- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
ha ha diyeceğim, beni tekrar güvenlik soruşturmasına sokun, her bişeyimi araştırın, sonra da salıverin artık
o kadar uzun sürmez heralde yasakızınlerle ılgılı yenı bılgı var mı ? 2015ten kalan ızınlerımı(13 gun) sonbaharda kullanacaktım eger yasak 2017 ye kadar surerse 2015 ızınlerım de yanar sanırım.
Canım doktorlara talimat verildi rapor vermemeleri için.Bende konuyu sabote etmek istemem ama doğum iznim bitiyor bebek 3 aylık emiyor ev işe 1,5 saat . Rapor alabilsem sorun olur mu acaba göze batarmıyım. Off napcağımı şaşırdım kaldım
O k
o kadar uzun sürmez heralde yasak
Halkın sevinecegi bi haber dendi. Ohal e kimse sevinmez heraldebugün ohal ilan edilmezse tabii
Halkın sevinecegi bi haber dendi. Ohal e kimse sevinmez heralde
Bende konuyu sabote etmek istemem ama doğum iznim bitiyor bebek 3 aylık emiyor ev işe 1,5 saat . Rapor alabilsem sorun olur mu acaba göze batarmıyım. Off napcağımı şaşırdım kaldım
Allah yardım etsin ben gibi olanlara. 6 aylık olsaydı keşke ek gıdayla felan giderdi şimdi memeye çok düşkün bir bebeğim varCikisiniz yasak bence vakit varken ertelemeyw
Savcılıkta çalışan bir yakınım 6 aylık bebeği ile salı günü işe gitti.
Raporlar kaldırıldı, yatarak tedavi şartı var.
Yine de kurumla bir görüşün.
Allah yardım etsin ben gibi olanlara. 6 aylık olsaydı keşke ek gıdayla felan giderdi şimdi memeye çok düşkün bir bebeğim var
O k
o kadar uzun sürmez heralde yasak
bugün ohal ilan edilmezse tabii
ben de soylentılere gore sordum acaba uzun surer mı dıye..Halkın sevinecegi bi haber dendi. Ohal e kimse sevinmez heralde
Memur olmadığınızı kanitlamak icin sgk bildirimi alıyosunuz e devletten
Ne kadar zor yaBakacak hiç kimsesi yok, ücretsiz izne kadar kullanıp kreşe verecekti.
Tam o gün izni bitmiş, sabah rapor alacakmış
Ana kucağına koydu mecbur gitti..
Diğer ülke pasaportunuz var mı?
sanırım o kişilerde sorun yok. Emin değilim ama arkadaşım aynı zamanda TR ve Amerikan vatandaşı.
Amerikan pasaportu ile yakın zamanda yurtdışına gitmeyi planlıyor. Kamu çalışanı olduğu için izin konusu hala sorun ama yurtdışına çıkışta sorun yaşamam diyor.
e-devlet üzerinden veya çalıştığınız kurumdan alabilirsiniz yine de SGK dökümünüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?