Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kyk'nin sitesine baksaniz yazar..
Kyk nin sitesinde bir aciklama yok fakat birisi burs islemlerinin son gunun bugun oldugunu yazmıs
1 Eylul'de basvurular baslayacakmis..
Yurt ,kredi ve burs basvurularin hepsimi 1 eylulde baslayacakmis ? Kimi yerde uni kayitlari bittigi zaman baslayacakmıs diye yaziyor.
kyk henüz başlamadı. kendi sitesinde duyuru yokken milletin son gün demesi ne ilginçmiş. kyk bizzat duyurdu ilerleyen günlerde ilan edileceğini.
Baslamadi bugün son gün diyenlere bakmayın.Kızlaar kyk yurt ve burs kayıtları ne zaman başlıyor biliyormusunuz ? Bir yerde okudum burs için bugün son günmüş birisi yazmış doigruluk payi varmii ya ben daha ikiside baslamadi diye biliyorum ?
Evet Evci izinleri var bizim burda parmak iziyle sistemden yapıyordu arkadaslar ama yurda gore degisiyor herhalde 45 olan var 60 olan var benim duydugum kadarıylaBirde sunu sormak istiyorum kyk yurtlarinda izin diye bir sey mi var bazi yerlerde okudum 60 gün mu neymis bu nasil bisey ya
Burs veya kredi istiyorum diye bir seçenek var, onu işaretlerseniz yüksek ihtimalle kredi çıkar. Burs dağıtımı çok adaletsiz, başvuru esnasında sadece burs istiyorum diye de seçenek var, onu işaretlerseniz burs çıkmazsa açıkta kalıyorsunuz ve kesinlikle devlete güvenmeyin, ihtiyacı olan insana burs çıkmıyor da evi arabası olana çıkıyor.yok canım daha başlamadı bende takipteyim. birde arkadaşlar kyk nın geri ödemeli bursu herkese kesin çıkıyormu ben öyle duydum burs çıkmayabilirmiş ama kredi her isteyene çıkarmış doğrumu
yok canım daha başlamadı bende takipteyim. birde arkadaşlar kyk nın geri ödemeli bursu herkese kesin çıkıyormu ben öyle duydum burs çıkmayabilirmiş ama kredi her isteyene çıkarmış doğrumu
Eviniz, arabanız falan varsa burs kesin çıkar arkadaşlar. Ciddiyim.Bu
Burs herkese cikmaz dkye biliyorum onun cikmasi icin arastiriyolar maddi durumunu falan kredi isteyen herkese cikar diye biliyorum geri odemeli
babamın üzerine ev araba olduğu için burs kyk falan çıkmamıştı. krediye başvurmamıstım. ama haklısın çifter çifter evi olanlara çıkmıştı ne hikmetseEviniz, arabanız falan varsa burs kesin çıkar arkadaşlar. Ciddiyim.
Bizim yurtta bir sürü var öyle. Bir de utanmadan "evimiz var ama bizim üzerimize kayıtlı değil, yani biz bişey sahibi gözükmüyoruz" diyenler var. Devlete güvenerek iş yapmamak lazım. Sakın sakın kimse "benim durumum kötü, bana burs çıkar kesin" diye düşünmesin, durumu kötü olana burs çıkmıyor. Geneli böyle.babamın üzerine ev araba olduğu için burs kyk falan çıkmamıştı. krediye başvurmamıstım. ama haklısın çifter çifter evi olanlara çıkmıştı ne hikmetse