Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailen ne diyor bu işe.ayrıca mantıklı ol duygularını dinleme.keşke daha önce gözündeki perde kalksaydı da bu ikileme düşmeseydin.senin yerinde olsaydm ailemi we yaşadıgm ortamı tercih ederdm
ailen ne diyor bu işe.ayrıca mantıklı ol duygularını dinleme.keşke daha önce gözündeki perde kalksaydı da bu ikileme düşmeseydin.senin yerinde olsaydm ailemi we yaşadıgm ortamı tercih ederdm
Oda iyi is bulamam diyor ama bence biraz bahane en cok onun annesi babasi baski yapmislar ona bizi birakma diye. Cunku onunda bir iki akrabasi var burda hatta gelip gormustu. Is bulamam surunurum diyor ama tr de kolay degilki haftada en az 50 saat calisir bazen sabah 8 den 8 bazen 10 dogru durus kanun kural yokki. Bence onunki daha cok ailesinin baskisi bizi birakma gibi duygu somurusu. Kabul etmiyor ama oyle bence.
Bir senedir ikna etmeye calisiyorum yok malesef yukarda anlatigim gibiBize yazik olucak diye korkuyorum
Allah razi olsun konusurum yine ama sanmiyorumCok zor birsey ya gercekten bir yandan onun ailesi diger yandan senin ailen en iyisi ortaya tasinin diycemde ortasi neresi :) Bak seninde dedigin gibi tr de hayat zor bende yurt disinda yasiyorum ve akrabalarimin ne zorluklar cektigini görüyorum.. Sende deki burda is bulmak daha kolay alti ayda bir gider geliriz ailene burdanda yardimci olursun maddi manevi sorunlari olunca... Insan karsisindaki insani tanimayinca neyin ne oldugunu bilmeyince de yorum yapmakta zorlaniyor gercekten sonucta yanlis birsey de demek istemem ... :26: Allah yarcimciniz olsun
Cok zor birsey ya gercekten bir yandan onun ailesi diger yandan senin ailen en iyisi ortaya tasinin diycemde ortasi neresi :) Bak seninde dedigin gibi tr de hayat zor bende yurt disinda yasiyorum ve akrabalarimin ne zorluklar cektigini görüyorum.. Sende deki burda is bulmak daha kolay alti ayda bir gider geliriz ailene burdanda yardimci olursun maddi manevi sorunlari olunca... Insan karsisindaki insani tanimayinca neyin ne oldugunu bilmeyince de yorum yapmakta zorlaniyor gercekten sonucta yanlis birsey de demek istemem ... :26: Allah yarcimciniz olsun
"daha once turkıye de yasamayı kabul ettım cunku cok hoslanıyordum nısanlımdan "dıyorsun .
sımdı ıse ,"gözlerımı karartan ask bıttı "dıyorsun .
ama aynı zaman da nısanlını kaybetmekden korkuyorsun .
cumlelerınız cok celısıyor .yanı hem gozlerınızı karartan ask bıtıp de hem de
nısanlınızı kaybetmekden korkmak nasıl oluyor ben onu anlamadım .
Allah razi olsun konusurum yine ama sanmiyorum![]()
Zaten cok net olmus olsaydi buraya gelip derdimi yazmazdim. Kendim kolayca karar verebilirdim. Malesf durum boyle suan bizimkisi tutkulu ask degil ilk zamanlar gibi ama buda sevmiyorum anlamina gelmiyor. Sagol okudugun icin
Bence sen en iyisi otur sakin sessiz bir yere ve iyice düsün Gidince neler degisecek simdiden kendinde diyorsunki Nisanlin baski altinda kaliyor... Sen orada yalniz olacaksin bugünden böyleyse yarin birgün nasil olur.. Seviyorum diyorsun ama evlenecek herseyi arkanda birakip gidecek kadar seviyormusun onu düsün... Cok iyi bir insan olmasi birsey degistirmiyor herkess iyidir kendince...Heleki "biliyorum mutsuz olup geri gelmek istiyecegim" diyorsun... belki aradigin cevapta budur...
Bence sen en iyisi otur sakin sessiz bir yere ve iyice düsün Gidince neler degisecek simdiden kendinde diyorsunki Nisanlin baski altinda kaliyor... Sen orada yalniz olacaksin bugünden böyleyse yarin birgün nasil olur.. Seviyorum diyorsun ama evlenecek herseyi arkanda birakip gidecek kadar seviyormusun onu düsün... Cok iyi bir insan olmasi birsey degistirmiyor herkess iyidir kendince...Heleki "biliyorum mutsuz olup geri gelmek istiyecegim" diyorsun... belki aradigin cevapta budur...
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...yaşlarınız kaç ve nişanlınız hangi şehirde yaşıyor...