odemissiniz. Bundan sonra adamın yüzüne bakmak, onu evde tutmak ödüllendirmek olur bence.

ya hiç denk gelmedim telefonunda falan ne biliyim keşke görsem görebilsem herseyi

Siz gormeseniz bile Allah karşınıza çıkarmış zaten. Gördükleriniz ve parayı ne yaptığını aciklayamamasi yeterli değil mi? Allah içinize ferahlık versin yeterince uzgunsunuz.

Yenilir yutulur bi tarafı yok açıklama yapması gerekio cocuk gibi ağlamayı bi bıraksın. Ne yapmış paralari tam olarak neye lazimmis? Ayrica ne kadar büyüklükte bi paradan bahsedioruz? Dalgınlıkla falan yapmadı heralde dimi.

Böyle bir eniştemiz vardı . Devlette veznedar parayı çalmış eve gelip ağlıyor ya intihar edeceğim ya yurt dışına çıkacağım diye yakalanırsam cezaevine girerim diyor . Karısi ailesinden aldı adamı kurtardı . Tabi borçlar cok olduğu icin erkenden emekli oldu adam . Bir düzen kuramadı ve en son karıştığı işlerden dolayı 10 yıl cezaevinde kaldı . Esinden ayrıldı , çocukları görüşmüyor . Demem o ki bu tarz huyları olan kimsenin değiştiğini görmedim . İnanin daha oncede yapmıştır yakalanmamıştır . Allah sizin ve çocuklarınızın yardımcısı olsun .

İddaa mı oynuomus esiniz, 2. Aileden ziyade çogu zaman kumar çıkıo böyle şeylerin altından gördüğüm duyduğum. Hertürlü sizi aldatmıs bu adam. Çok zor bir durum ne diyeyim allah yardımcınız olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X