Yurt dışı çıkış yasağı

Ev hanimi olan birinin yurt disina cikmasi icin herhangi bi belge lazim mi arkadaslar?
Pasaportunu vizesini alip direk gidebilir mi??

Ev hanimi olan birinin yurt disina cikmasi icin herhangi bi belge lazim mi arkadaslar?
Pasaportunu vizesini alip direk gidebilir mi??

siz sgk dökümü istediğinizde ne veriliyor,
sanırım herkes memur olmadığını kanıtlamak zorunda,
memurlar için de kurum izin yazısı gibi bir şey gerekli.

bordo pasaportlu iki öğretmen arkadaşım sorunsuz bir şekilde çıktı. herhangi bir belge sorulmamış. hizmet pasaportu olanlar ayrı bir bölümden alınıp sorgulanıyorlarmış.

Bordo pasaportlu ogretmen bir arkadas da hic bir belge istenmeden binmis ucaga.ben de bordo pasaportlu ogretmenim.4 agustosta ucusum var.umarim bir problem cikmaz.

o çağırılan arkadaşlarınızın dün yapılan açıklamayla bir ilgisi olabilir mi acaba? paralel yapıyla falan ilgileri mi var ki?

Pzt kimsenin konuyla ilgili net bilgisi olmadigi icin bordo pasaportlular belgesiz cikabildiler.dun ve bugun sgk dokumu ya da memursa kurumundan yazi istendi.ikinci emre kadar uygulama devam edecekmis.cok uzun surecegini dusunmuyor polis arkadaslar.son durum bu.

O zaman memurlar yurt disina cikamaz gibi bir durum yok suan icin.sinirlama getirilmis.peki ogretmen olanlar o belgeyi okuldan mi alacak.hepi topu 3 gecelik tura katilicaktim umarim tez vakitte ulkemize huzura kavusur.

O zaman memurlar yurt disina cikamaz gibi bir durum yok suan icin.sinirlama getirilmis.peki ogretmen olanlar o belgeyi okuldan mi alacak.hepi topu 3 gecelik tura katilicaktim umarim tez vakitte ulkemize huzura kavusur.
Okulunuz oyle bi yazi verir mi bilmiyorum belki milli egitime yonlendirirler..

İzinler iptal değil mi

ohal ilan edilirse yurtdışına çıkmayla ilgili sorun yaşar mı kamu görevlisi olmayanlar?

izinler iptal, o kadar öğretmen de açığa alınmış, siz yurtdışına çıkacak cesareti nasıl buluyorsunuz? doğum iznindekiler bile geri dönmeye başladı.

izinler iptal, o kadar öğretmen de açığa alınmış, siz yurtdışına çıkacak cesareti nasıl buluyorsunuz? doğum iznindekiler bile geri dönmeye başladı.
Bize okuldan gelin diye veya ayrılmayın diye bilgi verilmedi. Vatanını seven biri olarak biseyden çekincem yok. Bilgi vermeyecekseniz yorum yapmayın boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…