- 3 Şubat 2018
- 25.804
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Avukatım aracılığıyla öğrendim.Beraat etmiş yasağı kalkmış.Normal yollardan gitmiştir.
ohooo CherryNasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
normal şartlar altında, evet, gidip adres bildirimi yapması gerekirBilgim yok ama bu herif gittigi ulkede illa adres degisikligi yapacak Turk konsoloslugunda. Kisaca TC nereye gittiyse bulur bunu, tabii eger gercekten yurt disindaysa
Aynen öyleohooo Cherry
o kadar yanlış biliyorsun ki hepsi gitti.
bizim hapis yatanlardan bile tek bir tane türkiyede insan kalmadı.
eskiden pkk-dhkpc'liler ne kadar kolay vize alıyordu şimdi hükümlü fetöcüler aynı kolaylıkla vize alıyor. üstelik bunlar br de genelde eğitimli kitle zaten direkt iş bulup oturum da alıyorlarlar.
benim bildiğim kadarıyla icra için değil haciz için maaşı veya malvarlığı olması gerekiyorElimde nafaka kagidi var.Hapis ve icra takibi olması için burda mal varlığının ve banka hesabının olması gerekiyormuş.
İltica etmiş olabilir öyleyse.Nasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
Bu mesajı yazan kişiye soruyorum.Ne demek istiyorsunuz.Hanimefendi.Kizina bin lira gondermeyen adama daha ne gisteriyoaun cocugu zumdna mumdan .
7.sunifa giden kizda kucuk degil yani 13 yasindadir durum7n farki dadir ,o bile konusabilir babasiyla baba annem zorlaniyor beni dershaneden alacak diyebilir.bide adam fetocuyse bi anda olmadi degil mi senle evliyke de oyleydi ve disaridna baglantisi olmayan biriyle evlendigini hic sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?