Yürekten Sevdiğini Söyleyen Bunları Yapar mı ?

Ciddiye bile alma o zaman yazık ne diyeyim.

İşte bu cevabı beklıyorum demekki derin yaşamamış. Yoksa zaten uzun bir süre farkındayım.
Yoluna bakacaksın Cafune, geçmişi deşip, kanatmanin bir manası yok ..adam o kadar hissiz ki sana karşı ,hala bir teselli ve umut arıyorsun ..yok ,üzgünüm ! Çivi çiviyi söker ! Yeni heyecanlar zamanı ..

Bir yil uzun bir süre. Ama her ne olursa olsun sen benim umrumda degilsin demesi agir olmus. Ben eski sevgilimi 1,5 yilda unutmustum kimi cabuk unutur kiminin daha cok zamana ihtiyaci vardir.

Yoluna bakacaksın Cafune, geçmişi deşip, kanatmanin bir manası yok ..adam o kadar hissiz ki sana karşı ,hala bir teselli ve umut arıyorsun ..yok ,üzgünüm ! Çivi çiviyi söker ! Yeni heyecanlar zamanı ..

Aksine umut aramıyorum. Gerçek yüzünü göreyim ki ben de zaten bu böyleymiş deyip yoluma bakmak istiyorum.

Bu defter kapanmış, sevmiş olsa ne olur olmasa ne olur?! Arkandan konuşmuş mu konuşmuş, ben buna bakarım. Şimdi sen artık bu kişi hakkında kimseye konuşma ve bu kişiyi sorma, yaz tatili geliyor zaten, her yerden sil bu adamı. Tatilde kendini oylamaya bak, dil seti al dil öğren, kitap oku, anne ya da ablanı artık kim varsa al çevre ilçelere müzelere git, adamı tatilde kafandan at. Sen onu sordukça daha da havalanıyor, kendisini hint kumaşı sanıyor. Kimse için yüzünü asmaya değmez.

Burda sorman ve kinlenmem gereken konuya odaklan, Senin ve eski sevgilin arasında bir yıl evvel geçen özel hayatınızı sen ya da eski sevgilin yayıp dökmüyorsa uzaylılar mı konuşmuşlar? Bir yıl evvel olup bitmiş seyden millete ne? Senden de daha eski olan eski sevgilisinin konuyla alakası nedir?
-bireysel farklılıklarımızı var ve bir saatte bile çok şey değişebilir, artık mantıklı düşünmenin zamanı gelmiş de geçiyor, duygusal yaklaşma bu anılarınıza, olmuş bitmiş gitmiş, yıllar sonra dönüp baktığında o adamın adını zor hatırlayacaksın-
Derenin altından ne sular akacak teeey tey :))) elin kanayınca tabi ki yara bandı alacak bu gayet normal, ilişki değil insanlık gereği yani. Histerik yaklaşıyoruz biz kadınlar ama yapmamak lazım işte. Rahvan gitsin

Evet 1 sene hislerinin sevgisinin bitmesi icin yeterli 1 sure.
Ben kac yillik evliligimde yasadigim duygulari 2 saatte hissetmemeye baslamistim.bir daha da aklima gelmedi hic.
Bende olsam eski erkek arkadsimla bir konuda adim gecse banane ondan kim benim icin ne demis o kisimla ilgilenirdim

Açıkçası kaç yıllık evliliğinde yaşadığın duyguları 2 saatte hissetmemek ve sonra da aklına gelmemesi kusura bakmayın biraz ütopyadır. Bir kere insan yapısı buna müsait değil. Beyin denen organ bilinç altında ağır basan anıları yahut hisleri o denli kısa bir sürede yok edemez. O ne yahu öyle.

İyi de bunları kimden duymuş ? Sevmiş mı sevmemiş mı bilemeyiz ama çok kaba olduğu kesin. Sende aynı üslupla şunu yaz , kimden duyduysan ona sor , ne sen umrumdasin ne de arkamdan konuşulan şeyler

İyi de bunları kimden duymuş ? Sevmiş mı sevmemiş mı bilemeyiz ama çok kaba olduğu kesin. Sende aynı üslupla şunu yaz , kimden duyduysan ona sor , ne sen umrumdasin ne de arkamdan konuşulan şeyler

Aynısını dedim. Bu tarz varoş şeylerle uğraşamam. Git eski sevgilini yokla bir şekilde agzından al ismi. Banane kim ne demiş dememiş ben kendimi biliyorum nasıl olsa hoşçakal deyip engelledim.

1 senede bence unutulur eğer o dibine kadar aşk yaşanmadıysa bence..

Ama ben mesajdaki o "sen umrumda değilsin" kısmına takıldım. Bunu zerre sevmediğim eski sevgilim bile dese "ne diyo lan bu" der rahatsız olurdum. Çünkü çok rahatsız edici bir ifade.

Bu durumda ya can acıtmak için söylemiş ve sizi denemiş ya da dümdüz gitmiş üsluba bakmadan.

Rahatsız olmamak elde değil.. Ama bunu diyen birinden soğumak için bir sebep daha oldu size..

Aynısını dedim. Bu tarz varoş şeylerle uğraşamam. Git eski sevgilini yokla bir şekilde agzından al ismi. Banane kim ne demiş dememiş ben kendimi biliyorum nasıl olsa hoşçakal deyip engelledim.
Ağzına sağlık. Canını da yakmaya çalışmış bir şekilde. Ayrıca böyle saçma bir şey için mesaj atması bana daha da saçma geldi. İyilik ayrilmissin bundan

Hem millete aranızda geçen özel şeyleri anlatıyor hem de bu mesajı atıyor? Çok gerçek bir yüz göstermiş işte sana.

Hem millete aranızda geçen özel şeyleri anlatıyor hem de bu mesajı atıyor? Çok gerçek bir yüz göstermiş işte sana.

Onun anlatıp anlatmadıgı belli değil. Fakat kim nerden biliyor ben de bilmiyorum. Belki de kız buna zarf attı bu mu yedi onu da bilmiyorum. Özel bişeyi millete konusacak yapıda biri değil ama zannetmiyorum aslında.

Sizin hala umudunuz var mıydı? Öyle hissettim. Aslında siz kazançlısınız bu durumdan, yazdıkları buz gibi olma sebebi. Umrumda değilsin demek nedir, ne kadar ergence. Umutlanmanızı istemiyorsa, uygun cümleler seçebilirdi. İnsanlar ayrılıklarda belli olur, ne kadar duyarsız olabileceğini gördünüz.
Kendi eski sevgilisini uyarsaymış.
Bir de bu çocuk kendi arkadaşına falan anlatmış olabilir mi zamanında? Belki o arkadaşı da o kıza anlatmıştır.

1 sene çok uzun ben o 1 senede 3 aşk eskitir hepsini de unuturum istesem. Neden bitmiş bir şey için hala duyguları olsun ki? Deliler gibi başkasına aşık bile olabilir. Kaç sene seni unutamasa rahatlarsın merak ettim :)

Anlatacak bir çocuk değil ona eminim aslında. Ben büyük ihtimal eski sevgilisi zarf atmıs diye düşünüyorum. Bu da bana yazdı.

Fakat umudum yoktu çünkü 1 yıl olmus artık gelse de ben istemezdim. Sadece benim kafamdaki yani bir yıl gecirdiğim insanın benım hakkımda böyle düşünüp umrumda değilsin demesi zoruma gitti. Ne kadar istemesemde onunla olmayı böyle bir sey duyunca canı acımaz mı insanın ağır değil mi sizcede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…