aldatır...
aldatmasa da biter.
bence bi bardak soğuk su için üzerine ilişkinizin.
ayyy bacımm kıyamam adanada olsanız ben öğretirdim ingilizceyi enişteye ayrı kalmazdın askından =((( cnm benim gideceği yerde kızlar sıraya girmedi ya sevgilin için. gelse de beraber olsak diyen yok =))) zaten adamın işi başından aşkın adam bir amaç uğruna gidiyor.. seni üzecek bişey neden yapsın.. yapacak olsa türkiyedeki kadınların suyu mu çıktı.. burda aldatır yapacak adam.. yer mekan önemli değil.. ordaki kadınların da işi gücü yok dört gözle sevgilini bekliyodu dimi =))) içini rahat tut.. çok rahatsız olacaksan tutun bi özel hoca hızlandırılmış bi şekilde asılsın o da derslere ve bu işi burda halledin.. burda da hallolur bu iş ben dil öğretmeni olduum için biliorum =))
çok haklısın!yurtdisinda turk insanin calistigi yerde calismis ve yasayan biri olarak acik ve net yazacagim..
ewet yapan her yerde yapar buna kesinlikle katiliyorum..ama inan tr de tutucu ve dininde olan agzina icki koymayan erkekler bile o kadar degisiyor ki..burada yasayan cok turk erkegi var ve geneli aldatiyor yada sinir disina cikip kizlari gorunce sevgilisinden ayriliyor..kizlar disarida mini etekli vs..tr de olsa adini cikaran erkekler burada hayranlik duyuyorlar kizlara.ve tr deki gibi bekareti varmi yok mu demiyor kiz duzgunse evleniyor..evli adamlarin bile sevgilisi hatta cocuklari oluyor..yabanci erkekler turkler gibi degil kizlari rahatsiz etmiyor..bizimkilerden bazilari bi kiz goruyor hepsi teklif ediyor..yabanci kiz arkadaslarimda cok sikayetci.turk erkeklerini resmen surunduruyorlar..turk kadinlarina yaptiklari baskilari yabanci kadinlari kaybedecekler diye yapamiyorlar..kendi esleri yanlarina gelince evden cikarmazlar gitsin diye yada yanina almazlar..ben olsam hayatina karismazdim gelecegi icin ama gorduklerimden sonra asla izin vermem..hemde cok uzun iliskin var yazik olabilir..suan normal gelir ama o gittikten sonra istedigin an ulasamayacaksin,zor zamaninda yaninda olamayacak,istedigin an arayamayacaksin..bugun 6 ay der sonra orada kalacam is buldum der belli olmaz..guclu olsan bile aci cekersin cunku hep soru isareti,teli acmazsa aklin kalacak vs..iyi dusun..dost aci soylermis durum boyle..en efendi erkek bile gizli sakliyapiyor ama yine yapiyor.birde biryere gidecekleri zaman gelmiyorum dese hemen dalga gecerler mecbur gitmek zorunda olcak bara,yilbasi eglencelerine,yemeklere vs..ve hepsi birbirine arka cikiyor sirlarini ortaya dokmuyor eslerinin yaninda..gitmek istiyorsa evlenin birlikte gidin..o gidip seni tek birakinca bencillik olmayacak mi.kizlar icin cokta iyi dil ogreniyor ayrica..bilmeseler bile kizlarla anlasiyorlar..hangi ulkeye gidecek bilmiyorum ama gidecegi yeride iyi arastir..kuzey ulkesiyse bastan ele..tr de ailesinin yaninda duzeni belli,orada ozgur olacak..her gelenin gozu aciliyor..turk erkegi ac..tr gidiyor yapamiyorlar,geri donuyorlar..hic duygusal bakamayacam.cok sey goruyorum..iyi dusun..
Çok güzel dil öğretmeni olmuşsunuz maşallah...
Keşke biraz kendi diliniz üzerinde dursaydınızda bu şekilde bi türkçeyle yorum yapmasaydınız
ii de bunun sizi ilgilendiren kısmını anlayamadım ?? istediğim dille yorum yapabilirim sanırım. dilimi kimlere hitap ederken nerde nasıl kullanacağimi bana siz mi öğreteceksiniz kaydirigubbakcemile3.. bildiiniz üzere net kullanırken hangi dil olursa olsun iş pratikliğe kaçar.. formal ve informal die 2 ye ayrılır yazışmalar ve benim burda informal bi şekilde yazmam sizi bu denli raatsız etmesin hanımefendi .. anlamıorum illa biri çıkıp çemkirecek yaa :hulya: işinize bakın yavrum yaa
aldatması için yurt dışına gitmesine gerek yok ki
aldatacak adam burnunun dibinde de aldatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?