Yurt dışı çıkış yasağı

ızınlerle ılgılı yenı bılgı var mı ? 2015ten kalan ızınlerımı(13 gun) sonbaharda kullanacaktım eger yasak 2017 ye kadar surerse 2015 ızınlerım de yanar sanırım.

Bende konuyu sabote etmek istemem ama doğum iznim bitiyor bebek 3 aylık emiyor ev işe 1,5 saat . Rapor alabilsem sorun olur mu acaba göze batarmıyım. Off napcağımı şaşırdım kaldım

Bende konuyu sabote etmek istemem ama doğum iznim bitiyor bebek 3 aylık emiyor ev işe 1,5 saat . Rapor alabilsem sorun olur mu acaba göze batarmıyım. Off napcağımı şaşırdım kaldım

Savcılıkta çalışan bir yakınım 6 aylık bebeği ile salı günü işe gitti.
Raporlar kaldırıldı, yatarak tedavi şartı var.
Yine de kurumla bir görüşün.

Allah yardım etsin ben gibi olanlara. 6 aylık olsaydı keşke ek gıdayla felan giderdi şimdi memeye çok düşkün bir bebeğim var

Allah yardım etsin ben gibi olanlara. 6 aylık olsaydı keşke ek gıdayla felan giderdi şimdi memeye çok düşkün bir bebeğim var

Bakacak hiç kimsesi yok, ücretsiz izne kadar kullanıp kreşe verecekti.
Tam o gün izni bitmiş, sabah rapor alacakmış
Ana kucağına koydu mecbur gitti..

Memur olmadığınızı kanitlamak icin sgk bildirimi alıyosunuz e devletten

teşekkür ederim cevap için.

bu sabah havaalanında bir polis memuruna sordum. bana verdiği cevap; eğer memur değilseniz sizden bişey sormuyoruz.

ben her türlü alırım edevletten o sorun değil ama ne yazıkki herkes bilgilendirilmemiş galiba

Ben de bu hafta resmi birkaç isim icin izin alacaktım bir gün ama artik aciliyet sirasina gore ogle aralari ya da yarim saatlik izinlerle uzun vadeye yayacagim maksadim is yerindekilere beni idare edin dememekti ama yapacak birsey yok
Yazdan dolayı cogu kisi yıllık izindeydi hepsi geldi taa memleketin öbür ucundan, bugün is basi yaptılar
Yurtdışı yasağı icin de kurumlar izin vermez sanırım en azından bizim kurum vermez bundan eminim

evet pasaportum var. ben her ihtimale karşı yinede hazırlıklı gideyim. nolur nolmaz.

çok teşekkür ederim cevap için

@goha sen dogum iznine kadar bekle bakalım ne olacak
Zaten kadin doğumdan rapor aliyorsun bu hamilenin su haftadan sonra calismasi sakıncalı ya da degil diye
Sen gidene kadar inşallah yasak kalkar
Hayırlı olsun bebegini saglikla kucagina alirsin inşallah

işlenlerini uzattılar evet ama çıkış yasağı yok
yazı gbt falan istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…