yurt dna giden her erkek aldatr m? =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ssevilayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldatacak adam havada karada suda hatta uzayda bile aldatir. onu burda tutarak sadece aldatma kosullarini azaltabilirsin baska hicbirsey yapamazsin emin ol.
ha diyorsa dil dile degmeden dil ogrenilmez o zaman sal gitsin ne hali varsa gorsun.

aldatır...
aldatmasa da biter.
bence bi bardak soğuk su için üzerine ilişkinizin.

nasıl bukadar emin olabiliyorsun anlamadım
başınıza mı geldi daha önce
benim erkek arkadaşımda şuan kursa gidiyor
ama yeterli olmazsa 2 aylığına pekiştirmek için gidicem diyor
ne yani bitti mi şimdi ilişkimiz aldatıcakmı yani şimdi beni...

off
ruh hali,m öyle karışıkki
resmen yorumlarınıza göre şekilleniyorum
bazılarınız aldatır demiş bazılarınız üzerine su iç ilişkinin demiş bazıları yapan her yerde yapar demiş
kızlar ben güveniyorum ona
6.5 yıldır beraberiz
ve bu sürezarfında bi yanlışı olmadı
ama
oraya gidince kafası karışır , o ortamı görünce afallar diye korkuyorum
etrafında serbest çekici kızlar
orası en sadık insanı bile baştan çıkartır gibime geliyor
sorun bu!!

geçen sene kursa gitti olmadı başaramadı
bu sene yine kursa gidiyor
iyi bir işe girmesi için ingilizcesişart
eğer bu lkurstanda yeterli verim alamazsam tek çarem orada öğrenmeyi denemek olucak diyor
2 ay yeterli olur belki diyor
yani şuan kesin değil ama öğrenemesem mecbur gidicem diyor
kışın gidicekti çok ağladım sızladım kursa yazıldı o da
inşallah öğrenebilir de gitmesine gerek kalmaz yaa

Insan bı kere sevdıgınden uzak kalmayı goze alamaz bu yalan bu
goze almıs sızle uzak kalmayı yani... ben bunu anlarım ılk etapta

aldatır
en aldatmaz denilen adam bile yurtdışının rahatlığına kapılıp yapar
ben de seven adam ne olursa olsun aldatmaz diyodum ama 4 yıl ilişki yaşadığım eski sevgilim aldatmış beni yurtdışına çıktığında ki asla başkasına bakmaz kategorisine giren bi adamdı
belki içinde varmış belki yapmayan yine yapmaz bilemem ama benim inancım bu yönde artık

ayyy bacımm kıyamam adanada olsanız ben öğretirdim ingilizceyi enişteye ayrı kalmazdın askından =((( cnm benim gideceği yerde kızlar sıraya girmedi ya sevgilin için. gelse de beraber olsak diyen yok =))) zaten adamın işi başından aşkın adam bir amaç uğruna gidiyor.. seni üzecek bişey neden yapsın.. yapacak olsa türkiyedeki kadınların suyu mu çıktı.. burda aldatır yapacak adam.. yer mekan önemli değil.. ordaki kadınların da işi gücü yok dört gözle sevgilini bekliyodu dimi =))) içini rahat tut.. çok rahatsız olacaksan tutun bi özel hoca hızlandırılmış bi şekilde asılsın o da derslere ve bu işi burda halledin.. burda da hallolur bu iş ben dil öğretmeni olduum için biliorum =))

Yaşayan biri olarak söylüyorum aldatır artı araya giren zamanın ilişkinizi hiç etkilemeyeceğine dair söylediği yalanlara inanmayın.ben 5 ay boyunca hergün kamera ile görüşüp konuştum.orda hiç yalnız bırakmadım hatta koliyle yiyecek bile yolladım oraya...döndüğünde eski halimize dönsek de 8ay 13 gün önce ayrıldık sebep ne yurtdışındayken değişmiş beni seviyormuş ama eskisi gibi değilmiş orda da bişeler oldu bunuda düşünmüyor değilim...

aynısı arkadaşımın başına geldi
sevgilisi çok düzgün çok efendi bi çocuktu her gören onay veriodu çocuğa
neyse bu yazın amerikaya bi gitti
döndüğünde tam tersi biri olarak geldi hemde sadece kızarkına karşı dil herkese karşı değişti tavırları fln
kızdan ayrıldı başka bi kızla çıkmaya başladı
ama bana kalırsa ii oldu gittiği en azından gerçek yüzü çıktı piyasaya
bence sende gönder karşındakini daha ii tanırsın
zaten sen gitme desende o kafaya takmışsa gider
sende canını sıktığınla kalırsın
bu arada bunun güvenle alakası yok en güvendiğin insan bile değişebilir garantisi yok yani

Çok güzel dil öğretmeni olmuşsunuz maşallah...
Keşke biraz kendi diliniz üzerinde dursaydınızda bu şekilde bi türkçeyle yorum yapmasaydınız

Ayrıca aldatmaz yapmaz etmez diyenler toz pembe hayallerde yaşamayın...
Uyanın tatlı rüyalarınızdan...
ınanmak istediğinize inanıyorsunuz...inanmayın...
Her insanın içinde şeytan var uyabilir her an...
Erkek demiyorum bakın insan diyorum....
Kadın erkek ayırt etmeksizin!

Aldatmasa bile emin olamayacaksınız bundan.
Şüpheleriniz,beyninizin bir tarafına kazınmış çünkü iyice.
Bu durumda,sevgiliniz yurtdışına gitmekte ısrarlı davranırsa ilişkiniz farklı bir boyuta girecek.

inan et istanbul avrupayi cokdaan sollaymis,
burda hergün eglence mekanlari acik deyil bikere,
hep is okul var burda
türkiye sabahlara kadar pavyonmus ne bilim gazinosu felan bol,
burda cok nadir var eglence,
aldatmasi zor,
hele türkiyeden gelene dil bilmeyene hic bakmazlar,
alman kizlari türk genclerinden kaciyor,
korkma aldatmaz seni,
hele dilde bilmiyorsa, arkadas bile bulamaz

bende aldatır diye düşünüyorum aldatmasa bile gitse senin aklında bu şüphe kalacak ufak bir olayda aldatmış olabilceğini düşünüp tartışacaksınız. (zaten paranoyaya dönüşmeden bence herkesin aklında aldatılmış olabileceği ihtimalı olmalı)
gitmese belki hayatının fırsatı denilebilecek bir sayfayı kapatmış olacak içinde bu eksikliği hep hissedecek ve sizi suçlayacak.

yani aldatılma yada kaybetme korkusuyla hayatında ona destek değil köstek olmak ne kadar doğru. yapacaksa burdada yapar o ayrı.
bence çevre edinmesine bile gerek yok sadece akşam yemeğini yada 2 birayı beleşe getirsin diye adamlarla takılan kızlar her yerde var maalesef

yurtdisinda turk insanin calistigi yerde calismis ve yasayan biri olarak acik ve net yazacagim..
ewet yapan her yerde yapar buna kesinlikle katiliyorum..ama inan tr de tutucu ve dininde olan agzina icki koymayan erkekler bile o kadar degisiyor ki..burada yasayan cok turk erkegi var ve geneli aldatiyor yada sinir disina cikip kizlari gorunce sevgilisinden ayriliyor..kizlar disarida mini etekli vs..tr de olsa adini cikaran erkekler burada hayranlik duyuyorlar kizlara.ve tr deki gibi bekareti varmi yok mu demiyor kiz duzgunse evleniyor..evli adamlarin bile sevgilisi hatta cocuklari oluyor..yabanci erkekler turkler gibi degil kizlari rahatsiz etmiyor..bizimkilerden bazilari bi kiz goruyor hepsi teklif ediyor..yabanci kiz arkadaslarimda cok sikayetci.turk erkeklerini resmen surunduruyorlar..turk kadinlarina yaptiklari baskilari yabanci kadinlari kaybedecekler diye yapamiyorlar..kendi esleri yanlarina gelince evden cikarmazlar gitsin diye yada yanina almazlar..ben olsam hayatina karismazdim gelecegi icin ama gorduklerimden sonra asla izin vermem..hemde cok uzun iliskin var yazik olabilir..suan normal gelir ama o gittikten sonra istedigin an ulasamayacaksin,zor zamaninda yaninda olamayacak,istedigin an arayamayacaksin..bugun 6 ay der sonra orada kalacam is buldum der belli olmaz..guclu olsan bile aci cekersin cunku hep soru isareti,teli acmazsa aklin kalacak vs..iyi dusun..dost aci soylermis durum boyle..en efendi erkek bile gizli sakliyapiyor ama yine yapiyor.birde biryere gidecekleri zaman gelmiyorum dese hemen dalga gecerler mecbur gitmek zorunda olcak bara,yilbasi eglencelerine,yemeklere vs..ve hepsi birbirine arka cikiyor sirlarini ortaya dokmuyor eslerinin yaninda..gitmek istiyorsa evlenin birlikte gidin..o gidip seni tek birakinca bencillik olmayacak mi.kizlar icin cokta iyi dil ogreniyor ayrica..bilmeseler bile kizlarla anlasiyorlar..hangi ulkeye gidecek bilmiyorum ama gidecegi yeride iyi arastir..kuzey ulkesiyse bastan ele..tr de ailesinin yaninda duzeni belli,orada ozgur olacak..her gelenin gozu aciliyor..turk erkegi ac..tr gidiyor yapamiyorlar,geri donuyorlar..hic duygusal bakamayacam.cok sey goruyorum..iyi dusun..

Son düzenleme:
mors arkadasin soylediklerine birebir katiliyorum.
evet maalesef aldatir.
bende yurtdisinda yasiyorum ve cok gordum turkiyeden dil egitimi icin gelen sonra taninmayacak derecede degisen erkekleri.
bazilari oturum icin bile kendinden 20 yas buyuk kadinlarla evleniyor.
barlar diskolar eglence yerleri dolu .
yilbasi partileri dogum gunu partileri vs...
hic olmasa bile ayni siniftan arkadaslariyla yine yapar.
ben guvenemezdim.her halti yapiyorlar .
en dindari bile yapiyor kac defa sahit oldum.

çok haklısın!
ben birebir görmedim yurtdışını ama çek, almanya, italya,ispanya gibi ülkelere erasmus programı için giden çok yakın arkadaşlarım var, erkekler bi kere döndüğünde çook değişmiş ve farklı bi güven duygusuyla dolmuş olarak geliyolar. Gittikleri gibi zaten tanışma partileri vs başlıyomuş ve ağzına içki sürmeyen bi arkadaşımın partilerde içki komasına girdiğini biliyorum. Kızların nekadar serbest olmaları, erkeklerin burda yaşayamadıkları heyecanı orda yaşamak istemelerini tetikliyo zaten ilişkiler ya ordayken yada dönünce bişekilde sonlanıyo.
kızlar bile çok değişirken erkeklerin sınırlarını nekadar zorladıklarını tahmin edebilirsiniz...
türkler dışındaki her millet namussuz demiyorum tabiki=) ama bizim kültürümüzde yetişmiş biçok insan orda ipleri koparıyo, rahatlık ve ögürlük başlrını döndürüyo.
ben göndermem açıkçası güvensizlik diycek çoğu insan, evet güvensizlikse güvensizlik!
benim tercihim bu ve ben göndermem!

Son düzenleme:
aldatması için yurt dışına gitmesine gerek yok ki
aldatacak adam burnunun dibinde de aldatır.

aldatması için yurt dışına gitmesine gerek yok ki
aldatacak adam burnunun dibinde de aldatır.

ewet buna katiliyorum..ama tr de gormedigi kadinlari ve ilgiyi gorunce inan hepsi aptallasiyor..kadin spor salonunda,guzellik salonunda,elinde calisirken aldigindan daha fazla para,araba vs..tek istedikleri kadinlar mutlu olsun..kucuk cocuk gibi heyecanla hergun bunlar anlatiliyor,sunu aldim cok mutlu sunu yaptim cok sevindi..cunku beklentilerini az tutuyorlar..her kadin rahat diye birseyde yok ewet cinsellik tabu degil ama kadin isterse birlikte oluyor,hemen kollarina atlamiyorlar yada hesabi odetmiyor,icki-sigara yok bara gtmiyor vs.turk erkekleri acaip sasiriyor cok iyi kizlar vs.diyorlar ve turk kizlarini begenmiyorlar..diger ulkelerde nasil bilmiyorum dunyanin en guzel irki slavlarin oldugu yerde boyle durum..ve cokta gururlular onlarla olduklari icin..

kimse kusura bakmasın,alınmasın,şahsi fikrimi ve gorusumu soyluorum..

benim gözümde sevgi bu değil..iliskim biter beni aldatır diye kendimi düşünerek sevdiğim insana zarar veremem..bunun neresi zarar diyeceksiniz soyliyim; bı kere bu cocuk dil öğrenmeyi kafasına koymuş bı kursa gitmiş olmamış şimdi bı daha gidiyo,yani bunu öğrenmeyi gercekten istiyo azimli,artı yurtdışında öğrenmek istiyo 6ay diye yola çıkmış 2ay a indirmiş..bunu da sadece sevgilisini uzmemek için yaptığını düşünüyorum..ve 2 ay da olsa gitmek,yerinde öğrenmek istiyo..
şimdi bu benim sevgilim diyelim..geldi bana çok gitmek istiyorum bana çok faydası olcak vs diye yandı ve ben sırf aman ayrılırız aman iliskimiz biter diye hyr gidemezsin dedim..
1-ben kimim ki onun hayatına bu kdr mudahele ediyorum??
2-ya gitmezse ve pişman olursa bunun sorumluluğunu kaldirabilirmiyim??
3-ben onu yerinde olsam nasıl bir cvp beklerdim??
4-sevdiğim bir insana zarar vermiş olmam mı??insan sevdiğine zarar verir mı???
5-ailesi bı şey dememişken böyle bir imkan sunmusken ben nasıl bu kdr mudahele edebilirim??
6- kuruntularim doğru çıkabilir ama yaşanmamış bir şey için bu kdr kesin karar vermek doğru mu??
diye kendimi sorgulardim..

bakın bizler suanda bir iliski yasıyoruz..evli değiliz nişanlı değiliz..aramızda ki tek bağ sevgi..o yüzden insanların birbirlerinin hayatlarına bu denli mudahele etmesi bana yanlış geliyor..bir nevi dış kapının mandallariyiz bence..ve her iki cinseyette evlenmeden önce bazı seylere doymalı diye düşünüyorum..evlenirken kimsenin icinde ah be sunu da yapamadan evleniyorum diye bir şey kalmamalı..oh yapmak istediğim herseyi yaptım artık evlenebilirim demeli her iki taraf..

eğer iki tarafta birbirini gercekten seviyorsa bencilliklerini bir kenara birakmalilar..ne olacağını ya da ne olmayacağını yasamadan kimse bilemez..ha yolladım ve ayrıldı mı e saglık olsun derim soğuk suyumu icer yoluma dvm ederim..bgn kurs için gidiyo yrn is için gitmeyeceği ne malum??o zmn da mı yollamiycaksin??ha aldatırsa aldatırsa ztn ruhun duymiycak ha burda aldatmış ha orda..

bakın bunlar benim kendi iliskime ait bakış acım ve kendi düşüncelerim kimse üstüne alınmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…