- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Bizim yaşadiğimiz yer Almanya vs değildi şuan vize falan kolay verilmiyor oyle biliyorum ailesi konusunda da had bildirmekden anlayacak insanlar değiller netDaha once gitmissiniz zaten, boyle seyleri sizin daha iyi bilmeniz lazim. Hem ailesinin baskısı icin yurtdisina kacmak ne kadar mantikli, siz kendi karariniz ve hayat hedefleriniz arasinda varsa gitmelisiniz. Ki ailesinin çenesini susturmayi bilmeniz gerek, yurtdisina kacmayla olmaz, iletisim diye bir sey var oda da rahat vermezler. Onlara noluyor ki, hadlerini bildirmeniz lazim
Yabanci dil yok gittiğimiz yerde eşim kendi işini yapiyodu iş konusunda tedirginim aslındaDaha önce gidip yasamissiniz az bir süre de değil 3 sene.
Muhtemelen aynı zorluklardir yine.
Eşim tır şoforu kendi mesleği de başka isler de yapiyorNe iş yapıyorsunuz yazmamışsınız ki. İş konusunda zorlanıp zorlanmayacağınızı bilemeyiz o yüzden
Sizin mesleğiniz? Eşiniz iyi para kazanabilir.Eşim tır şoforu kendi mesleği de başka isler de yapiyor
Eşim tır şoforu kendi mesleği de başka isler de yapiyor
Vize,çalışma işi tamamen seçtiğiniz ülkeye bağlı biz bir şey diyemeyiz. Ben oturma iznimi bu yıl aldım fakat evrak işleri bu korona yüzünden çok sıkı haberiniz olsun.Iyi akşamalr hanmlar
Daha önce yaklaşij 3 yıl yurt dışında yaşadık eşimle. Eşim 2 3 senedir yine gitmek istiyor bu aralar iyice kafaya koydu Almanya veya Hollanda düşünüyor
Sebebine gelirsek ailesi çocuğumuz olmuyor diye sürekli huzurumuzu kaçiriyorlar boşan vs demeleri daha birçok şey fazla açiklama yapmak istemiyorum bu konuyla ilgili.Kimliğim ortaya çikmasın
Daha önce birçok kez tedavi vs olduj düşuklerim oldu artık kabullendik çocuk meselesini bikaç kez daha deneriz olmasa eşim evlat edinmek istiyor ailesinin dibinde olursak bu imkansız.
Merak ettiğim ne gibi zorluklar çekeriz vize vs. Isleri oluyor bilgisi olan varsa cevaplarinjzi bekliyorum. Iş konusunda zorlanırmiyız oturma izni vs. Nasıl ilerliyor.
Bildiğim kadarıyla iyi para kazanıyor tir şoförleri. Allah kolaylık versin. Önce bir şirketle anlasirsa vize çalışma izni vb daha kolay olur belki.Eşim tır şoforu kendi mesleği de başka isler de yapiyor
Allah razı olsunBildiğim kadarıyla iyi para kazanıyor tir şoförleri. Allah kolaylık versin. Önce bir şirketle anlasirsa vize çalışma izni vb daha kolay olur belki.
Kafa ütüsü gibi gelebilir ben sizi anlayamam sizde beni bizim yaşadiklarımızi yaşamadan anlayamassınızKafa ütüsüne sebep taşınan birini ilk kez görüyorum ama size hak veriyorum. Ben de bekarım, ne zaman Türkiye ziyareti yapsam evlen evlen diye beyin yiyen akrabalar başlıyor. Bu akraba dırdırı beyin yiyen amipten beter gerçekten. Hepsine ayrı ayrıc açıklama yapmaya üşeniyorum artık, susuturmak da mümkün değil biri susuyor diğeri başlıyor. Sevdiğim insanlar olmasa susun artık diye bağırasım var. Durmayın kaçın bence de onlarla şehir değiştirerek de baş edemezsiniz anca ülke değiştirerek.
Evet ehliyeti biliyorumTürk ehliyeti Almanyada ne kadar gecerli bilmiyorum tit icin ama normal araba ehliyeti bile 6 ay icinde Almanyada tekrar alinmasi gerek. Tie ehliyeti icinde boyle birde Almanyada tir söförleri bildigim kadari ile kisa bir egitimden geciyorlar onada dil gerek. Esim icin arastirmistik ordan biliyorum. Bir arastirin derim. Hollandayk bilmiyorum
Oyle isteyince gidilebildigini sanmiyorum,öyle olsa cok kisi giderdiBizim yaşadiğimiz yer Almanya vs değildi şuan vize falan kolay verilmiyor oyle biliyorum ailesi konusunda da had bildirmekden anlayacak insanlar değiller net
Ne kadar görüsmesede illaki birsey oluyor iletişime geçiliyor Ulkenin gidişati da hiç iç açici değil esnaflık yapiyor şuan bunuda göz önunde bulunduruyor tabikiSirf evlatligi yanlarinda alamiyorsunuz diye gitmek neden? Tuhaf geldi durumunuz bana dogrusu. En fazla gorusmezsiniz yani nolabilir en fazla
Tir soforlerinin isleri tam nasil bilmiyorum… ama korona tekrar fazlalastigi icin ithalat ihracat bunlarada yansiyor. Yoksa bence gideceginjz ulkede bi sirket bulun ve is basvurusu yapin. Allah buyuktur, belki yuzunuz guler.Ne kadar görüsmesede illaki birsey oluyor iletişime geçiliyor Ulkenin gidişati da hiç iç açici değil esnaflık yapiyor şuan bunuda göz önunde bulunduruyor tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?