- Emoji Skoru
- 25.936
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Ben yabancilar ofisinde calistim. Ama BelcikadaIyi akşamalr hanmlar
Daha önce yaklaşij 3 yıl yurt dışında yaşadık eşimle. Eşim 2 3 senedir yine gitmek istiyor bu aralar iyice kafaya koydu Almanya veya Hollanda düşünüyor
Sebebine gelirsek ailesi çocuğumuz olmuyor diye sürekli huzurumuzu kaçiriyorlar boşan vs demeleri daha birçok şey fazla açiklama yapmak istemiyorum bu konuyla ilgili.Kimliğim ortaya çikmasın
Daha önce birçok kez tedavi vs olduj düşuklerim oldu artık kabullendik çocuk meselesini bikaç kez daha deneriz olmasa eşim evlat edinmek istiyor ailesinin dibinde olursak bu imkansız.
Merak ettiğim ne gibi zorluklar çekeriz vize vs. Isleri oluyor bilgisi olan varsa cevaplarinjzi bekliyorum. Iş konusunda zorlanırmiyız oturma izni vs. Nasıl ilerliyor.
Çocuğu yurtdisinda evlat edinip hamile kalmış gibi yapmanızı istiyor esiniz galiba? Oyleyse yerleşip 1 sene sonra filan bebek almalısınız ki kalıcı oturumu olmayan birine evlatlık verirler mi hiç sanmıyorum. Yok Türk bir çocuk alacaksanız da bunun ziyaret, evrak, kontrol filan safhaları vardır herhalde. Onun icinde yurtdisinda yasamak olmaz.
Aynen öyle düşnüyor aile olarak buna çok karşı çikarlar ilerde çocuğu bile rencide ederler çok cahil insanlar eşimi evlendirmek için teklifte bile bulundularYurtdışı için eşiniz oncelikli şirketlere başvuru yapacak tabi dilde önemli.Sirket eşinize sponsor olacak iş vizesi,oturum izni uçak bileti vs tabi burada sizede sponsor oluyorlar oturum izni için aynı sizin içinde başvuru yapıyorlar işleriniz daha çabuk olsun diye.
Yurtdışında yazilim alanında iş daha çok diğer alanlarda biraz kısıtlı maalesef.
Eşiniz daha önce farklı bir ülkede calismis eski işyeri ile tekrar irtibata geçse nasıl olur çünkü Almanya yada Hollanda bana göre su aşamada zor görünüyor.
Ay ne fena bir durummus o yaa... Belki aile üyeleriyle aran kötü. Yalan yanlış yorum yapacaklar vs... Allah kolaylık versin düşünenlere.Türkiye'de aileden gizli evlat edinmek zor. Arkadaşım yeni evlat edindi sayılır. Bu süreçte sadece arkadaşımla değil, bütün ailesiyle görüştüler.
O zaman başvurunuzu yaparken bunu belirtiyorsunuz. Aile üyelerin bu duruma sıcak bakmıyor, veya ailemle görüşmüyorum gibi. Eğer diğer bütün kriterleri sıkıntısız karşılıyorsanız sorun olmayabilir. Arkadaşım bekar olduğu için arkasında ailesinin desteğinin olduğunu kanıtlaması önemliydi.Ay ne fena bir durummus o yaa... Belki aile üyeleriyle aran kötü. Yalan yanlış yorum yapacaklar vs... Allah kolaylık versin düşünenlere.
Geçenlerde bir haber okumuştum, İngiltere binlerce tır şoförü alacak 3.dünya ülkelerinden diye.Eşim tır şoforu kendi mesleği de başka isler de yapiyor
Evet biliyorum ama şuan esnaflık yapiyor devir için uğraşiyor şuanGeçenlerde bir haber okumuştum, İngiltere binlerce tır şoförü alacak 3.dünya ülkelerinden diye.
1-2 hafta falan oluyor herhalde okuyalı. Bi baksanıza internetten ona