yüreğimin ferahlaması için lütfen destek olur musunuz?

Allah razı olsun canım...
bizim ameliyat ollmamaa gibi şansımız yok...mecbur ameliyat diyor doktor...
Allah ım Şafi isminin yüzü suyu hürmetine nasip etsin bize sağlık babama yardım etsn güç versin

amin, inşaallah canım.
yer gök dua ile....

sevgili dostlar....kadınlar kulubünde geçirdiğim süre boyunca hep çok mutlu hissettrdiniz...sevincimde üzüntümde derdimde hep paylaşımalrda bulunarak beni rahatlattınız......

babamın ameliyat günü belli oldu... Yarın sabah saat 10 civarlarında evelallh ın izni ile ameliyat olacak...
ben önce Yaradan a sonra doktorumuza inanıyorum...
babam bu ameliyatı bu süreci en iyi şekilde atlatacaktır ...

hayatta her şeyin riski var....
doğumun bile riski var...
umarım her şey yolunda gider...
güzellikler olur...
size bi sonraki yazımda inşallah güzel haberler verebilirim.....

dualarınıza ihtiyacımız var....
Allah hepinizden razı olsun..
hepinize çok teşekkür ederim...

Canım şu mübarek Cuma gecesinde baban için de dua edeceğim. Rabbim, dilerim babacığına da şifa verir. Onu size bağışlar. Yarın güzel haberler verirsin bize inşaAllah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insaallah canim insaallah güzel haberler vereceğim zamani iple cekiyorum. . .Uykularim kaçtı su saatte. . .Rabb im yardim etsin tum hastalara dertlilere

Insaallah canim insaallah güzel haberler vereceğim zamani iple cekiyorum. . .Uykularim kaçtı su saatte. . .Rabb im yardim etsin tum hastalara dertlilere

Canım yarın hem Cuma hem Şaban-ı şerifin ilk günü. Baban ameliyattayken bol bol salavat çekelim. Bir de ameliyata girerken Ayet-el kürsi okutun. O okuyamazsa sen oku.

Canım nasıl baban? Ameliyat nasıl geçti?

Ilgin icin tesekkur ederim. ..babam ameliyat tan cikti cok şükür ama yogun bakima aldilar..ne kadar surer bilmiyoruz sadce bekliyoruz...Evelallah in izni ile dualarla her şey yoluna girecek insaallah

Ilgin icin tesekkur ederim. ..babam ameliyat tan cikti cok şükür ama yogun bakima aldilar..ne kadar surer bilmiyoruz sadce bekliyoruz...Evelallah in izni ile dualarla her şey yoluna girecek insaallah

kayacanımm telefonumda sıkıntı var diye bugun soramadım seni, ama aklımdaydın, şimdi burada görünce hemen uçtum buraya

dualarım seninle kuzucum, doktor ne dedi peki, nasıl geçmiş ameliyat :26:

Canım ameliyatın iyi geçmiş olması,çok önemli. Bu tür ameliyatlarda yoğun bakım zaten rutin bir şey. Birkaç gün tutarlar orada, sonra Allah'ın izniyle normal servise alırlar. Çok ağır bir ameliyat bu pass. Sonrasında babanda biraz psikolojik sıkıntılar da olabilir. Hemen hemen tüm hastalarda oluyor. Bu konuyla ilgili hasteneyle bir görüşmeni tavsiye ederim. Allah'ın izniyle iyi olacak.

sevgili arkadaşlarım...

çok şükür babam eskisinden de iyi...

o geceler boyu inlemeleri son buldu..

şimdi daha rahat yürüyebiliyor...

sigarayı bıraktı...içmiyor...elhamdülilllah...

her şer de bir hayır vardır...

RABB ime bin şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…