yüreğimin ferahlaması için lütfen destek olur musunuz?

canım allahdan ümit kesilmez benim hem annem hem kayınvalden anjio oldular korkma allah sabırler versin açıl şifalar dilerim

biliyorum canım cok zor allah sabır versin acıl şifalar dilerim iyi haberlerini alırsın inşallah

çok çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.rabbim annelerimizi,babalarımızı başımızın üstünden eksik etmesin.onların yokluğuyla sınamasın bizi.

Allah yardımcınız olsun size.babanıza da şifa versin inşallah.çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Canım nasıl oldu baban? Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine Şafi adıyla şifa göndersin inşaAllah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yorumları okurken gördüm seni de. Kayacan arkadaşıma yazdığım gibi şu mübarek günlerde Rabbim, Şafi adıyla şifa versin inşaAllah tez zamanda.

Rabbim şifalar versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım nasıl oldu baban? Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine Şafi adıyla şifa göndersin inşaAllah.

Allah razi olsun canim. Doktor bugün gelip gorusecekmis..ama babam doktora anjio esnasinda sormus..tikali damar acilmadi ve kalpte de tikaniklik var demiş. ..Allah im sifa ver yoktan var edensin gucun her seye yeter..babama sifa ver...iyilestiriver

canım allahdan ümit kesilmez benim hem annem hem kayınvalden anjio oldular korkma allah sabırler versin açıl şifalar dilerim
saol canım annem de geçen sene kalpten oldu stent takıldı...çok şükür iyi...maa babamın durumu biraz farklı.. Nasıl olacak bakalım inşallah

biliyorum canım cok zor allah sabır versin acıl şifalar dilerim iyi haberlerini alırsın inşallah
inşallah canımcım

çok çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.rabbim annelerimizi,babalarımızı başımızın üstünden eksik etmesin.onların yokluğuyla sınamasın bizi.
amnin aminnn bekliyoruz bakalım
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
saol kuzum ...amin cümlemize

umarım iyidir baban canım çok geçmiş olsun.
saolasın canım ..doktor gelsin bakalım ne diyecek

rabbim şifalar versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin cemi cümlemizee

Kızlar doktor bugün görüşecek...ben yine iş yerindeyim...
Annemgili aricam sorcam ama doktor gelsin diye bekliyorum..
Rabb im herkeslere şifa versin inşallah ..
Dualarınızda eksik etmeyin

arkadaşlar dün beyinci gelmiş bakmış sorun yok demiş...
kalpci ve solunum akciğer dr bakcak...her şey yolunda giderse ameliyat olabilecek inşallah

sevgili dostlar sizlerin duasına ihtiyacımız var...her daim olduğu gibi şimdi daha çok...

çok şükür her şey yolunda ...babam yarın evelallah ın izni ile ameliyat olacak...

hayırlarla babamın sağlığına kavuşacağı iyi olacağı günleri ipleee çekiyorum..

sa canım çok geçmiş olsun. dua edicem bende inşALLAH. gönlünü ferah tut.
ALLAHın rahmeti merhameti herkeskinden bol, baban için en iyisi olacaktır

Allah acil sifalar versin kardesim insaallah en en kisa zamanda iyilesir baban..

sa canım çok geçmiş olsun. dua edicem bende inşALLAH. gönlünü ferah tut.
ALLAHın rahmeti merhameti herkeskinden bol, baban için en iyisi olacaktır

evet zaten ben YARADAN ımızı Vekil kıldım O en güzelini en hayırlısını nasip edecektir.....hem O ne güzel Vekil dir.....
dualarla yaşıyoruz..

Allah acil sifalar versin kardesim insaallah en en kisa zamanda iyilesir baban..
amin amin canım...duam o ki babam sağlığına şifasına kavuşsun inşallah

Rabbim şifa versin
bir arkadaşımın babası da sizin babanız gibi aynı
ama o ameliyat olmayı istemiyor, çocukları söz dinletemiyorlar
derdi veren allah dermanını da verir
bence çok çok kolay olacak, herşey yolunda gidecek inşallah

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım...
bizim ameliyat ollmamaa gibi şansımız yok...mecbur ameliyat diyor doktor...
Allah ım Şafi isminin yüzü suyu hürmetine nasip etsin bize sağlık babama yardım etsn güç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…