yurt dna giden her erkek aldatr m? =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ssevilayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

ssevilayy

Ziyaretçi
kızlar erkek arkadaşım yurt dışına gitmek istiyor dil eğitimi için..
ama nekadar kalacağını bilmiyotum..ilk başta 6 ay diyordu sonra 2 aya indi sonra bir ay dedi sonra 2 ay oldu ..ama en korkuyorum..sanki oraya gittiğinde dayanamayıp beni aldatıcakmış unutucakmış oradaki yaşama alışıp 2 sene filan dönmeyecekmiş gibime geliyo..o gittiğian herşey biticek gibime geliyo..bunun sebebide oradaki insanların rahat yaşamı..özelliklede kızların..şimdi diceksiniz güvenmiyormusnuz diye güveniyorum ama ben oradaki yaşam şartlarına filan güvenmiyorum..orası bana bambaşka geliyor..çok taktım kafaya..delirmek üzereyim..izin vermiyorum gitmesini istemiyorum bu sefer kızıyor..ne yapmalıyım bilmiyorum..

bence bırak gitsin seni hemen orada aldatacaksa zaten gitmesi hayırlı olur..
ona güvenmiyorsun sanırım daha önce aldattı mı ki?
diyelim ki gitti dönmedi terk etti seni dünyanın sonu mu ?böyle bi şey yaparsa beni sevmiyormuş kurtuldum de...
bence bu kadar kasma rahat ol ..hayırlısı olsun kimbilir belki aldatır belki aldatmaz..en iyi sen bilirsin..

aldatacak insan her yerde aldatir guzelim,anlik boslugu firsat biliryerimseniben
birak gitsin,karakterini ogrenmis olursun bu sayede,iyi yada kotuyerimseniben

aldatacak insan her yerde aldatir guzelim,anlik boslugu firsat biliryerimseniben
birak gitsin,karakterini ogrenmis olursun bu sayede,iyi yada kotuyerimseniben

ayy cnm sen de yurt dışında yaşıyormuşsun
yakalamışken sorayım
sen daha iyibilirsin
sence en sadık bir erkeği bile aldatmaya zorlayacak durumlar olurmu
yani, ne bilim oradaki yaşam bana çok farklı geliyor
şuana kadar aldatmadı ama orada kursa gidicek
ama akşamları filan napcak
gece alemi falan filan
off ya of aklıma neler geliyo
sanki o aldatmasa bile kızlar rahat durmuyor gibime geliyor
orada bekaret diye birşey yok ne de olsa
tahrik edenler falan filan
ay kafayı yicem ya

kusura bakma ama bu yaptığın bence bencillik..
erkek arkadasın egitimi için gidiyor kendini geliştirmek için..böyle bir firsati varken sevgilisinin kaprisi yüzünden yapamiycak..kaç kisinin böyle bir şansı vardır soylermisin??
şimdi seni dinledi ve gitmedi diyelim icinde kalsa ve ılerde senin yüzünden gidemedim derse uzulmiycekmisin??
kusura bakma yaptığın çok yanlış..senin elinde böyle bir fırsat olsa gitmezmisin?veya gitmek istemezmisin?
bir varsayım yüzünden bir kıskançlık yüzünden erkek arkadasinın hayatına bu kdr mudahele etmen ona sunulan bu fırsatı degerlendirmemesini istemen çok ama çok yanlış..

Cekhu ya kesinlikle katılıyorum
Ayrıca aldatacak zihniyetteyse avrupa yı beklemez burada da yapar
Avrupa kızları tahrik eder yazmışsın ama öyle bayanlar heryerde olabilir ülke dinlemez..
Bekaret diye bir şey yok ? O oradaki bayanları ilgilendirir,sevgilinde uçkuruna sahip çıkarsa kimsenin cinsellik anlayışıyla uğraşmak zorunda kalmaz..

canim be isvicredee ysiorum belki yasam rahat olabilir ama her kizdaaa......sey degildir kusura bakmadaa ama istanbula ben cok geldim ordada öle kizlar var yaparsa istanbulda yada yurtisindada yaparr icinde varsaaa nerde yasadiginla alakasi yok benceee

Canim bak bnde belcikada kaliorum, Ama merak etme durduk yere kimsenin kucagina atlamio burda millet :) Turkiye burdan beter diyebilirim o konularda inan bna..Orda yapmiosa burdada yapmaz.. Tabiki brzda karakter meselesi.. Olurda bi kiz fln gelirse hayir diyebilecek kapasitede bi insansa hicbiscik olmaz sen icini ferah tut...

Dogruya dogru canim simdi :) yazin tr de agzim acik kaldi valla ne yalan soyliim... Ben avrupada dogdum buyudum ama okdrini hic gormemistim.. Nyse konuya donecek olursak.. O kucaga atlayan tipler heryerde var sadece yurtdisinda deil... Insanin icinde olmasin yeterki

annemde aynen böyle diyor
ilerde senin başına kakar
yapma engel olma diyor
bencilce davrandığımın farkındayım
şuan lursa gidiyor ama yeterli olmazsa en fazla 2 ay kalıcam diyor
ben hep kendi açmdan bakıyorum
korkuyorum
öyle bi saplanmışki beynime bu düşünce
onu anlayamıyorum...
salıvereyim gitsin en iyisi bakalım ne dicek
o da şaşırıcak bu sefer bu kadar anlayışlı olmama ama dayanıcam 2 ay
şimdide 2 ay geçmez bana
ya uzatırsa ya hoşuna giderde gelmez diye düşüncelere başlarım
ama haklısınız bencillik bu yaptığım
ingiizceyi öğrensem hayatımız kurtulucak diyor ama benim kafa başka şeylere çalışıyor
belki bir kez görebilseydim yurt dışını içim rahat olurdu
ama benim gitme şansım yok maalesef olamazda sanmıyorum...
şimdi kursta öğrenmeye çalışıyor
belkide gerek kalmaz gitmesine bilmiyorum
ama içimde kalıcak diyor gitmezsem ozaman demekki birazda gezme amaçlı gitmek istemesi
artık gidip gelsede kurtulsam bende ya

Valla kimse kusura bakmasın burda da dil öğrenen bir çok kişi var.
Dilini geliştirmek için yurtdışına gitmesi şart değil ki bi insanın..
Yeter ki içinde azim olsun dili burda öğrenir pratik yapmak istersede yabancı alt yazılı film izler yada ne bileyim geliştirmek için bi çok alternatif var...
Senin gitme demen bana göre çok normal bu keyfi bi durum bi nevi..
Sen gitmek istesen onun da gitmeni istemiceğinden adım gibi eminim....
Ayrıca oraya gidese aldatırmı aldatmazmı bilemem... Ama aldatırsada ruhun duymaz sana ben seni orda aldattım ama orda kaldı takma kafanı dicek halide yok...
Ve her zaman dediğim bir şey var her insanın içinde bi şeytan vardır ve ona uymak an meselesidir...
Güvenmeyin bu kadar erkeklere..
Hatta pardon erkeklere diye bi genelleme yapmayım güvenmeyin bu kadar insanlara...

duscum maalesef burada dediğin gibi yaparak akıcı gündelik ingilizceye sahip olamıyor insan..oraya gidip yasayarak veya orada zaman geçirerek öğrenilen ingilizce daha cok oturuyor insanın kafasına..
tabiikide burada da öğrenen var ama yurtdışında yerinde öğrenilen dille bence bir değil..
o yüzden hazır cocuğun imkanı varken kullanması mantıklı..
ama dediğinde doğru arkadasımız gitmek isteseydi o ne derdi??o da mı bencillik yapardı yoksa sevdiğini mı dusunurdu?!?bu da önemli..
ben egitim soz konusuysa isterse dunyanın bir ucuna gitsin laf söylemem,söyleyemem..ama o da bana söylemez..
egitim soz konusu oldugunda bencilliği kıskançlığı bir yana bırakmak gerekir diye düşünüyorum..
vaktinde böyle bir imkana sahiptim ama erkek arkadaşım yüzünden gidemedim ve şimdi ne kdr pişmanım bilemezsiniz..ah imı aldı diyebilirim bu yüzden..çünkü insanın hayatına bazı fırsatlar maalesef bir kere çıkıyor ikincisi olmuyor..
aldatma konusuna gelince; düşünde dediği gibi herkesin icinde bir şeytan var..ona ya hiç uymazsin ya da hiç bı şeyi gözün görmez uyarsın..insanın icinde aldatma istegi varsa gündüz de aldatır yakında da aldatır...bunun mesafeyle alakası yok..icinde olmasın..
yurtdışındaki kızlar bizlere hep kötü ornek olarak anlatıldı ama biz onlardan beteriz!!bunu da söylemeden edemiycem!!ha onlar ne konuda bizden kat be kat rahat, giyim kuşam acısından..biz mini etek giydik mı öküz gibi bakarlar burda ama orda istersen çıplak gez umurlarında olmazsın:) farkımız cinsellik değil yani..

aldatabılır de aldatmayabılırde
önce 6 ay dıye gıdıp 1sene kalan hatta daha uzatıp 2 sene kalan veya gelmeyen gordum
ya da yurtdısına gıtmeden kız arkadasından ayrılan vs ,
olacagına bırak kımse bılemez ne olacagını gücün yetıyor gıtme dıyıp durdurabılıyorsan haydı hayırlsı.

yapacaksa şimdı yapsın ki, sen de bu adam nasıl bırı anla. hayatını boşuna degmeyecek bırı için yakma.eger için de varsa yan komşunla da aldatır, otobuste tanıştıgı biriyle de aldatır. uzaklara gıtmesıne gerek yok. onu böyle engelleyemezsın.

aldatır...
aldatmasa da biter.
bence bi bardak soğuk su için üzerine ilişkinizin.

canim gec gordum kusura bakma:kedi:
erkek izin vermeden,hic bir kadin onu aldatmaya zorliyamaz,olamaz boyle bisey,,
kendiside istemistir ve olmustur,sadik erkek herzaman sadiktiryerimsenibenyapacak erkekte,dedigim gibi ani firsat bilir yapar,karakterle alakali,cig sut emmis ise,gozu hep coplukte ise sen prangada vursan yapar,herseyi akisina birak,kafayida yemelaelaelaelaelaededimya karakterini ogrenmis olursun bu sayede,,,ya guvenin dahada percinlenir,yada sifirlanir,,yerimseniben

Sanaa ben imdee kiskancligimdann bahsedeyimm canimmmmm
Bende esiminn isindenn dolayii polonyadaa 2 yill yasadimm amaa kiziminn okull zamanii geldigindee esimii orda 9 ay biraktimmm ve turkiyede okuttum
cunkuu satenn bizimm ordaa kalma hakkimiz 3 yil kadardii o yuzdenn ordaa okutmadimm kizimiii
yaz tatilindedee tekrarr esiminn yaninaa 2 ay tatilee gittimm cocuklarimlaa amaa inann bendee cokk kotuu kiskanclikk olustuu
adamaa surekli benii aldattinmii birisiylee birliktee oldunmuuu benn nasill senii biraktimm gittimm demeleree basladimm o yokkk yapmadimm dedikcee bennn onaa inanmayipp hergunn agladimm ordaa kaldigimm 2 ayy burnumdann geldiii
yaptimii yapmadimiii bilmiyorummm amaa insaninn icinee birkeree kiskanclikk girdimiiii kurtulamiyorr bir kereeee
senii cokk iyiii anliyorummm
ordakiii kizlarr cokk rahattt aslindaa burdadaa varrr
mesalaa ordaa kizlarr beyazz astarii olmayann pantolonunn altindann siyahh tangaa giyerlerr heryerii belli olurr amaa hayatta donupp bakmiyorr onlarinn erkeklerii yinee bakann bizimm turkk erkelerrr

bencede dil öğrenmek için yurtdışına gitmek çok keyfi bir durum diye düşünüyorum..
kafanı bulandırmak istemem ama gideyim iki muhabbetde yaparım diye düşünebilir.
eğitim olsa anlarım okumak için filan..ama dil eğitimi ne bileyim bana komik geliyor..
gerekirse dil eğitimi aldıktan sonra burada rehberlik yapar genede geliştirir dilini..
bende olsam göndermem..
ha böyle dediğime bakma benim eşimde şirketin tatillerine gidiyor yeni kıbrıstaydı 4 gün yoktu.ama aklıma bu tarz bir şey gelmedi..gelmezde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…