Sevgili arkadaşlar...
Babamın 1 yıldır ki bacak ağrısı ve doktor doktor dolaşması sonucu bir doktorun teşhisi ile bacaklara giden karın kısmındaki anadamarının tamamen tıkanık olduğunu ve de o bölgede by pass yapılamasının gerektiğini öğrendik...
ilaçlı mr ve ulturasyonlar sonucu yaklaşık 1 haftadır üniveriste hastanesinde tedavi görüyor... Kendisi hem astım hastası hem de sağ böbreği iflas etmiş....
doktor biraz sabırlı olmamız gerektiğini beyan etti...
öncelikle ciğerler sonra beyin damarları sonra da kalp damarlarına anjiyo yapılacak ... sonra ozon tedavisi ve de damar değişimi...,
ben de çalışıyorum...şu an iş yerinde durmak istemiyorum...babam öğleden sonra anjiyo olacak umarım her şey yolunda gider ve beyin ve kalp damarlarında tıkanıklık yoktur....
dualarınıza ve desteğinize ihtiyacım var....
arkadaşlaaaar babam anjiodan çıkmış...
önce kasıktan girmişler olmamış sonra koldan girmişler ...
odaya almışlar...
doktor daha gelmemiş görüşmemişler...inşallah tıkanıklık yoktur ALLAH IM sen yardım et ne olur...şifa ver herkeslere
beklemek ne zor....
arkadaşlaaaar babam anjiodan çıkmış...
önce kasıktan girmişler olmamış sonra koldan girmişler ...
odaya almışlar...
doktor daha gelmemiş görüşmemişler...inşallah tıkanıklık yoktur ALLAH IM sen yardım et ne olur...şifa ver herkeslere
beklemek ne zor....
benim babam da hasta ve şu an hastanede yaklaşık da 1,5 aydır hastanede yatıyor. durumu da ciddi. geçen hafta izin aldım. nereye kadar izin alacağım??
ben de burada durmak istemiyorum ama yapacak bir şey yok akşamları gidiyorum.. zor bir durum Allah yardım etsin. Ama beterin beteri var. Benim babamın hayati tehlikesi var. Bu şekilde olduğunu düşün ve panik yapma.
Allah razi olsun canim. Doktor bugün gelip gorusecekmis..ama babam doktora anjio esnasinda sormus..tikali damar acilmadi ve kalpte de tikaniklik var demiş. ..Allah im sifa ver yoktan var edensin gucun her seye yeter..babama sifa ver...iyilestiriverCanım nasıl oldu baban? Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine Şafi adıyla şifa göndersin inşaAllah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım annem de geçen sene kalpten oldu stent takıldı...çok şükür iyi...maa babamın durumu biraz farklı.. Nasıl olacak bakalım inşallahcanım allahdan ümit kesilmez benim hem annem hem kayınvalden anjio oldular korkma allah sabırler versin açıl şifalar dilerim
inşallah canımcımbiliyorum canım cok zor allah sabır versin acıl şifalar dilerim iyi haberlerini alırsın inşallah
amnin aminnn bekliyoruz bakalımçok çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.rabbim annelerimizi,babalarımızı başımızın üstünden eksik etmesin.onların yokluğuyla sınamasın bizi.
saol kuzum ...amin cümlemizegeçmiş olsun allah acil şifalar versin
saolasın canım ..doktor gelsin bakalım ne diyecekumarım iyidir baban canım çok geçmiş olsun.
amin cemi cümlemizeerabbim şifalar versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar dün beyinci gelmiş bakmış sorun yok demiş...
kalpci ve solunum akciğer dr bakcak...her şey yolunda giderse ameliyat olabilecek inşallah
sevgili dostlar sizlerin duasına ihtiyacımız var...her daim olduğu gibi şimdi daha çok...
çok şükür her şey yolunda ...babam yarın evelallah ın izni ile ameliyat olacak...
hayırlarla babamın sağlığına kavuşacağı iyi olacağı günleri ipleee çekiyorum..
sa canım çok geçmiş olsun. dua edicem bende inşALLAH. gönlünü ferah tut.
ALLAHın rahmeti merhameti herkeskinden bol, baban için en iyisi olacaktır
amin amin canım...duam o ki babam sağlığına şifasına kavuşsun inşallahAllah acil sifalar versin kardesim insaallah en en kisa zamanda iyilesir baban..
Rabbim şifa versin
bir arkadaşımın babası da sizin babanız gibi aynı
ama o ameliyat olmayı istemiyor, çocukları söz dinletemiyorlar
derdi veren allah dermanını da verir
bence çok çok kolay olacak, herşey yolunda gidecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?