Nasıl gittiniz acaba süreç nasıl olduAlmanyaya sıfır dille geldim. Evet çok çok zor ama bence zorluk derecesi kişiye göre değişir. Dili öğrenip öğrenmeyeceğinzi kendiniz bilirsiniz. Her insanın dil öğrenme yeteneği farklıdır. Ama İngilizceniz varsa daha kolay olur
Ben iş nedeniyle gitmedim evlenip gittim:)Nasıl gittiniz acaba süreç nasıl oldu
Filtreme ozelligi herkes icin.Peki eski konularımı baya araştırıyorsunuz da o yüzden dedim direkt anlatayım uğraşmayın diye:)
Makedonya’ya 10 sene önce gitmiştim ben. Migros vardı. Türkiye’nin 20 sene gerisinden geliyordu. Küçük küçük dükkanlar vardı. Şimdi gelişti mi bilmiyorum.Estetik cerrah, plastik cerrah, cildiye iseniz Kosova ve Makedonya'da para basarsınız. İki reklama ve kliniğe bakar.
Yaa aşkolsun nasıl heyecanlanmıştım oysa kiBen iş nedeniyle gitmedim evlenip gittim:)
Migros ram store idi, kapandı. Yerini Alman marketleri aldı. Pek gelişmedi ama insanları Avrupa'da her aileden bir çalışanla para kazandı. Ülke çok gelişmese de gençlik ortaya çıktı. Mesela Starbucks için Türkiye'ye gelip gidiyorlar çünkü orada bi tane bile yok. Makedonya ve Kosova'da bizim meşhur inşaat şirketleri koca koca Avmler siteler yaptı, zengini aldı yürüdü alışverişe estetiğe aşırı merak saldı. Kalıcı kaç 1000 euro normal kabul ediliyor. Türkiyeye gelip estetik yaptırmak yolu konaklaması pahalıya geldiği için ordaki iyi doktorlara rağabet çok.Makedonya’ya 10 sene önce gitmiştim ben. Migros vardı. Türkiye’nin 20 sene gerisinden geliyordu. Küçük küçük dükkanlar vardı. Şimdi gelişti mi bilmiyorum.
Doktorum.
Denklik ülkelere göre farklı işliyor diye biliyorum
Evet evet Migros Ram store’duMigros ram store idi, kapandı. Yerini Alman marketleri aldı. Pek gelişmedi ama insanları Avrupa'da her aileden bir çalışanla para kazandı. Ülke çok gelişmese de gençlik ortaya çıktı. Mesela Starbucks için Türkiye'ye gelip gidiyorlar çünkü orada bi tane bile yok. Makedonya ve Kosova'da bizim meşhur inşaat şirketleri koca koca Avmler siteler yaptı, zengini aldı yürüdü alışverişe estetiğe aşırı merak saldı. Kalıcı kaç 1000 euro normal kabul ediliyor. Türkiyeye gelip estetik yaptırmak yolu konaklaması pahalıya geldiği için ordaki iyi doktorlara rağabet çok.
Ben Belcikada yasiyorumOrta Doğu diyip küçümseme. Kuveyt mesela iyidir. Ama ben olsam İsviçre veya Belçika isterdim
Belcika saglik sektorunde cok eksik varDoktorum.
Denklik ülkelere göre farklı işliyor diye biliyorum
Ama bransiniz ne oda var ?Belcika saglik sektorunde cok eksik var
Buraya genelde Romanya, Bulgaristan, Polonyadan saglikci aliyolar
Hiç bilmiyordum ama Belçika nın da dil sorunu varBelcika saglik sektorunde cok eksik var
Buraya genelde Romanya, Bulgaristan, Polonyadan saglikci aliyolar
İngilizcem var. Nasıl peki memnun musunuz?Almanyaya sıfır dille geldim. Evet çok çok zor ama bence zorluk derecesi kişiye göre değişir. Dili öğrenip öğrenmeyeceğinzi kendiniz bilirsiniz. Her insanın dil öğrenme yeteneği farklıdır. Ama İngilizceniz varsa daha kolay olur
Belçika yı görmüştüm evet küçük ama dediğiniz ülkelere yakınlığı açısından güzel.Ben Belcikada yasiyorum
Siz neden Belçikayi secerdiniz merak ettim?
haha :)) Oo tahminimden de çok ilgilenmişsiniz benimle.Filtreme ozelligi herkes icin.
Profilinize puanim:
İlgi cekicilik/surukleyecilik/merak uyandiricilik: 3/10
3 puani da Pegasus’un size verecegi cevaba verdim. Yoksa yurtdisi deyip en fazla reddiye yediginiz kisilerle gorusmeye gidebileceginiz gayet acik.
Vize almak zor şu an. Ankara Antlaşması bitti. Belirli iş dallarında işçi alıyorlar ki onun da şartları zorlayıcı. Ev vs bulmak çok zor, bir birikimle gitmek lazım ki sterlin 18₺ şu an. Ben İngiliz vatandaşıyım geri gitmeye cesaret edemiyorum.Git ya arkadaşım... İngiltere niye zormuş ki
Vize almak zor şu an. Ankara Antlaşması bitti. Belirli iş dallarında işçi alıyorlar ki onun da şartları zorlayıcı. Ev vs bulmak çok zor, bir birikimle gitmek lazım ki sterlin 18₺ şu an. Ben İngiliz vatandaşıyım geri gitmeye cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?