Ev hanimi olan birinin yurt disina cikmasi icin herhangi bi belge lazim mi arkadaslar?
Pasaportunu vizesini alip direk gidebilir mi??
Pasaport polisine sordum. İzin belgesi istiyorlar.bordo pasaportlu iki öğretmen arkadaşım sorunsuz bir şekilde çıktı. herhangi bir belge sorulmamış. hizmet pasaportu olanlar ayrı bir bölümden alınıp sorgulanıyorlarmış.
sizin ucus ne zmanUmarım. Ben de aynı durumdayım.
3 hafta sonra eşimle yurt dışına tatile gideceğiz. Malum olaylardan dolayı yurt dışına kamu personelinin çıkışı yasaklandı. Bordo pasaportlu bir öğretmen olarak yurt dışına cıkısta bi sorun yaşar mıyım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. .[/QUOT
Benimde başıma geldi memur değiliz ama deniz yoluyla yunan adalarına giriş yapıcaktık dün firmadan msj geldi ssk bildirimi almamızı istediler ek olarak...
o çağırılan arkadaşlarınızın dün yapılan açıklamayla bir ilgisi olabilir mi acaba? paralel yapıyla falan ilgileri mi var ki?yok arkadaşlar düz öğretmendi ama idarecileri çağırmış geleceksiniz diye - belki drumdan vazife çıkarmak denir buna bilemedim.
düz öğretmenler en acaip durumdaki memurlar şu anda. genel bir açıklama olmadı gelin gibisinden onu biliyorum, bunlar münferit.
Aynı şey geldi aklma.o çağırılan arkadaşlarınızın dün yapılan açıklamayla bir ilgisi olabilir mi acaba? paralel yapıyla falan ilgileri mi var ki?
Okulunuz oyle bi yazi verir mi bilmiyorum belki milli egitime yonlendirirler..O zaman memurlar yurt disina cikamaz gibi bir durum yok suan icin.sinirlama getirilmis.peki ogretmen olanlar o belgeyi okuldan mi alacak.hepi topu 3 gecelik tura katilicaktimumarim tez vakitte ulkemize huzura kavusur.
İzinler iptal değil mi3 hafta sonra eşimle yurt dışına tatile gideceğiz. Malum olaylardan dolayı yurt dışına kamu personelinin çıkışı yasaklandı. Bordo pasaportlu bir öğretmen olarak yurt dışına cıkısta bi sorun yaşar mıyım bilgisi olanlardan cevap bekliyorum. .
Ulkesini düşünen birtek sizmis gibi konuşmayın. Paramizı geri alabilsek gitmeyiz heraldeBir zahmet tatil yapmayın şu durumda..
Bize okuldan gelin diye veya ayrılmayın diye bilgi verilmedi. Vatanını seven biri olarak biseyden çekincem yok. Bilgi vermeyecekseniz yorum yapmayın boşunaizinler iptal, o kadar öğretmen de açığa alınmış, siz yurtdışına çıkacak cesareti nasıl buluyorsunuz? doğum iznindekiler bile geri dönmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?