Yurt Disinda Olduğu İcin Nafaka Vermeyecekmis.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka.Kizimin babası yurt dişina gitmiş.Bugün zoom üzerinden beni aradı ve bundan sonra nafaka vermeyeceğini söyledi.Bakamayacaksan bana ver cocugu diyor.Ben öğretmenim.Kizim 7.sinif onu bu sene kursa yazdırmistim.Cok zorlanirmiyim ki ödemelerinde.Babasi 1000 TL gönderecekti.Evim kira nasıl yapabilirim acaba.Kizi kurstan alsam mı ki.

Yok parasi var.Ailecek bakarlar çocuğa onlar için sorun değil.O beni bezdirmeye calisiyor

Nafaka vermeyen kişi evladına nasıl bakacakmış.Devlet yardımı almak için mi çağırıyor evladını yanına ?

Bilmiyorum valla ne için çağırdığını.Israrla gittiği yeri saklıyor mahkemede ortaya çıkmayacak mı acaba merak ediyorum.Kendisi nasıl gelecek acaba mahkemeye

Kendi telefonunu kullanmıyor.Zoom üzerinden gorusuyor çocukla.Goruntulu görüşünce çocuk çok güzel bir yerde dedi babam.

Kendi telefonunu kullanmıyor.Zoom üzerinden gorusuyor çocukla.Goruntulu görüşünce çocuk çok güzel bir yerde dedi babam.

Zooma arka plana maldivler dekoru konuyor, adam arka planı değiştirip kum deniz yapmıştır çocuğu kandırmıştır. Siz gidin savcılığa, eski eşim fetöcü kaçtı gitti nafaka ödememek için diyin Fetöcü olduğu için araştırıp bulurlar. Adamla kesinlikle yüz yüze gelmeyin, irtibat kurmayın, oyuncağı olmayın. Zoomda görüntü kaydetme özelliği var , arayınca kaydedin nafaka vermem dediği yeri de kaydedin sonra icraya verin. Adam Turkiyede bir yerde, sizi kandırıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…