yurt dna giden her erkek aldatr m? =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ssevilayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

http://www.kadinlarkulubu.com/site-...temiz-turkce-kampanyasina-davet-ediyorum.html
Böyle bi topik var. Senin garip türkçe adı altındaki yazını görünce yazma gereği duydum.Yada uyarma gereği diyelim "çemkirme"denmez buna. Çemkirme gibi durum söz konusu ise bu senin yaptığın olsa gerek Ve ayrıca şimdiye kadar muhattap olmadığım bi kişisin ve yavrum mavrum kelimelerini kullanmayın bana.. Zira samimi olmadığım kişilerin laubali konuşmalarından hoşlanmam

Son düzenleme:
senle aynı düşünceleri paylaşmıyoruz ama tebrik ederim, kimseyle polemiğe girmeden fikirlerini ortaya koymak bizim toplumumuzda nadir görülür maalesef. bu şekilde fikrini söylediğin için saygı duyuyorum sana canım.
keşke herkes olay yaratmaya çalışmadan kendi fikirlerini savunabilse

tesekkur ederim :) fikir alışverişi yapmak amacımız tartışmak değil :)

kuzenim 2ay yurt dışına gidip geldi dil egitimi için ki 2yıllık bir iliskisi vardı ama ne bir degisme nede aldatma söz konusu kişiden kişiye degisir sanırım bu durum ama bu kadar büyütmenin anlamı yok hayatının her alanında bunu yapabilir siz hicmi ayrı kalmicaksınız hicmi baska sehire yada baska biryere gitmicek bence güvenmeyi denemelisiniz

teşekkür ederim caanım okadar doluyum ki biraz olsun rahatladım
cekhucum sana da ayrıca teşekkür ederim
kızlara sizlerede

maısta gidicem bir ay kalıcam diyor
ben gidipte dönmez diye korkuyorum
paronayak oldum iyice
bu sneeyi bir an önce atlatmak istiyorum

ya fark ettim de üzerine çok gelmişiz.
yani yüzüne çarpmaya çalışmışız.
normalde böyle çok yapmayız aslında., "neden aldatsın canım aldatmaz karakterine göre değişir falan deriz genelde."
ama bu konuda demekki herkesin somut örnekleri de var,

ben tek bir şey diyeyim, bu kaybetme korkunu ona belli etme,
beni aldatır mı aldatmaz mı düşüncelerini hissettirme. uzaklaştırırsın.
sadece aldatırsa biteceğini bilsin yeter. başını yeme.
gitmek istiyorsa gitsin.
dönmezse, aldatırsa, değişirse de onu kaybetmen hayatının sonu olmayacak.
ne kadar aşık olursan ol, bitse de aldatsa da yaşıyacaksın yine de..
o yüzden akışına bırak biraz.

6 ay di ilk snr 2 ye indi şimdide 1..1 ay aslında anlamsız..3 haftada ne öğrenmeyi düşünüyor??sertifika için bu kdr israr ediyor herhalde..bence 6 ay kalsa daha iyi olur,tabii imkanı varsa..
sende 1 ay beklicen be güzelim :) üzülme bu kadar millet 15 ay asker yolu gozluyo..3 haftada ztn nasıl arkadas edinecekteee kız bulucaktaaa aldatcak..

1 aysa hicbirsey ama ya ikna etmek icin boyle dediyse.sen sevgilini daha iyi tanirsin.cok zordur beklemek hergun 1 asir gibi gelir..insan cok bosluga dusuyor.istedigin zaman arayip soramiyorsun vs.yani uzaga aliskin degilsen cok zor geliyor.tabi herkes ayni olacak diye de birsey yok..ama insan emeklerinin gitmesinden korkuyor.benim gordugum is ortami boyle.uzun iliskisi biten,nisanlisindan ayrilan cok kisi var.aama o egitim icin gidiyor..kafasinda ogrenmek amaci var..herkes ayni seyi yapacak yada yasayacak diye de birsey yok.askerdeyken nasil bir yer tahmin ediyorsun donecegi tarihte net..ama yurtdisinda olunca ortam nasil bilemiyorsun..bazen insanin icinde cokseyler oluyor yazamiyor yasadiklarini..

evet cnm aslında bende biraz içim rahatlar içime su serpilir diye açtım bu konuyu ama
dost acı söyler derler ya o hesap oldu sanırım bu
daha çok kurt düştü içime
bu kursun son levelini orada okumak istiyor
6 hafta yada 1 ay filan sürüyormuş
çok kısa olur diyor yetermi bilmiyorum diyor ama yine de fazla kalmıcam diyor
elinde imkanı var istese bir yıl bile kalabilir
hatta istese masterı bile orda yapabilirdi
imkanları çok iyi
ama şu ana kadar hiç gitmedi
ama bu sene fena takmış durumda
mayısata gidicem diyip duruyor
aileni kandırabilrisen sende gel diyor hatta 1 aylığına filan diyor
ama ben gidemem ya
hep içinde biryerde var yurt dışı
farkındayım ben , dil öğrenmek için olmasa bile merak ediyor
şimdi olmazsa ilerde evlenince muhakkak gidicez diyorhep
yoksa içimde kalır diyor
dilini geliştirmeyide çok istiyor çünkü hedefleri var
ve bu hedefleri için inglizce şart
off bu korkuylayaşamak çok zor ya
ya birgün gidicek korkusu beni yiyip bitiriyor
gidicek beni unutucak aldatıcak oprada bir sürü yabancı arkadaşları olıucak vs vs vs
hep bu düşünceler her sn aklımda
iyice kafayı yedim ya
deliricem ..
artık ya gitsin yada bi karar versin..
kurtulmak istiyorum artık gidiceksede gitsin
maalesef bellietmeden duramıyorum
ağlıyorum sızlıyorum aldatırsın diyorum dayanamazsın diyorum unutursun beni diyorum
yaptığım saçmalık ama diyoırum
dün telefonda hıçkıra hıçkıra ağladım resmen
özellikle dil eğitimi için gitmek istiyoır ama
birde merak ettiği için gitmek istediğini biliyorum
bu beni deli ediyor
neden merak ediyor bukafdar neyi merak ediyor ya
kızları merak ediyor belkide biliyorum off deliricem ben ya

haziranda gidip 6 hafta kalıcakmış
en son kararı bu
sizce takmıyormuş gibimi davranayım
bırakayım gitsinmi
yoksa imkan bulabilrisem ayarlayabilrisem bende peşine takılayımmı ne dersiniz kızlar ya

eğer ayarlayabilirsem git tabii..eğer gidemezsen de üstüne gitme artık uzaklaştırırsın bence..yeteri kadar baski yaptın ona rağmen gidicem diyo bırak gitsin..

evet bencede iiyce belli ettim onsuz yapamıycağımı zaten
istemediğim halde gidicem diyor
pratik yapmam laım diyor
bu benim geleceğim biraz fedakarlık yap hayatımla oynama filan diyor
defol git be yettin artık

bende sevgilinin yerinde olsam dediklerini derdim erkek arkadasıma..o yüzden ben hak veriyorum kusura bakma..

ya haklı bir yandan
imkanı var şimdiye kadar istese 50 defa gidip gelmişti
master bile orda yapabilirdi
ama istemediğimi bildiği halde ve birde benim tansiyonum var bu yaşta
çok üzüldüğüm zaman çok fazla yükseliyor
bünyem üzüntüyü kaldırmıyor
bayılmıştım birkere üzüntüden şoktan
bunu bile bile gitmek istemesi beni üzüyor
hala 6 hafta sayıklıyor

cekhucum sen kimden yanasın canım ya benden mi ondan mı =(

Bazı arkadaşlar dil öğrenmek için yurt dışına gitmenin gereksiz olduğunu söylüyorlar ya. Çok yanlış çok. Ben uluslararası bir şirkette çalışıyorum. Odtü mezunu Türkiyede dil öğrenmiş tüm sınavları başarıyla geçmiş genel müdür yardımcısı ingilizce konuşurken kıpkırmızı oluyor ağzından kelimeler kerpetenle alınıyor. Baksan Türkiyede öğrenmiş işte. Ben gittim imkanım yoktu kendim yarattım çocuk baktım ingilizce kitap okuyabilecek seviyeye geldiğimde ki bu bir yılda oldu döndüm. Şu anda çok kısa sürede meslektaşlarımdan daha avantajlı bir işte çalışmamın tek nedeni ingilizceyi akıcı ve anlaşılır bir biçimde konuşabilmemdir. Keşke öyle olmasa ama bu gerçek Türkiyede alınan ingilizce eğitimle yurt dışına gitmek arasında çok fark var. Aldatır mı konusuna gelirsek. Oraya dil eğitimi için gelen çok Türk erkek vardı. Bazıları çatır çatır aldatırken bazıları ellerinde telefon sevgililerinden mesaj beklemekten sağa sola bakmıyorlardı. Bu kişiden kişiye değişir. Ama ben erkek arkadaşının yerinde olsam istediğin kadar ayılıp bayıl giderdim hatta kalabileceğim kadar çok kalırdım. Bekleyeceksin mecbursun başkasının hayatına bu kadar müdahale seni de yıpratır Adam gelecek kaygısı taşıyor imkanı da var. Merak etme hem öyle sanıldığı gibi hatunlar önüne gelenin koynuna girmiyor.

biraz garip bişi daha diyeceğim,
yurtdışına gidip seni aldatmasından ziyade, değişmemesi gerek.
yani gitse tek gecelik bir ilişki yaşasa sen duymasan ama bu adam yine seni çok sevse aşık olsa..
bu da bir derece.
ve bunu Türkiye'de de yapıyordur belki. ama sen duymuyorsundur.

ama gidip değişirse, (ki genelde gidenler değişiyor)
yurtdışına gidip dönen önce sevgiliyi değiştiriyor,
o zaman işte korktuğun başına gelmiş olur.

bence artık yapman gereken çok ılımlı bir kız olmak.
bi şekilde seni özlesin yani gittiğinde,
böyle giderse adam "oh ya dırdırdan kurtuldum" diyecek gidince..
huzur ver biraz,
taa hazirandaymış zaten.
şimdiden telefonlarda ağlama.

Canim :
1-Rahat birak,bunaltma,gitsin.
2-Ben yurtdisina giden her erkegin en azindan"denemek isteyecegine" eminim.
3-Denesin ve bakalim 'tek gecelik" iliskiler disinda hemen birini bulmak ne kadar kolaymis/zormus ,gorsun.
4-Ustune fazla dusme,kendini de oyle cok uzme, gercekten seni seviyor, deger veriyorsa ozlemle geri gelecektir.
5-Aslinda cok iyi bir deneme donemi olan bu sureyi aklinla degerlendir ,eminim en dogru sonuca ulasacaksindir.

benımde demeye calıstıgım bu ıste...cok tesekkur ederım :)
bende aynen bu dusuncedeyım

tatlım taraf tutma gıbı bır durum yok..ben sadece kendı dusuncemı ve kendı gorusumu soyluyorum...

abartma bu kadar uzme kendını..bırak artık..gıtsın..ılerde o da sende cok pısman olursunuz..bu yuku ben kaldıramam..
bak canım benım erkek arkadasım tanıstıgımız gunden berı,yanı 5 yıldır,arkdaslarımla amsterdam a gıdıcem dıyıp duruyordu..neymıs efendım 3 erkek gıdeceklermıs gezıceklermıs vs amsterdam ı hepımız az cok bılırız..bende ınatla hayır dedım..erkek arkadasım hıc yurtdısına gıtmedı,bızde aılemle butcemız yettıgı kadar gıderız,hıc bır zaman bana gıdemezsın demedı cunku aılemle gıdıyordum ve gezmeye gıdıyordum..bu da hep ıste ben yurtdısına gıtmek ıstıyorum gormek ıstıyorum fln dıye kucuk emrah trıplerıne gırerdı..dedıgım gıbı ben kesınlıkle hayır derdım..ama snr fark ettım kı bu cocugun bu hayalı..su hayatta sorsan bana hayalın ne dıye veya hedefın sacma sapan seyler sayarım belkı sayamam bıle ama bu cocugun hedefı ve hayalı orada arkadaslarıyla 1 hafta gecırmek..bunu gordum,ne kadar cok ıstedıgını gordum ve suan bunu yasamasının hayalını gerceklestırmesının tam zamanı,yas olarak,..eger ben hayır dersem gıtmıycek ama ıcınde hep bır sey kalıcak..o yuzden bende dusundum tasındım ve ızın verdım..ben oyle bır yuku kaldıramam..ılerde ımkanım vardı senın yuzunden olmadı demesını ıstemıyorum..neyse ben buna ok dedım ve gorsen nasıl sevındı hemen arastırmalar yaptı otel vs babasından parasını ayarladı hersey hazırdı tek ıs vıze kalmıstı..ıst a gıttı ama gel gor kı vıze alamadı..ve gıdemedı..vıze alamadıgını ogrendıgı gun hıc abartmıyorum yıkıldı..sans ya bı tek o alamadı vıze..ve tabıı bu ıs te boylelıkle yattı..sımdı ıcım rahat onunda oyle..en azından denedım dıyebılıyor..bende,benım yuzumden gıdemedıgı ıcın mutluyum...

yanı demem o kı,bazen ılıskı cok buyuk fedakarlıklar ıster..ha gıtseydı ben ne yapardım?muhtemelen sınır krızlerı gecırı ama ona asla bellı etmezdım..hem ok gıt dıyıp hemde burnundan getırmezdım..donunce soylerdım ne soylıyceksem keyfını kacırmazdım..ama sunu da soylıyım ben bunu yaptım ama o da bana aynı seyde ızın verdı..bende kuzenımle yurtdısına gıdecektım yazın agzını acmadı tam dersı gıtmem ıcın benı ıkna bıle ettı..ama boyle olmasaydı da ben ona gıt derdım..dedıgım gıbı o onun yıllarca hayalını kurdugu bır sey benım onun hayalını mahvetmeye,onu uzmeye,ıcınde keske bırakmaya hakkım yok..

kusura bakma uzun oldu sanırım ama ınsallah ne demek ıstedıgımı anlatabılmısımdıryerimseniben

cekhu ve renetaya katılıyorum.

sevgilinin yerinde olsaydım giderdim ki zaten o da gidecekmiş.

dil öğrenimi için uzmanlar bile imkanınız varsa yurtdışına çıkın diyorlar bir dili konuşarak yaşayarak öğrenmek başka burada kurslarda öğrenmek başka

imkanı varsa gitsin geleceğiyle istemeden de oynamış olursun onun hevesini kırarak ve kendinden uzaklaştırırsın.

sevgilinin yerine koydum kendimi ve gerçekten çok canımı sıkardı şevkimin ve amaçlarımın önüne set çekilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…