Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
En azından anonim bir forumda; bizlere olmasa da, kendinize karşı dürüst olun. Boşanamam değil de, bunların size göre boşanma sebebi olmadığını söyleyin; tıpkı başka bir konuda söylediğiniz gibi.
17 Ocak Salı gününe ait
Sizce evliligime devam etmelimiyim dusuncelerinizi merak ediyorum konusunda bazı görüşlerinizi paylaşmıştınız.
Konu sahibi 5 yıllık evli, 35 yaşında, çocuksuz ve eşinin muhafazakarlık adı altında yıllardır kendisine uyguladığı baskılardan bunaldığını ve aşırı derecede mutsuz olduğunu yazmıştı. Ayrılmanın vakti geldi mi ? diye sormuştu.
Konuya yaptığınız yorumlar :
Bi ara konuyu be mi açtım diye şaşırdım geneli benziyor. Yanı bu sebepler yuvayı yıkmaya değmez bence
siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz
Zorlanıyorum tabiki. Ama çocuklarım var ve o saçma sapan adam ve tuhaf huyları yüzünden çocuklarıma yuva kavramını öğretmektwn vazgçemk istemiyorum
E yuva kavramını yanlış öğreniyor olmasinlar? Kadının esir erkegin egemen olmasi gibi mesela.
Berbat bir eş belki ama mükemmel baba. Onlara karşı onların yanında asla öyle değiliz hiç öyle anlamalarına mahal verecek harekette bulunmadık inşallah doğru yapıyorumdur
Peki çocuklarınız olmasaydı
1 dakika bile yanında durmazdım asla
bide çocuk olmadanda böylemiydi o zamanlarda nasıl dayandınız ayrılmayı düşündünüz mü
Yo öyle değildi hatta çocuklar varken bile öyle değildi daha güzeldi herşey. Aslında böyle olmasının tek sebebi doğuya taşınmış olmamız İstanbulda yaşıyorduk çiçek gibi hayatımız vardı 2 3 yıldır kaynvalidemlern yanına geldik. Onları gördükçe havalandı annem babam fln. Öyle de devam ediyor maalesef.
Bir başka
konuda 6 yıllık evli , 2 yaşında çocuğu olan ve kocası boşanmak isteyen konu sahibine yorumunuz ise ; ayrılması yönünde olmuş. Ya kafanız karışık ya da kadının ayrılmak istemesi durumundaki fikrinizle , erkeğin ayrılmak istemesi durumundaki fikriniz farklı.
7 Ocak 2023
Eminim çocuk öyle yuvada büyümek istemez en iyisi ayrılmak gibi siz çok yıpranırsınız ve çocukta sizle yıpranır hatta çocuk için ayrılıp mutlu bir hayat kurmalısın
7 ocakta bir başka
konuda da kâr zarar terazisi yaparak , evlilik birliği içinde kalmaya devam ettiğinizi söylemişsiniz.
Bilgilerinize göre 26 ( mesajlara göre 27) yaşında, ilköğretim mezunu, 9 yıllık evli; 5 yaşında erkek ve 4 yaşında kız çocuk annesisiniz.
Hem sizin hem de eşinizin ailesinde yakın derecede epilepsi var. Oğlunuzda epilepsi şüpheniz olmuş, eeg sine göre yokmuş.
Çok şükür 2 sağlıklı evladınız varken; 7 aydır yurtdışında olan eşiniz gelir gelmez hamile kalabilmek için klomen ve ovitrelle kullanmanız gerçekten mantıklı geliyor mu size ?
Adam gidipte dönmezse; kendinize ve çocuklarınıza nasıl bakacak, onları nasıl büyütüp okutacaksınız , hiç düşündünüz mü ?