- Konu Sahibi Nazlican333
-
Bilgim yok ama bu herif gittigi ulkede illa adres degisikligi yapacak Turk konsoloslugunda. Kisaca TC nereye gittiyse bulur bunu, tabii eger gercekten yurt disindaysaBöyle bir dava ne kadar sürer bilginiz var mi
Nafaka ödemezse , Size icra davası açmanızı söylenmişti . Türkiye’ye giriş yaptığı an tutuklanır diye . Tekrar yazıyorum.Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka.Kizimin babası yurt dişina gitmiş.Bugün zoom üzerinden beni aradı ve bundan sonra nafaka vermeyeceğini söyledi.Bakamayacaksan bana ver cocugu diyor.Ben öğretmenim.Kizim 7.sinif onu bu sene kursa yazdırmistim.Cok zorlanirmiyim ki ödemelerinde.Babasi 1000 TL gönderecekti.Evim kira nasıl yapabilirim acaba.Kizi kurstan alsam mı ki.
Avukatım aracılığıyla öğrendim.Beraat etmiş yasağı kalkmış.Normal yollardan gitmiştir.
Elimde nafaka kagidi var.Hapis ve icra takibi olması için burda mal varlığının ve banka hesabının olması gerekiyormuş.Elinizde mahkeme kağıdı var mı nafaka için? Yurtdışında olması bir şey ifade etmiyor, göndermek zorunda. Göndermezse ülkeye giriş yapamaz çünkü belli bir miktarın üzerinde nafaka biriktiğinde haciz ve hapis kararı çıkarttırabilirsiniz. Bir avukattan detaylı bilgi alın. Süreci net öğrenip bununla tehdit ederek ödetirsiniz
Elinizde mahkeme kağıdı var mı nafaka için? Yurtdışında olması bir şey ifade etmiyor, göndermek zorunda. Göndermezse ülkeye giriş yapamaz çünkü belli bir miktarın üzerinde nafaka biriktiğinde haciz ve hapis kararı çıkarttırabilirsiniz. Bir avukattan detaylı bilgi alın. Süreci net öğrenip bununla tehdit ederek ödetirsiniz
Adam doktora yapmış bir mühendis vasıfsız biri değil yani.Eee o zaman açın icra davası, çocuğu da asla zoomdan falan göstermeyin ailesine hiç göstermeyin. Adam sizi sazan gibi oynatıp zevk alıyor niye hala ısrarla adamla görüşüyorsunuz? Eninde sonunda Türkiyeye gelir, siz açın icrayı nafaka ödemiyor diye girdiği anda havalanında tutarlar ... tabi cidden yurtdışındaysa. Sizce bu adam nasıl iş bulup gidecek? Mümkünü yok, çalışma vizesi çok çok zor aylarca kuyruk bekliyor insanllar, sizinkinin de hiçbir niteliği yok üstüne ihraç edilmiş. Nerde çalışabilir bu adam hiç aklınız kesiyor mu ?
1000kez icraya verin yazdık neden yapmıyorsunuz?
Adam doktora yapmış bir mühendis vasıfsız biri değil yani.
Elimde nafaka kagidi var.Hapis ve icra takibi olması için burda mal varlığının ve banka hesabının olması gerekiyormuş.
Whats up da numara çıkar ve nerede olduğu belli olur diye zoom kullanıyor muhtemelen Çakal.Birde zoom ne ya.. insan evladiyla ordan mi gorusuris gorusmesi vs yapiyorum ordan genelde.. wp neden yok?
yurtdisina cikinca bile ilk 15 gun icin en yakin konsolosluga adres beyani yapmak zorundasiniz.Bulunduğu yeri bilmiyorum.Kesinlikle söylemiyor.
Yooo valla gayette pasaportta vizede alıyorlar komşumuzun oğlu fetocu olduğu için memuriyetten atıldı sürekli gidip duruyor yurt dışına hatta kardeşi vatandaşlık başvurusu yaptığını bile söylediNasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
Normal turkiye numarasinida kullanabilir wp ta yurtdisinda olsa bile.. ama bilmiyir olabilir demek.maksat seni ugrastirmakWhats up da numara çıkar ve nerede olduğu belli olur diye zoom kullanıyor muhtemelen Çakal.
Elimde nafaka kagidi var.Hapis ve icra takibi olması için burda mal varlığının ve banka hesabının olması gerekiyormuş.
Avukat söyledi bugün.Hiç öyle bir şey yok bunu size kim söyledi? TC vatandaşıysa gayet icra davası açarsınız, ya parayı getirir verir ya da hapse gider. Banka hesabı olmaması sizin sorununuz değil.
Eskisi kadar siki değil gerçekten.Bütün arkadaşlari gitti.Bu da bir yolunu bulup gitmiştir.Kactigini sanmıyorum.Yooo valla gayette pasaportta vizede alıyorlar komşumuzun oğlu fetocu olduğu için memuriyetten atıldı sürekli gidip duruyor yurt dışına hatta kardeşi vatandaşlık başvurusu yaptığını bile söyledi
Gidiyorlar hem de akın akın. Birkaç tanıdığım var eski okuldan kanada çalışma izni verdi bazılarına da amerika verdi.Nasıl emin olabiliyorsunuz?
Adam Fetöcü değil miydi, size 100 kez yazdık ne pasaport alabilir ne de herhangi bir ülke vize verir. Burda önceki konuda da yazdık, neden savcılığa şikayet etmiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?