Yurt Disinda Olduğu İcin Nafaka Vermeyecekmis.

Kendi caresizliginizi kendiniz yaratiyorsunuz. Onceki konunuzda birsuru fikir verildi. Simdi de veriliyor. Burada anlatilan seyleri avukatiniza sorabilirsiniz. Ikametini yurtdisina aldirdiysa odemek zorunda demisler mesela, hapis hakkindan bahsetmisler. Tek tek not alip, sorun. Kafaniza yatmıyorsa avukatinizi degistirin. Cocugun baba ile gorusmesini engellemeniz sizin ileride haksiz konuma dusmenize sebep olabilir. cunku belirli bir yastan sonra velayette cocugun görüşünü de aliyorlar, beni babamla gorusturmuyor babami istiyorum diyebilir yani aleyhinize kullanilabilir.

Baba ile görüştürmeme tarafinda değilim.Gorusturmeme sebebim çocuğu ile normal yollardan iletişim kurmamasi.Yoksa beden gorusturmeyeyim.Normal bir durum değil ki bu.Cocugumun Avukatim ile görüştüm.Ba

Babasi ile görüşmesini bu zamana kadar hiç engellemedim.Engelleme taraftarı da değilim.Bu dön yaşadığımız sürec beni buna mecbur etti.Cocuk ciddi zarar görüyor.Adam normal yollardan iletişim kursa gelip alsa neden gorusturmeyeyim.Cocuga da bana da nafaka vermeyeceğini söyledi.Cocuk neyi neden yaptığımı biliyorum zaten.Aksini söylerse de yapacak bisey yok.

Biliyoruz biz o diplomaları nasıl aldıklarını... sadece vasıfsız olsalar iyi ahlaksızlik çok fena...
Tüm khk liler sizin ima ettiğiniz gibi değil. Bunu demek istiyorum. Konu özelinden bağımsız, insanları haksız hukuksuz uygulamaların etkisiyle etiketlemeyin. Khk ile ihraç edilenlerin hepsi aynı fikirde, zihniyette, ya da aynı oluşumun içinde değil.Barış akademisyenleri mesela, ya da muhalif düşüncelerinden dolayı aynı torbaya atılan binlerce insan. Ya da muhafazakar düşüncede olup da bir şekilde o çuvala konulup uzaklaştırılanlar. Hakkını hukukunu arama imkanı elinde alınmış insanlar için böyle yaklaşımlardan kaçınmak bu ülkenin aydın insanlarının vazifesidir. Teker teker herkese sıra geliyor farketmiyor musunuz. Genel de düşüncelerinizi beğendiğim için sizin yorumunuzu altına yazdım. Umarım anlatmak istediğimi doğru ifade etmişimdir.

Evet çok güzel ifade ettiniz.... maalesef sapla saman fena karıştı dediğiniz gibi. Söylenecek çok şey var da yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…