• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt disindan gelenlerden ipe sapa gelmez istekler:)

Meraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık

İçki yine iyi, benim akraba benden laptop istedi al getir dedi ????

Meraba hanımlar..Hepinize iyi hafta sonlari❤ Türkiye'ye ailemi ziyarete gelmek istiyorum.Gel gelelimki kimle konuşsak "yaaee orda alkol uygun bana 1 sise viski,1 şişe şarap 1 şişe...getirsene diye millet isteklerini sıralıyor..Yurt dışından gelene neden içki kuryesi gözüyle bakılıyor.Hic demiyorlar uzun zamandır Avrupa'da evlerde kapalı kaldı bunlar, parası var mı yok mu,bu kiz ailesinin yanina geliyor ordan ailesine getireceği şeyler vardır bagajında yer var mı yok mu neden düşünmüyor insanlar..Artık arkadaşlarımın tutumlarından eşimden utanıyorum.Bu defa haber vermiyorum bilerek gelince illa paylaşınca aa gelmişsin önceden hic haber vermiyorsun..Ya ben gelecegimi ilan etmek zorunda miyim insanlar neden bu kadar anlayissiz?Yurt dışında yaşayan arkadaşlar bu duruma çözümünüz nedir ben gerçekten bu durumdan sıkıldım artık
bagaj hakkımda yer yok deyin. her seferinde bunu deyin.

Ya istemiyorsanız getirmezsiniz çok dert edilecek bir şey değil ki. Siz şimdi kalkıp 'parası var mı yok mu' muhabbetine girerseniz 1 euro 10 lira denkleminde yaşayan insanlar sizi linçler elbette.

Benim bir ara istediğim bir ayakkabı modeli vardı, burada bile pahalılığına ağladığım için yurtdışında daha ucuz diye bir üye yardımcı olmak istemişti sağ olsun getirme teklifinde bulunmuştu 😅
bana kendileri sorup getiriyorlar gayet doğal.bavullar dolusu öteberi istemiyorum tabi ki 1 çanta olur ayakkabı olur kozmetik olur getiriyorlar sağolsunlar.parasını da yakınım değilse ürünü verir vermez ödüyorum

[/QUOTE

O verdikleri siparisleri goturme. Kucucuk te olsa goturme. Zamanla bidaha sormuyorlar. Ayni sekilde donerken. Kucukte olsa buyukte olsa paket goturme. 1 defa kabul edersen hep isterler

Ben böyle durumlarda 2 litre hakkım var doldu bile o haklar diyorum. Bidaha isteyemiyorlar. Israrla marka biseyler isteyenlere de hediye alacaksam size değil aileme alırım ehehehe diyorum msj yerine ulaşıyor. Umursamayın zamanla bırakırlar bence.

Çözüm gayet basit:
İnsanlar yurtdışından sipariş vermesin diye çok ağır sınırlamalar getirdiler, çok az getirebiliyoruz. Eskiden böyle miydi ah ahhhh, diyin bir de bizim gümrüğü talep edene şikayet edin. Kötü polis gümrük siz melek 😂 Getirebilirsek haber veririz diyin.

(Bu arada bu dediğim kelimesi kelimesine doğru, hele ki bavulu şişelerle doldurursanız mümkün değil giriş yapamazsınız)

Sonra siz hastalandığınızda bir zahmet sizi arayıp soracak olanlara kotanızı kullanırsınız.

Gerçekten bedava istiyorlar öyle mi çok şaşırdım benim yurtdışında olan yakınım yok ama olsaydı ücretiyle isterdim çok pahalı bir şey istiyorsam alırım derse ücreti gönderir öyle aldirirdim millet ne kadar yüzsüz yahu taşımak zorunda değilken bide hediye istemek 🙉

Gerçekten bedava istiyorlar öyle mi çok şaşırdım benim yurtdışında olan yakınım yok ama olsaydı ücretiyle isterdim çok pahalı bir şey istiyorsam alırım derse ücreti gönderir öyle aldirirdim millet ne kadar yüzsüz yahu taşımak zorunda değilken bide hediye istemek 🙉
aaa ücretsiz mi istiyorlarmış o içkileri hediyeleri ?o zaman haklı getirmemekte.ben bir tane kuzenim dışında ki bekardır başka kimden ne istersem parasını veririm ya gitmeden önce ya da orda yaşıyorsa hediyeyi getirince dolarsa dolar euro ysa o şekilde öderim hemen.o yüzden de sorarlar devamlı istediğin bir şey var mı diye.

Benim yakin bir akrabam da yurtdışında eskiden çikolata getirirlerdi şimdi daha bizden ne görürsek diye bakiyorlar :) eger isteme imkanım olsa parfüm siparis verirdim tabii ücretini vermek sartiyla oyle bedavaya getirmek bence yüzsüzluk. Hic istemedim yakinimiz olsa da çünkü hep mağduriyet edebiyatı yapıyorlar!
Neyse sonuç olarak bagajda yer yok demek gayet makul bir sebep çünkü kota doldu mu almiyorlar siz neden baskasi yüzünden kendinizden kısasıniz ki

Bizim alkol icenimiz yok ama yinede gitmedn once sorarim varmı bir istediginiz diye ,normalde cikolata şeker kahve vs şeyler gidiliyo.

Almanya da yasayan kardeşim ve eşi, yine Almanya da yasayan halam ve yine Almanya da yasayan esimin kuzenleri var , daha bir kez bile bir sey istemis degilim , param varsa buradan alırım, kimseye ağız açmaya gerek yok. Bir sene annem gitti Almanya ya , sirketimde bir arkadas da viski istedi 2 şişe, annemden rica ettim getirdi kadıncağız, arkadaştan parasını alana kadar nefret geldi artık. O an dedim ki iyi ki de beni böyle güzel yetistirmis annem:)

Ben bir Slav ülkesine gitmiştim, sipariş verenler vardı. Girdim bir markete, 1 euroya saraplar, votkalar vardi. Aldım onlardan beş şişe (o zaman euro 4,5 falandı) , gelince hediye ettim . Herkes de çok lezzetli olduğunu söyledi ,🤪🤪 Avrupa turumdan sonra da hediyeleri Bulgaristan'da almıştım, üstünde Parisli şeyler. Paris'te tanesine beş Euro vereceğime koca poşete vermiştim beş euro:))
Tavsiye ederim. Gir , al köpek olduren denenlerden üç beş sise. Ver de zikkimlansinlar

Benim eşimle ortak koreli bir erkek arkadaşım var. Ara ara giriş çıkış yapiyor. Sürekli istediğin birsey varmi diye sorar ben istemem çünkü parasıni almayacağını bilirim. .yinede her geldiğinde bana krem, maske ,temizleyiciler,parfüm,çikolata şekerleme vs getirir. Türkiye de pahalı neden fazla para vereceksin ki der. bende her kış tarhana, turşu ,menemen, reçel yapar veririm.

Back
X