Doktorum.Mesleğe göre değişir, Almanya'da İngilizce iş olan meslekler de var. Hangi meslek, ne mezunusunuz, diploma denkliğiniz ne durumda? Ona göre bir cevap uydurayım
Kuveyt Dubai İsviçre İtalya ya da Amerika düşünebilirsinizArkadaşlar ülkenin hali belli gitgide de kötüye gidiyor.
Yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. Elimden geleni de yapıcam bunun için en azından denemek istiyorum. Ama hangi ülke çok kararsızım. Karar verip bir yerden başlamam gerek. Almanya nın dil sorunu var. İngiltere nin şartları daha zor. Aranızda yurtdışında yaşayan, sıfırdan dil öğrenip giden, gitmeyi düşünen var mı? Almanca yı sıfırdan ne kadar sürede hallettiniz ? Yada zor ama ingiltere den mi şansımı denemeliyim? O kadar ki ortadoğu ülkelerini bile düşünür oldum
Git ya arkadaşım... İngiltere niye zormuş kiDoktorum.
Denklik ülkelere göre farklı işliyor diye biliyorum
İngiltere pahalı amaGit ya arkadaşım... İngiltere niye zormuş ki
O zaman iş değişir. İngiltere'de yeni açtı bikaç Türk doktor polikliniği. İyi de hizmetleri var. İlgi, alaka, randevu e full çekiyor. Türkler gitse yeter.Doktorum.
Denklik ülkelere göre farklı işliyor diye biliyorum
Sınav süreci daha zorlu ve prosedürleri uzun sürüyor.Git ya arkadaşım... İngiltere niye zormuş ki
Öyle mi bilmiyordum bunu hiç.O zaman iş değişir. İngiltere'de yeni açtı bikaç Türk doktor polikliniği. İyi de hizmetleri var. İlgi, alaka, randevu e full çekiyor. Türkler gitse yeter.
Branşınız nedir? Bu da çok değiştirir cevapları.Öyle mi bilmiyordum bunu hiç.
İngiltere de Türk polikliniği çok iyiymiş
Adı Star diye aklımda kalmış. Instagramda, google mapsde hastaneler deyip aratıp çoğunu bulabilirsiniz.Öyle mi bilmiyordum bunu hiç.
İngiltere de Türk polikliniği çok iyiymiş
Branşınız nedir? Bu da çok değiştirir cevapları.
Devam edeyim bir yandan.
Macaristan, Polonya, Slovenya gibi orta Avrupa ülkelerini hiç düşünmeyin. Fiyat, performans, yaşam, hakkını alma konuları çok karışık.
Gelelim Balkanlara. Burda da yaşadım ve çalıştım.
Estetik cerrah, plastik cerrah, cildiye iseniz Kosova ve Makedonya'da para basarsınız. İki reklama ve kliniğe bakar. THY ofis memuru maaşı 1000 Euro, emekli maaşı 300 Eurodur burda.
Yaşam avrupaya göre oldukça ucuzdur. Acıbadem gibi Türk hastaneleri vardır. Hastane sayısı az olduğundan ve zenginler kendilerini üst görüp devlet hastanesine tenezzül etmediğinden branşa göre özel muayenehane ihtiyacı çoktur.
Zira doktor sayısı çok değil.
İki seçeneğim vardı ilkini seçtim yurtdışı da bundan sonraki planımdı. Evet belki dil çalışmaya başlasaydım şimdiye gitmiştim. Ama o zaman şartlar nedeniyle zordu. Ama şu an o ilk sıkıntımı halletim tüm gücümle yurtdışı için hazırlanıcam. Dilerseniz özelden yazabilirim detaylıca, meraklı bi hava sezdim sizde :)1,5 yil evvel calismaya baslasaydiniz simdiye Cince dahil ogrenmistiniz.
Sizinkisi lafuguzaf.
Yurtdışında yaşam?
Arkadaşlar yurtdışına gitmeyi düşünüyorum, bu ülkede geleceğimi göremiyorum. Biliyorum çok çok zor her açıdan ama istenirse yapılmaz mı? 31 yaşındayım. Sonradan gidip alışabildiniz mi? İngiltereye gitmek istiyorumwww.kadinlarkulubu.com
İki seçeneğim vardı ilkini seçtim yurtdışı da bundan sonraki planımdı. Evet belki dil çalışmaya başlasaydım şimdiye gitmiştim. Ama o zaman şartlar nedeniyle zordu. Ama şu an o ilk sıkıntımı halletim tüm gücümle yurtdışı için hazırlanıcam. Dilerseniz özelden yazabilirim detaylıca, meraklı bi hava sezdim sizde :)
Peki eski konularımı baya araştırıyorsunuz da o yüzden dedim direkt anlatayım uğraşmayın diye:)Ne munasebet? Gerek yok.
Çok sürünmektenNe kadar bilgilisiniz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?