1 sene çok uzun ben o 1 senede 3 aşk eskitir hepsini de unuturum istesem. Neden bitmiş bir şey için hala duyguları olsun ki? Deliler gibi başkasına aşık bile olabilir. Kaç sene seni unutamasa rahatlarsın merak ettim :)
İlişki bitince insanın duyguları bitmiyor bu bir gercek tabiki hisleri gercekse. Gerçek olmayan bir hisse dediğiniz gibi 1 senede 5 kişiyi eskitebilir.
İlişki bitince insanın duyguları bitmiyor bu bir gercek tabiki hisleri gercekse. Gerçek olmayan bir hisse dediğiniz gibi 1 senede 5 kişiyi eskitebilir.
Gerçek hisse de bitiyor odaklanınca emin ol insan beyninin yapamayacağı şey yok. Yeter ki iste ve gayret göster. Yoksa bitmiş bir ilişki ardından üzülmek hele seneler sürmesi bunun tamamen zaman kaybı, sonra anlıyorsun. Ben de senin gibi düşünür ve yaşardım mahvoldu en güzel yıllarım. Hiç değmezmiş. Aklım başıma gelince tam tersini yaptım. Zaman kaybetme üni yılların en güzeli çünkü.
Anlatacak bir çocuk değil ona eminim aslında. Ben büyük ihtimal eski sevgilisi zarf atmıs diye düşünüyorum. Bu da bana yazdı.
Fakat umudum yoktu çünkü 1 yıl olmus artık gelse de ben istemezdim. Sadece benim kafamdaki yani bir yıl gecirdiğim insanın benım hakkımda böyle düşünüp umrumda değilsin demesi zoruma gitti. Ne kadar istemesemde onunla olmayı böyle bir sey duyunca canı acımaz mı insanın ağır değil mi sizcede ?
Tabi ki acır. Çok doğal, çok insanca. Artık bir şey hissetmiyor diye gaddarca, kabaca davranmaya hakkı yok ki. Nihayetinde ortada bir paylaşılmışlık var. Kötü de ayrılmadıysanız bu ne ezme çabası böyle?
Tabi ki acır. Çok doğal, çok insanca. Artık bir şey hissetmiyor diye gaddarca, kabaca davranmaya hakkı yok ki. Nihayetinde ortada bir paylaşılmışlık var. Kötü de ayrılmadıysanız bu ne ezme çabası böyle?
Kötü ayrıldık kıskanclıgından biriyle onu aldattıgımı düşünüyordu. Ne yaptıysam inandıramadım. Hakaretler ederek ayrıldı benden. Bende o hakaretlerden sonra ona daha bir açıklamada bulunmak istemedim çünkü ağza alınmayacak sözlerdi. Büyük ihtimal kuyruk acısı ondan.
Kötü ayrıldık kıskanclıgından biriyle onu aldattıgımı düşünüyordu. Ne yaptıysam inandıramadım. Hakaretler ederek ayrıldı benden. Bende o hakaretlerden sonra ona daha bir açıklamada bulunmak istemedim çünkü ağza alınmayacak sözlerdi. Büyük ihtimal kuyruk acısı ondan.
O zaman anlaşıldı. O kızgın, içinde hırs olmuş. Umrumda değilsin diyerek sizi ezmeye, değersizleştirmeye çalışmış. Sırf aldattığınızı düşündüğü için. Böyle kafaya takarsanız amacına ulaşır. Etrafına da unuttum falan demesi, neşeli görünmesi biraz rol olabilir. Aldatılmış sanıyor ya kendini. Güya takmıyor.