yüreğimin ferahlaması için lütfen destek olur musunuz?

Sahihuban

Nirvana
Pro Üye
25 Mayıs 2013
14.013
20.685
598
Sevgili arkadaşlar...
Babamın 1 yıldır ki bacak ağrısı ve doktor doktor dolaşması sonucu bir doktorun teşhisi ile bacaklara giden karın kısmındaki anadamarının tamamen tıkanık olduğunu ve de o bölgede by pass yapılamasının gerektiğini öğrendik...

ilaçlı mr ve ulturasyonlar sonucu yaklaşık 1 haftadır üniveriste hastanesinde tedavi görüyor... Kendisi hem astım hastası hem de sağ böbreği iflas etmiş....
doktor biraz sabırlı olmamız gerektiğini beyan etti...
öncelikle ciğerler sonra beyin damarları sonra da kalp damarlarına anjiyo yapılacak ... sonra ozon tedavisi ve de damar değişimi...,

ben de çalışıyorum...şu an iş yerinde durmak istemiyorum...babam öğleden sonra anjiyo olacak umarım her şey yolunda gider ve beyin ve kalp damarlarında tıkanıklık yoktur....

dualarınıza ve desteğinize ihtiyacım var....

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun.. dilerim şifa bulur ve düzelir..

Geçmiş olsun .buda bi sınav geçer herşey öyle düşün ben ki kanseri atlattım Allah sabır ve şifa versin siz güçlü olun ki babanızda psikolojikmen iyi olursa daha kolay geçer hastalık süreci

allah şifa versin canım
tez şifalar dilerim
geçmiş olsun

benim babam da hasta ve şu an hastanede yaklaşık da 1,5 aydır hastanede yatıyor. durumu da ciddi. geçen hafta izin aldım. nereye kadar izin alacağım??
ben de burada durmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok akşamları gidiyorum.. zor bir durum Allah yardım etsin. Ama beterin beteri var. Benim babamın hayati tehlikesi var. Bu şekilde olduğunu düşün ve panik yapma.

ahh ah Yüce Rabbim inşallah kısa sürede eskisinden daha iyi bir şekilde sağlığını kazandırır.baba anlamı öyle bambaşka ki benim için..mübarek aylardayız Allahım yar ve yardımcısı olsun..evinizin herşeyi hep yanınızda olsun inşallah..

allah şifa versin canım
tez şifalar dilerim
geçmiş olsun
amin canımcım dualarla inşallah iyi oalcak

Allah acil şifalar versin dilerim sorunsuz hallolur
amin kuzum inşallah

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.
saol canımcım..

Çok geçmiş olsun.Allah dermansız dert vermesin.
amin aminnn dermansız dert kadar kötüsü yoktur buna şükür

haklısın canım çok şükür ki dermansız dert değil...Rabb im yardımcımız olsun hepimizin...işten izin alamak sıkıntı...
size de geçmişler olsun canm benm....
babamın da ne kadar hastanede kalacağı belli değil inan...inşallah sağlıklı şekilde tez zamanda iyileşirler

amiiin amiiiiiiiiiiiiiin ...baba ata ...hepimize sabır ve huzur sağlık versin YARADAN ımız
Allah acil şifalar versin
amin cümlemize canım benim

Allah şifa versin canım :105:
amiiiin amiiiiin ..dualarlaa
Rabbim tez zamanda şifa versin inş. Başınızdan eksik etmesin.
cümlemize canım inşallah ......onalra hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin

arkadaşlaaaar babam anjiodan çıkmış...
önce kasıktan girmişler olmamış sonra koldan girmişler ...
odaya almışlar...
doktor daha gelmemiş görüşmemişler...inşallah tıkanıklık yoktur ALLAH IM sen yardım et ne olur...şifa ver herkeslere

beklemek ne zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…