- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Ne diyeceğim gidipSavciliga gidin..
Nafaka vermeyen kişi evladına nasıl bakacakmış.Devlet yardımı almak için mi çağırıyor evladını yanına ?Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka.Kizimin babası yurt dişina gitmiş.Bugün zoom üzerinden beni aradı ve bundan sonra nafaka vermeyeceğini söyledi.Bakamayacaksan bana ver cocugu diyor.Ben öğretmenim.Kizim 7.sinif onu bu sene kursa yazdırmistim.Cok zorlanirmiyim ki ödemelerinde.Babasi 1000 TL gönderecekti.Evim kira nasıl yapabilirim acaba.Kizi kurstan alsam mı ki.
Babasinin yurt disina gittgini ve nafakadan yirtmak istedigini..biraz uzun bir islem olsada sanirimNe diyeceğim gidip
Bilmiyorum.Sir gibi sakliyor bunuBabasinin yurt disina gittgini ve nafakadan yirtmak istedigini..biraz uzun bir islem olsada sanirim
Gittigi ulkede dava acilabiliyor.
Hangi ulkeye gitti?
EvetYurtdisinda oldugundan eminmisiniz?
Nasıl emin olabiliyorsunuz?Evet
Evet
Nasıl emin oldunuz?Evet
Evet
Böyle bir dava ne kadar sürer bilginiz var miBabasinin yurt disina gittgini ve nafakadan yirtmak istedigini..biraz uzun bir islem olsada sanirim
Gittigi ulkede dava acilabiliyor.
Hangi ulkeye gitti?
Kendi telefonunu kullanmıyor.Zoom üzerinden gorusuyor çocukla.Goruntulu görüşünce çocuk çok güzel bir yerde dedi babam.
Nasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
Avukatım aracılığıyla öğrendim.Beraat etmiş yasağı kalkmış.Normal yollardan gitmiştir.Nasıl emin oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?