• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt disindan gelenlerden ipe sapa gelmez istekler:)

masal88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
659
844
103
İstanbul
Meraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık

Bizimkiler arayıp soruyorlar ne istiyorsunuz diye. Ya da sormadan taşıyorlar bazen. Burada alkollü içecek alırken iki tane de devlet babaya ısmarlıyoruz çünkü. Gelen gidenler bunun farkında oldukları için kurye gibi taşıyorlar.

Bu kadar büyük dertse sizin için getiremiyorum deyin olsun bitsin. Gerilmenin anlamı yok.

Meraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık
az için de kendinize bir hizmetçi tutun de..
Onlar anlarlar.Akabinde ne dert kalır ne tasa..

Bir pasaporta iki alkol hakkı var zaten topu topu iki kişiyi ancak memnun edebilirsiniz sıkıntı alkolse çözüm basit bu açıklamayı yaparsınız diğer istekleri olursa kalmamış gidemedim bulamadım bu kadar işte

Ben de bir yakınım Türkiye’ye gelse de The Ordinary’den serum istesem diyordum 😂

Yükselen kurlardan ve artan vergilerden dolayı insanlar yurtdışındaki yakınlarından böyle isteklerde bulunabiliyor. Bu kadar rahatsızsanız yerinizin olmadığını söyleyin, ısrarcı olmazlar herhalde🤷🏻‍♀️

Asla almayın benim çok yakın arkadaşım gelecek hiç bir şey istemedim. Kuzenleri parfüm istemiş arkalarından “nasıl istiyorlar utanmazlar” dedi iyi ki istememişim. Siz hamal değilsiniz kıysınlar paralarına alsınlar sakın almayın unuttum deyin uçak ağırlığı kabul etmedi diyin

Ya istemiyorsanız getirmezsiniz çok dert edilecek bir şey değil ki. Siz şimdi kalkıp 'parası var mı yok mu' muhabbetine girerseniz 1 euro 10 lira denkleminde yaşayan insanlar sizi linçler elbette.

Benim bir ara istediğim bir ayakkabı modeli vardı, burada bile pahalılığına ağladığım için yurtdışında daha ucuz diye bir üye yardımcı olmak istemişti sağ olsun getirme teklifinde bulunmuştu 😅

Ohooooo. Ben öleyim ozaman. Ayda 2 3 kez Amerika yapan biri olarak didisinin didisi tanımadığım akrabalar , ilkokul arkadaşımın teyzesinden ta lise arkadaşımın kardeşine kadar herkes bisi istiyor. Peki ya ben? Cevap dahi vermiyorum artık. Valizim de yer yok müsait olursam bakarım söz veremiyorum. Bitti gitti . Kimsenin hamalligini yapamam yani . Sizde yapmayın

Bizimkiler de ayni dove sabun un kabartma tozu dolap posedi ne kadar istiyorlar gina geliyor artik goturmeyerek careyi buluyorum biri benden isterse nefret ederim yapmam cok acik ickiler yurtdisinda vergisiz degilki fransa vergi rekoru bu konuda sakiza bile vergi oduyoruz sanki bedava topluyoruz parayi

Back
X