• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Ortada adam yok, olmayan adamdan habire üremek.

Bir sonraki konunuz 3 cocukla beni birakip yurtdisina tekrar calismaya gitti ne yapabilirim

Ben calisiyorum kizim var bir tane . Bazen diyorum ki bu dunyaya cocuk getirilir mi ..

Aklınız nasil calisiyor kusura bakmayin gerildim konunuzu okurken
Valla haklısınız tabi

Bazi insanlar pervane gibi gore gore atese cekiliyo. Bence tepki vermeyin. Adam gitmeden hemen 3.yu yapin yoksa 1 bucuk yil nerde bulcaksiniz adami. Donunce 4. Yaparsiniz acele etmeyin
Konuya dalga geçecek yorumunuzu kendinize saklayın

Neden hep derdiniz hep cocuk olmasi? Adam daha fazla kazanmak için yurtdisina gidiyor ve size olan davranişi çook cook kotu buna ragmen hala cocuk peşindesiniz. Hiç cocugunuz yokta değil?
Adami eve baglamaya mi ugrasiyorsunuz bu sekilde?
Hayır anlamadıysanız baştan okuyun yine alamazsanız konuyu geçin

Olur eşime iletirim çalışmamı istediğinizi pardonda bu konu hakkında değil sorum. Çalışmama zaten izin vermeyen kendisi. Bilmeden konuşmayın
Eşiniz yurtdışına çalışmaya gittiğine göre maddi anlamda ihtiyacınız var. Hal böyleyken, ülke ekonomisi de ortadayken 3. çocuk neden ya neden? Gerçekten merak ediyorum.

2 çocuğunuzu güzelce büyütün, sonra girin bir işe, eşiniz de yurtdışına gitmek zorunda kalmasın, siz de herhangi bir olumsuzluk da maalesef boşanamam demezsiniz belki.
me

🤣Anca gülerim neden çevirme ihtiyacı duyayım pardonda kimsiniz. Eşimin fikrini bilmiyorsunuz bildiğim kadarıyla o nedenle neden istiyor olabilir demeye hakkınız yok sayın üye.
Senin tamam çocuk istiyorsun madem ona bakacak paramız varsa uzağa gitme burada kal diye konuşman gerekiyordu. Ama sen tıpış tıpış olmayan kocadan çocuk yapmaya evet diyorsun hatta bunun için uğraşıyorsun. Sen istiyorsun eşin istemiyor çünkü yanında olamayacağı çocuğu neden istesin? Ayrıca sen çabalıyorsun o çabalamıyor acaba çocuğu kim istemiş oluyor? İnsanlar yanlışlığını söylediğinde çevirdin işte ben istemiyorum kocam istiyor diyerek. Madem istiyordu neden kaçar gibi çalışmaya gitti 😬

Senin tamam çocuk istiyorsun madem ona bakacak paramız varsa uzağa gitme burada kal diye konuşman gerekiyordu. Ama sen tıpış tıpış olmayan kocadan çocuk yapmaya evet diyorsun hatta bunun için uğraşıyorsun. Sen istiyorsun eşin istemiyor çünkü yanında olamayacağı çocuğu neden istesin? Ayrıca sen çabalıyorsun o çabalamıyor acaba çocuğu kim istemiş oluyor? İnsanlar yanlışlığını söylediğinde çevirdin işte ben istemiyorum kocam istiyor diyerek. Madem istiyordu neden kaçar gibi çalışmaya gitti 😬
Gerçekten nasıl aklıma gelmedi. Hanfendi peki benim uğraşın ve açtığım konunun sebebi ne. Algı konusunda bir sıkıntınız yoksa. Bu yüzden tartıştığımız için tepki verdiğimi bu tepkimde haklı olup olmadığımı sordum. Siz hala üsküdardasınız ama diğer üyeler anladı zaten konuyu. Zaten anlamakta güçlük çeken birinin yorumuna ihtiyacım yok. :)

Yok maalesef daha çok bağlılar kökenlere yani katı kuralları var çok kalabalık bir sülale ama hiç çalışan bir kadın yok
Olur mu hiç doğu kültürü? Biz kaç göbektir doğuluyuz,herkes de çalışıyor,yaşasa 120 yaşında olacak anneannem bile çalışıyordu kimseden izin almadan.

Gerçekten nasıl aklıma gelmedi. Hanfendi peki benim uğraşın ve açtığım konunun sebebi ne. Algı konusunda bir sıkıntınız yoksa. Bu yüzden tartıştığımız için tepki verdiğimi bu tepkimde haklı olup olmadığımı sordum. Siz hala üsküdardasınız ama diğer üyeler anladı zaten konuyu. Zaten anlamakta güçlük çeken birinin yorumuna ihtiyacım yok. :)
Yorumlardan üyelerin anladığı cok belli oluyor eveddd.

Size saygi bile duymuyor bu adam. Sirf uc cocuk olsun diye boyle bir adamdan cocuk yapmak istemek akil tutulmasi yasiyorsunuz sanirim. Siz onun hayatina karismicaksaniz ne diye evlenmis beyfendi kac yillik evlisiniz? Ben tepki vermezdim hayatima olabildigince bakmaya calisir hic bi konuda da o kisiye hesap vermezdim.
9 yıla gireceğiz

Bırakmaz klasik doğu kültürü
Bizde doguluyuz. Dayimlar hala doguda. Yengemler, kuzenler hep calisiyor. Hatta benim buyukdedem doguda köy ağasıydı. Dusunun yani 7 göbek doguluyuz. Babaannemi okusun diye 12 yasinda ankaraya yatili okula yollamis. Tum kizlari okula gitmis. Sonra kızlar dogulu baska erkeklerle evlendiler. Onlarin kizlarida calisiyor.

Bizde doguluyuz. Dayimlar hala doguda. Yengemler, kuzenler hep calisiyor. Hatta benim buyukdedem doguda köy ağasıydı. Dusunun yani 7 göbek doguluyuz. Babaannemi okusun diye 12 yasinda ankaraya yatili okula yollamis. Tum kizlari okula gitmis. Sonra kızlar dogulu baska erkeklerle evlendiler. Onlarin kizlarida calisiyor.
Okumayan diger kizlar bile calisiyor temizlik gorevlisi olarak

Olması gereken bu tabiki ama dediğim gibi onlar hala eski devir gibi yaşamaya devam ediyorlar

Back
X